Saç Bakım Pembeye şimdi bak! Pembe senin için ne demek? (Sayfa 7) Elidor Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 2827 Pembeye şimdi bak! Pembe senin için ne demek? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 55 kişi beğendi
İcelimcicekolalim Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 32% +1 yıl Hic sevmiyorum o rengi ya 1 1 Yorumla malhunhatun +1 yıl aynen Yorumla
khanka Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 47% +1 yıl pembenin hicbir yeri yok hayatimda. 0 1 Yorumla Denizci24 +1 yıl Bence de Yorumla
Jomeoo Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 97% +1 yıl Pembe Mükemmel bir renk olmustur her zaman 0 0 Yorumla
Eneskk Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 32% +1 yıl Pembeyi erkek olarak severim yani renk olarak :D 0 0 Yorumla
Ardavezeynep10 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 91% +1 yıl Eşimin kullandığı şampuanın rengi 😉 0 0 Yorumla
sevgilipanda Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 37% +1 yıl Pembe rengi çok severim tatlı bir renk 0 0 Yorumla
Uyumsuzuz Takip Et Master Yaş: 34 , eic 58% +1 yıl Ah birde mavilere böyle güzel şeyler olsa 0 0 Yorumla
Sleepy_dreamer Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 54% +1 yıl Pembeeee güzellik, saflık, doğallık demek. 0 0 Yorumla
DiğerkâmAdam Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 61% +1 yıl Pembe benim için zarif narin kadındır 0 0 Yorumla
Powerlifter00 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 44% +1 yıl Pembe benim icin Hersey ask hayat özgürlük 0 0 Yorumla
gülenbebek Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 47% +1 yıl Hiç elidor kullanmadım ve pembeyi sevmem 0 0 Yorumla
umay94 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 48% +1 yıl Pembe pek sevmem. Cinsiyetçi bir renk. 0 1 Yorumla Krmn29 +1 yıl Pembe o gözleri kıskanır :) Yorumla
doktorruk Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 52% +1 yıl Pembe huzurdur sekerdir toz pembedir hayalidir. 0 0 Yorumla
everkeğii Takip Et Master Yaş: 30 , eic 36% +1 yıl Kizlar yüzünden , pembe rengi sevemiyoruz 0 0 Yorumla
Gulşat19 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 33% +1 yıl Pembe en sevdiğim, bana en çok yakışan renk❤️ 0 0 Yorumla
Önemiiyokk Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 59% +1 yıl Pembe deyince benim aklıma hayaller geliyor 0 0 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Saç Bakım konusunda 499 cevap paylaştı. Pembe, sadece hayallere ve Pantere yakışıyor 0 0 Yorumla
Affedilmeyen Takip Et Mentor Yaş: 42 , eic 52% +1 yıl çocukluğumun masumiyetiydi pembe..öyle işte.. 0 0 Yorumla
womaniron Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 39% +1 yıl Merak ediyorum aslında kullanmayı düşünüyorum. 0 0 Yorumla
RahulJaykar Takip Et Xper 4 Yaş: 35 , eic 33% +1 yıl Kadınların içini ısıtan pembe artık elidorda! 0 0 Yorumla
Onlygirl_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 67% +1 yıl Pembe icimdeki küçük ve masum kızı temsil ediyor. 0 0 Yorumla
Deliyimbendeliyim Takip Et Master Yaş: 33 , eic 37% +1 yıl Doğal zeytinyağlı katkısız şampuan kullanıyorum 0 0 Yorumla
NihavendMucize Takip Et Xper 5 Yaş: 47 , eic 50% +1 yıl Pembe deyince aklıma pamuklu şeker geliyor hep 0 0 Yorumla
izmirli_bilgisayarcı Takip Et Xper 5 Yaş: 37 , eic 32% +1 yıl Pembe herşeydir candır aşktır sevimliliktir 🙂🙂🙂 0 0 Yorumla
nazzional Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 65% +1 yıl Pembe KS background harici birşey ifade etmiyor :) 0 0 Yorumla
BuseDesuu Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 38% +1 yıl Pembe muhteşemdirrr sadece masum değil :) 0 0 Yorumla
sertvesadist Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 32% +1 yıl Pembe renk karşı cinsi hatırlatan bir simge. 0 0 Yorumla
blacckkk800 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 35% +1 yıl Pembe demek hayal demek güzel gelecek demek 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
505Cevap
Benim için sevimlilik demek.
Pembe kızların işareti gibi.
Hic sevmiyorum o rengi ya
aynen
Hiçbir anlam ifade etmiyor
Maviii en sevdiğim renk veya kırmızı
Pembe demek masumiyet demek
Pembe çocukluğumda kaldı şimdi hayatım olmuş siyah
Harika bence çok iyi hep boyle
pembenin hicbir yeri yok hayatimda.
Bence de
Pembe Mükemmel bir renk olmustur her zaman
Sıradan bir renk bir şey ifade etmiyor
Pembe bir hayat tarzıdır, :)
Masumluk demek pembe hayaller vs
Pembeyi erkek olarak severim yani renk olarak :D
Eşimin kullandığı şampuanın rengi 😉
Pembe rengi çok severim tatlı bir renk
Ah birde mavilere böyle güzel şeyler olsa
Pembe vazgeçilmezlerimdendir👾👾👾👾
Pembe, pembe demek işte daha ne
Çok güzel severim renk pembeyi
Pembeeee güzellik, saflık, doğallık demek.
Pembe benim için zarif narin kadındır
masumiyet ve kız bebekler demek
Maviiiii de buluşalım mı ☺️☺️☺️
Pembe benim icin Hersey ask hayat özgürlük
Pembe deyince aklıma seks geliyor
Hiç elidor kullanmadım ve pembeyi sevmem
Pembe pek sevmem. Cinsiyetçi bir renk.
Pembe o gözleri kıskanır :)
Pembe huzurdur sekerdir toz pembedir hayalidir.
Küçükken en sevdiğim rennkkk
Ben demekkkk 💖💖💖💘💘 aşk demek
Pembe değil kırmızıcıyız biz
Kizlar yüzünden , pembe rengi sevemiyoruz
Pembe en sevdiğim, bana en çok yakışan renk❤️
Hoş bı renk başka nolabilir
NOOOOOOOOOOOTHİN sadece bir renk
Pembe saçma sapan bir renktir
Pembe deyince benim aklıma hayaller geliyor
Pembe, sadece hayallere ve Pantere yakışıyor
çocukluğumun masumiyetiydi pembe..
öyle işte..
Merak ediyorum aslında kullanmayı düşünüyorum.
Kadınların içini ısıtan pembe artık elidorda!
Pembe icimdeki küçük ve masum kızı temsil ediyor.
Doğal zeytinyağlı katkısız şampuan kullanıyorum
Elidor güzel bir marka kullanıyorum
Pembe benim için garı demektir ;)
pembe benim için bir tutkudur
Pembe deyince aklıma pamuklu şeker geliyor hep
Pembe herşeydir candır aşktır sevimliliktir 🙂🙂🙂
Hindistan cevizli güzeldi
Pembe KS background harici birşey ifade etmiyor :)
Pembe benim için hayattır 😍
Tatlı çocuksu ve ferah bir renk
pembeyi severimde giyerimde
Pembe muhteşemdirrr sadece masum değil :)
Pembe bir renktir pofidiktir
Pembe renk karşı cinsi hatırlatan bir simge.
Pembe demek hayal demek güzel gelecek demek
Severiz pembeli leri herdaim 😊
Pembe benim için Elidor demek