Saç Bakım Pembeye şimdi bak! Pembe senin için ne demek? (Sayfa 8) Elidor Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 2827 Pembeye şimdi bak! Pembe senin için ne demek? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 55 kişi beğendi
karakeddi Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 75% +1 yıl Pembe sıradan bir renktir bu kadar 🤷♀️ 0 0 Yorumla
VolkanAslanAnk Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 37% +1 yıl Merhaba,Ben genelde mavi renk seviyorum. 0 0 Yorumla
Neyzenahmet Takip Et Yoda Yaş: 52 , eic 32% +1 yıl Pembe çok yumuşak bir ruh ifadesi olarak geliyor 0 0 Yorumla
StarLena90 Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 67% +1 yıl Pembe elidorun en muhteşem serisi demek 🌹 0 0 Yorumla
odettemylife Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 53% +1 yıl Pembe gözlüklerle bakmayalım artık dünyaya 0 0 Yorumla
scorpiion_35 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 80% +1 yıl Ateş ve masumiyet karışımı. Aşkın rengi. :) 0 0 Yorumla
herşeyibilirimtatlım Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 54% +1 yıl Pembe çocukluğum demek ya 😪 0 0 Yorumla
Pembe_Jaguar Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 37% +1 yıl Pembeliyim ve pembenin gücüne inanıyorum 😁😄 0 0 Yorumla
xsantiax1 Takip Et Xper 4 Yaş: 52 , eic 38% +1 yıl Pembe bana hep pamuk şekerini hatırlatır 0 0 Yorumla
ayisigindabiz2 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 44% +1 yıl pembe renktir... renktir ve yine renktir 0 0 Yorumla
olmazolur Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 39% +1 yıl Kusura bakmayın ama pembe o etkiyi veremiyor 0 0 Yorumla
redflowers008 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 89% +1 yıl Olmazsa olmaz. Masumiyet, tutku, oyun 0 0 Yorumla
Nadıyekrhn Takip Et Master Yaş: 42 , eic 67% +1 yıl Kırmızı varken pembeye bakmam 0 2 Yorumla yakupberfinim65 +1 yıl mesleğin nedir? Yorumla Nadıyekrhn +1 yıl @yakupberfinim65 mesleğim yok Yorumla
nirhamm Takip Et Master Yaş: 29 , eic 41% +1 yıl Saç Bakım konusunda 654 cevap paylaştı. Yazın da pembe kışın da elidor işte miss gibiiii.. 0 0 Yorumla
SailorSai Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 38% +1 yıl Pembe benim için hiçbir şey ifade etmiyor 🤞 0 0 Yorumla
MavilerinHuzuru Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 47% +1 yıl Benim için çocuksu özgürlük demek😍 0 0 Yorumla
Davutacksoz Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 37% +1 yıl Pembe güze güzeldir hoştur ama banene 😂😂😂 0 0 Yorumla
unluzehir Takip Et Xper 4 Yaş: 45 , eic 54% +1 yıl Vallahi ilk aklıma pembe panter geliyor 🤣🤣🤣 0 0 Yorumla
Darkness28 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 53% +1 yıl Elidorun turuncusunu kullanıyorum daha iyi geliyor 0 0 Yorumla
Fuuuu4 Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 53% +1 yıl Paylaşım için sağol :) çok işime yaradı :) 0 0 Yorumla
EemeraldD Takip Et Master Yaş: 29 , eic 42% +1 yıl Pembe diğer renkler gibi bir renk benim için 0 0 Yorumla
Kırmızısapkalıkiz344 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 49% +1 yıl Çocuksu, masum , ve tatlı Hayaller demek :) 0 0 Yorumla
AngelInHeaven90 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 41% +1 yıl Siyah'a yakışan çok güzel bir renk \(^o^)/ 0 0 Yorumla
Kuveysi Takip Et Xper 4 Yaş: 29 , eic 72% +1 yıl Bence güzel ürün şahsen bal ozlusunu kullanıyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
505Cevap
güzel açıklama eline sağlık
Pembe sıradan bir renktir bu kadar 🤷♀️
Merhaba,
Ben genelde mavi renk seviyorum.
Pembe benim için aşk demek 💗
Pembeyi sevdireceksiniz sonunda.
güzel olmuş ellerinize sağlık
Yapmacıklık demek benim için
Pembe çok yumuşak bir ruh ifadesi olarak geliyor
Pembe demek Hello Kitty demek :)
Pembe , gücün simgesidir ! ♥
Pembe elidorun en muhteşem serisi demek 🌹
Pembe gözlüklerle bakmayalım artık dünyaya
Ateş ve masumiyet karışımı. Aşkın rengi. :)
Pembe çocukluğum demek ya 😪
Pembeliyim ve pembenin gücüne inanıyorum 😁😄
Kadınlara en fazla yakışan renk demek.
Pembe benim çocukluğumun rengi
Favori rengim🤗💕💓😊 pembe
Mis kokulu saçlar elidorla kokar
Pembe bana hep pamuk şekerini hatırlatır
Kızım olursa onun pijaması demek
Kadını, kadınsılığı çağrıştıran renk.
pembe renktir... renktir ve yine renktir
Mavi. Inadina mavi diyorum ben de💙
Kusura bakmayın ama pembe o etkiyi veremiyor
Pembe Elidorun mis kokusudur
Pembe benim için hayat ve mutluluk demek
Pembe benim için aleyna tilki demek
Olmazsa olmaz. Masumiyet, tutku, oyun
doldurmak için pammık şeker diyorum
Kırmızı varken pembeye bakmam
mesleğin nedir?
@yakupberfinim65 mesleğim yok
guzel reng amma ben secmem
Yazın da pembe kışın da elidor işte miss gibiiii..
Pembe benim için hiçbir şey ifade etmiyor 🤞
pembe benim için hiç birşey ifade etmiyor
Panter demek
Cennet mahallesi demek
Benim için çocuksu özgürlük demek😍
Pembe güze güzeldir hoştur ama banene 😂😂😂
Vallahi ilk aklıma pembe panter geliyor 🤣🤣🤣
Güzel paylaşım olmuş 👍 Emeğinize sağlık.
Elidorun turuncusunu kullanıyorum daha iyi geliyor
Paylaşım için sağol :) çok işime yaradı :)
Bayanlarin favori rengi 🙂
Pembe benim için pambık şeker demek
Pembe diğer renkler gibi bir renk benim için
Kadınlara en çok yakıştırdığım renk
çocuksu , tatlı ve masum bir renk :)
Saçlar için en güzeli pembe
Çocuksu, masum , ve tatlı Hayaller demek :)
Benin hatunun rengi demek
Pembe panjurlu ev hayalimi 😁
Siyah'a yakışan çok güzel bir renk \(^o^)/
Kızlara yakışıyor ve çilekli süt
Bence güzel ürün ozlusunu kullanıyorum
Pamuk şeker pembesi. 😊😊
Bence güzel ürün şahsen bal ozlusunu kullanıyorum
... Pembe prenses gücü demek...
Elidor demektir kesinlikle mukemmel
Pembe bence muhteşemdir🙂
Pamuk şekerdir pembe 🤪💖💖