Çocukluğumuzdan bu yana favori rengimiz hala aynı: Pembe! 💗
“Pembe tatlıdır, masumdur” derler. Ama biz pembenin bundan çok daha fazlası olduğunu biliyoruz. Bize göre pembe hayallerimizin peşinden gitmek, hayat vermek, hayatın izlerini gururla taşımak, mücadele etmek, sınır tanımadan kendi yolumuzu çizmek ve tüm gücümüzle parlamaktır!
#PembeyeŞimdiBak diyerek pembenin gücüyle parlayan kızlara katılma zamanı; hadi sen de görüşünü yaz! 🌸
“Pembe tatlıdır, masumdur” derler. Ama biz pembenin bundan çok daha fazlası olduğunu biliyoruz. Bize göre pembe hayallerimizin peşinden gitmek, hayat vermek, hayatın izlerini gururla taşımak, mücadele etmek, sınır tanımadan kendi yolumuzu çizmek ve tüm gücümüzle parlamaktır!
Peki, pembe senin için ne demek? Pembeyi bir de senden dinleyelim, hadi sen de görüşünü yaz!
Şimdi, Elidor Güçlü ve Parlak Serisi ile pembenin tüm gücüyle parlamaya hazır ol! ✨💝Elidor Güçlü ve Parlak Serisi içeriğindeki B5 vitamini sayesinde saçlarını yıpratan ve matlaştıran tüm etkenlere karşı bir kalkan gibi korur; UV koruma teknolojisiyle saçlarını yumuşak bir şekilde kaplayarak güçlendirir. Her bir yıkamada parlak ve göz alıcı saçlara kavuşmanı sağlar. Pembenin gücünü saçlarında hissetmek için #PembeyeŞimdiBak! Pembenin bir renkten çok daha fazlası olduğuna inanıyorsan, Elidor Güçlü ve Parlak Serisi sayesinde pembenin gücüyle parlamak senin de hakkın!#PembeyeŞimdiBak diyerek pembenin gücüyle parlayan kızlara katılma zamanı; hadi sen de görüşünü yaz! 🌸
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
505Cevap
Renklerin cinsiyetleştirilmesine hep karşı olmuşumdur. Pembe bana en çok yakışan renk, bu yüzden benim için anlamlı :) Pembe gücü temsil ediyor bana göre.
Pembe benim için salık ve masumluk demek. Hayatım boyunca pembe rengini çok sevdim. Pembeye bir de Elidor'dan bakalım :)
Pembe benim çocukluğum :) Küçükken her şeyim pembeydi, büyüdüm hala da öyle. Pembe benim için hayatı temsil ediyor, benim hayatımı.
Pembe demek vazgeçilmezimiz olan kadındir
Kadın demektir
# gadası
Bilirsiniz birçok çocuk pembe bulutların, fillerin ve daha nice şeylerin pembe olmasını ister, kağıda aktarır. Pembe demek hayal demek, çocuk demek, saflık, iyilik demek. Şuanki dünyamızın o siyahlığından uzaklaşıp pembeye sığınmak ister insan. Pembe her yerde! Yanaklarımızda, kalbimizde, ruhumuzda. Bizler de neden o çocukluğumuzun masumluğuna, temizliğine, saflığına, pembesine inmeyelim ki? Neden bizler de pembelenmeyelim ki? Haydi pembelenmeye! Haydi ELIDORLANMAYA! Umarım gününüz pamuk şeker gibi geçer, hatta her anınız💖💗 #PembeyeŞimdiBak
Bir Mavi💧🌀 olarak Pembe rengi bende çocukluğumdan🎠 kalma o güzelim narin pamuk şekerinin zerafetini ismi gibi yumuşak dokusuyla anımsatan, çocukluğun saflığın masumiyetini barındıran rüya gibi soyut bir güzelliği anımsatır durur hep🌺🌺🌺😊
tabiki bunu birde bayanların güzünde güzel bir duşun rahatlatıcı ferahlığında Elidor' un 🌺pempe🌺 penceresinden yaşamak güzel olsa gerek, tabiki bayanlar için🌺🌺😊🌺🌺
ben mavinin ferahlığındayım🌀😊💧
Pembenin masum bir renk olduğunu düşünenlerden misin?
Pembe deyince herkes gibi senin de aklına tatlı bir renk mi geliyor?
Peki sence pembeyi anlatmak için sadece bu kadarı yeter mi?
Bizim dünyamız aslında bundan çok daha fazlası.
Biraz pembenin gücünden bahsetmeye ne dersin?
Öncelikle pembe, bir renkten çok daha fazlasıdır.
Hayallerinin peşinden gitmektir. Mücadeledir.
Hayat vermek, hayatın izlerini gururla taşımaktır.
Pembe gelecektir, onurdur.
Sınır tanımamak, kendi yolunu çizmektir.
Bize göre pembe, içindeki potansiyeli ortaya çıkarmak
ve tüm gücünle parlamaktır.
Bu özgür ve sınırsız dünyayı keşfetmek için
pembeye bir de şimdi bak.
#PembeyeŞimdiBak
katılmıyorum.
Pembe renk, koşulsuz sevginin, gerçek aşkın ve şefkat tadında himayenin rengidir. Pembe canlı pembe renkle içli dışlıdırlar. Çünkü pembe renk ve anlamı şefkati, beslemeyi ve sevmeyi temsil eder. Pembe renk şartsız sevgi ve beslemenin alma ve verme eylemleriyle ilgilidir. Elidor #pembeyeşimdibak
Benim için pembe demek; küçük bir kız çocuğunun elinde tuttuğu masumane 'pamuk şekeridir.' Bazen yanaklarına allarla birlikte eşlik eden utangaçlığın pembesidir bazen de koskocaman hayal dünyasına iliştirdiği kalplerin renklerinden biri... @DerdiniziSeveyim
Pembeye küçükken aşıktım ağ :D
Pembe benim için tüm kirli siyah insanlardan uzak bir dünya demek.
#PembeyeŞimdi birde bu şekilde bak!
Pembe maalesef sadece kadınla özdeşleşmiş bir renktir :( Cinsiyetçi toplumlar için ayrıştırıcıdır, erkeğe yakışmayandır. Oysa ki ne güzel renktir pembe, saf, temiz ve dinlendirici. Çok isterdim renklerle ayrıştırılmadığımız bir dünyada pembe bir kıyafet giyebilmeyi :)
Elidor hangi ürünü çıkarsa hepsi güzel bende. Muhteşem kalıcı kokusu, saçlarımı bakımlı ve güzel yapması ayrıca harika. Yıllardır hiç vazgeçmedim ki...
Sıradanlık demek, yani renk açısından, artık bayıyor, her evde pembe pembe böö diyorum artık. Yeni doğan bebekler de pembe,üst de pembe alt da pembe, iç çamaşırında pembe. Herkes kullanıyor. Ben şöyle bir mor, siyah kullananı pek görmedim, ya da yanık turuncu gibi toprak renkleri. Daha güzel bence benim fikrim tabi.
Rengi pembe olan her şeye bayılırım. Çok seviyorum. Dışardan bana baksan yolda falan, en sevdiğim renk için lacivert gri siyah dersin, ama bir numaralı rengim pembedir. Pembe giyemem sadece. Kalemlerim eşyalarım genelde pembe tonlarıdır. Pembe benim için güzellik demek.
Pembe benim için yumuşak, ipeksi, güçlü, ışıl ışıl, canlı, parlak ve göz alıcı güzellikteki saçlarım demek pembe bir şampuanda bulabileceğim her şey demek pembe saçlarımın ihtiyacı olan her şeyi Elidor Güçlü ve Parlak Serisi'nde bulmak demek
#Elidor Güçlü ve Parlak Serisi
#PembeyeŞimdiBak
Teşekkürler Elidor İyi ki varsın ✌😍❤💞
Benim için pembe masum kız çocuğunun sembolü gibi :))
Kısa ve öz yazayim pembe masumiyettir. Pembe kızların çocukluğudur. Elidor gözüyle #PembeyeŞimdiBak ✂️
Pembe benim için saflığı, narinliği, hoşluk kavramını hatırlatıyor. Özellikle elidor ürünlerindeki pembenin göz alıcılığı aklıma geliyor
#PembeyeŞimdiBak
Pembe benim için tatlı mı tatlı bir kız bebek demek, çocukluğumda istediğim o bebek demek, çocukluğumu yad edeyim diye geçen gün aldığım pamuktan pembe bebek demek. Pembe hatıralarımın çoğunda başrolde. 💓💕💖💞💟
renklerin analizinde pembe iyimserlik ve umut olarak nitelendirilir. koşulsuz sevgi, şefkat, empati ve anlayış gibi kavramları niteler. ayrıca araştırmalar pembenin sakinleştirici bir etkisi olduğunu söylüyor. avrupa ve amerika’daki bazı hapishane hücreleri bu nedenle tamamen pembeye boyanmıştır.
pembe bir renkten çok fazlası pembe bir çiçek pembe bir kalp pembe bir duygu aslında bazen bir yalan bazen hayal ettiğimiz o ev pembe... Hayallerimizin ötesinde pembe, istesede kötü olmaz. #pembeyeşimdibak birde gerçek güç ile tanış 💕😻😍🥰😘😜👅🐷🌸🌷💝💞💓💗💖❣️
Pembe benim için hiçbir zaman prenseslik rengi olmadı. Ya da pembenin bir cinsiyeti olmadı, mavinin olmadığı gibi. Pembe de giydim çıktım, pembe rengi de hep sevdim. Benim için bir renk ve enerji veriyor sadece :) #PembeyeŞimdiBak
Katılmıyorum pembe güö değildir sadece gerçekleşmeyecek hayallerin duvarıdır. Bize engel koyandır. Asıl gerçek siyahtır. Özüde sözüdr birdir.
Pembe denince aklıma kadınlar geliyor zaten #Elidor da kadınları düşünmüş ve onlar için şampuan yapmış haliyle bakımlı kadınları ortaya koymuş ve sonuç olarak erkekler mutlu 😂😂😂😂 #TeşekkürlerElidor
Pembe benim için kocaman bir hayal dünyası, ayrıca her şeye ve herkese karşı güçlü duruş anlamına geliyor. Pembe varsa güç vardır.
#PembeyeŞimdiBak
Okuma - Yazma bilmediğim, renklere yoğun bir ilgiyle yaklaştığım yaşlarımda
kağıda çizdiğim siyah zig-zag çizgiyle etkileyici biçimde tamamlandığını görmek
Pembe benim için hayattır, güçtür. Hayatın izlerini taşımaktır. Gerektiğinde zorluklar karşısında tüm gücünü göstermektir. Hayata başka bir bakış açısıdır pembe.
Aynı zamanda kız çocuklarının genellikle en sevdiği renktir.
Benim en sevdiğim renk sarıdır çocukkende sarı rengi severdim en çok. Ama pembeyide severim.
Yıllar geçse de gaci gibi gaci pembe gacisi
#PembeyeŞimdiBak 😜
Pembe benim için en sevdiğim 3. Renk demek ! Çocukluğumda hep favori rengimdi. Oda takımım ful pembe ve oldukça memnunum. Kattığı huzur ve nağifliği bambaşka.! 💘👛🌸🎟🎀💗
Çocukluk anılarım, neşeli olmak, hayaller kurmak ve biraz da saflık. Yani saflık dediğim duruluk gibi değil gerizekalilik anlamında. Hehe bana bunu çağıristiriyor
Pembe hayal avcısı olmak, kalıplardan sıyrılıp özgürce hareket etmek ve ilham verici olmayı sembolize ediyor bende.
Pembe Elidor’a bayıldığımı söylememe gerek var mı?✌️
Çocukluğumuzdan bu yana favori rengimiz hala aynı: Pembe! 💗
Pembe benim için; kocaman bir pamuk şeker demek 🍭 çocuksu yanımı, çocukça hayâllerimi ve çocukça arzularımı inkâr etmemek demek. Kendimi olduğum gibi sevmek demek 🤜🏼🤛🏼
Eee #PembeyeŞimdiBak 😏
Civcivlerin boyanmasına şiddetle karşı olsamda pembe demek civciv demek @pembeciwciw
Pembe en sevdigim renk bana en yakisan 😀
@pembeciwciw eminim öyledir✌😄
Pembe bana çocukluğumu anımsatır, küçükken her şeyim pembeydi ve hiç bikmazdim. ama şu an hic pembe giymiyorum, belki de cocuklugumun saf duygusunu kaybettigimdendir bilemem
Bu seriyi hiç deneme fırsatım olmadı :)) Ancak saç parfümleriniz var. Onlara bayılıyorum 💚 Vazgeçilmezlerim 💚
Pembe bana çocukluğumu anımsatır. Gizli bir masumiyeti olduğuna inanırım pembe renginin. Beyaz gibi kendini belli etmez direkt.
Pembe neşedir..🌼
Pembe mutluluk.. 💓
Pembe huzur... 💕
Pembe pozitif enerjidir.. ❣️
#pembeyeȘimdiBak.. 💞💞💞💞
Pembe panterdir🤣
😂😂😂😂😂😂 He he öyledir
Pembe hayaldir, pembe dünyadır, pembe kadındır, pembe güçtür. #PembeyeŞimdiBak 🌺
Pembe sadece çocukluğumun hayallerini süsleyen bir renk değil, şimdi de beni bambaşka diyarlara götürüyor🌸🌸🌸
Pembe benim için çocuksu geliyo hiç pembeyle alakalı birşeyim yok nadir şeylerim var
Eldor sizi kullanıyor kızlar böyle yaparak sizimi savunuyor zannederdiyor sunuz hepsi bir reklam kampanyası sadece uyanın artık
Pembe bana göre en pozitif renk ne zaman üzgün olsam ya da benim için çok önemli olan günlerde pembe giyerim enerjisine aşığım💕
Elidorun pembe şampuanı bu aralar favorim once sac kremiyle beraber karışıktı ama hala memnunum umarim bozmazsınız ☺
pembe çok şey demek çocukluğum demek, çilekli dondurmam demek, yazın sıcak havalarda elbise rengim , utandığımda yanaklarımın rengi jhdgjjgdf
Pembe degilde, pudra mi diyorlar ne, o renk cok hosuma gidiyor, o renkte elbise giyen her kadina asik olabilirim gibi geliyor
Pembe benim için :
Kız çocuklarının dünyası demek...
Pembe Panter demek...
Elidor demek... 😊
Ay elidor'un pembesini bende çok severim ve ayrıca kokusu da çok hoş ben baya beğeniyorum. Gerçi elidor'un bütün sampuanları çok güzel kokuyor.
kırmızı ve beyazın karışmasından oluşan renk
ateş ve masumiyet karışımı
aşkın rengi.
#PembeyeŞimdiBak
Pembe önceden masum bir kadın rengiydi. Ama artık günümüzde masum olmayan rollerde kullanıldığı için o masumluğu da kalmadı.
Pembe kadınlara yakışan en güzel renktir narin yumuşak şevkat kadinsallik hissi uyandirandir kırmızı ise kadında cinsellikte.
Kaç yaşına gelirsem geleyim dekorasyon urunlerinde havlularda aslında pek cok ev tekstili urunlerde vazgecilmezim.
Garı gız demek avrad demek dişi piliç demek 😂🤣😂🤣 ne demek olabilir ki naif yumuşak tatlı bir renk demek
Pembe küçüklükten beri en sevdiğim renk olarak tahtını koruyor. Pembe hayaldir, pembe özgürlüktür, pembe sonsuzluk! 💖
Masumiyet bu zamanlarda zor bulunan bir değer. Bırakın pembe masumiyetin rengi olarak kalsın özelliğini kaybetmesin #PembeyeŞimdiBak
pembe masumiyettir, üstelik renklerin cinsiyeti de yoktur, yüreği güzel insanların gülümseyişinde saklıdır pembe:* ha bir de cennet mahallesi.
Çocukken pembeyi çok severdim tüm kıyafetlerim pembe olsun isterdim şimdi dolabıma baksak bir ya da iki parça buluruz pembe olarak 😄
Pembe gönlüm sende
Bide şey var
Girimizi pembe gönlüm sende
Gastaamonu gaaastamonu dep dep dep
Pembe olan yerde mutlaka kızlarla ilgili bir şey vardır mesela alışveriş merkezlerinde bayan bölümünü gösteren işaretler pembedir. Cinsellikte kadınlar pembe olarak anılır. Eski nüsuf cüdanları bile kadın ve kızlar için pembe renktedir
Pembe benim için masumiyetin, çocukluğun rengi. Pembeyi düşünce aklıma şekerleme türü şeyler geliyor niye bilmiyorum öyle bir şey oluşmuş kafamda...