Saç Bakım Pembeye şimdi bak! Pembe senin için ne demek? (Sayfa 6) Elidor Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 2827 Pembeye şimdi bak! Pembe senin için ne demek? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 55 kişi beğendi
ın_the_shadows Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Pembe benim icin bir hayat tarzidir demek isterdim ama yalan olur. Siyah ve Beyaz candir 0 0 Yorumla
İkiOrtaBirSade1903 Takip Et Xper 4 Yaş: 37 +1 yıl Pembe gönlüm sende pembe benim için pembiş seven kızlar demek 😋 0 0 Yorumla
FuzeEcem Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Renkler arasında seçim yapmayı sevmiyorum ama pembe ayrı bir güzel 0 0 Yorumla
berderber Takip Et Xper 3 Yaş: 39 +1 yıl pembe benim için cennet mahallesi melek baykal'ı ifade ediyor. çok severim o diziyi. 0 0 Yorumla
metinzu654 Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Pembe kadının dünyaya açılan penceresidir her şeydir 0 0 Yorumla
Samandraaaa Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Çok güzel bir tevsiye olmuş çok beğendim teşekkür ederim 0 0 Yorumla
denizekiz Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Pembe bazılarına yakışıyor bazılarına hiç yakışmıyorTen rengine bağlı 0 0 Yorumla
ichbincengiz Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Elidorun sarı kutusunu kullanıyorum ve çok memunum teşekkürler Elidor 💓 0 0 Yorumla
MelisaÇakır0780 Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Pembe iç açıcı bir renktir koyusunu tercih etmem tatliş ponciktir her anlamıyla çok güzeldir 0 0 Yorumla
masalınız35 Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Uzun zamandır kullanıyorum ve kullanmaya devam edicem çok güzel bir ürün teşekkürler elidor 0 0 Yorumla
onurayd55 Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl pembe kadın için bir renk.. ayrıca çok güzel de bir renk severim 0 0 Yorumla
Drydngl Takip Et Xper 3 Yaş: 39 +1 yıl Pembe kadının varlığı demek masum ama dikkat çekici. 0 0 Yorumla
Oylesineiste88 Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Pembe benim için hayat enerjisi demek, masumiyet demek 0 0 Yorumla
yaramazbebe Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Kızların sevdiği renkelrden birisi pembe mont mesela 0 0 Yorumla
kzmcmkmr Takip Et Xper 4 Yaş: 34 +1 yıl Pembe mutluluğun rengidir. Pembe güzel hayallerdir. 0 0 Yorumla
Neolani_84 Takip Et Xper 4 Yaş: 42 +1 yıl Pembeyi çok severim kırmızıyla uyumu harika oluo pembenin.. 0 0 Yorumla
Bsraa192 Takip Et Xper 2 Yaş: 34 +1 yıl Pembe demek saf temiz kiz cocugu demek. Cocuklugum demek. 0 0 Yorumla
normjean Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Renkleri böyle cinsiyet ayrımcılığı üzerinden kullanmamak lazım 0 0 Yorumla
Nayvnive Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl Pembe benim için kızlığı ifade ediyor. yeni doğmuş bebeklere pembe kıyafetler alınır. 0 0 Yorumla
şvlbrbr Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Pembe küçüklük aşkımızdır her kız onu severdi gitdikçe o masumluk kayboldu ve siyah olduk 0 0 Yorumla
Çikolatalısüt32 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Ben mucizedir. Meme kanserini yenmektir. Hayata yeniden merhaba demektir. 0 0 Yorumla
вeɴdeαĸrep Takip Et Xper 6 Yaş: 43 +1 yıl Pembe rengi tek bir yerde seviyorum ondan gerisi boş 0 0 Yorumla
sahibeberfinn Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Pembe rengini küçükken seviyordum artık sevmiyorum siyah daha güzel 0 0 Yorumla
Perdone_34 Takip Et Xper 2 Yaş: 37 +1 yıl Kıç çocuklarında çok tatlı bı renk ergenlerde çok itici 😁 0 0 Yorumla
Okktay Takip Et Xper 4 Yaş: 40 +1 yıl Pembe ne istediğini bilen ruhu her zaman çocuk su bir kadın i anlatır 0 0 Yorumla
mirza9000041 Takip Et Xper 2 Yaş: 37 +1 yıl pembeyi kadınlarda ic çamaşır olarak severim gerisi boş 0 0 Yorumla
İyiTamamOldu Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Eskiden tercih etmezdim ama pembe artık erkeklerin de rengi 0 0 Yorumla
seksiiiiiiibayan Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl #PembeyeŞimdiBak bende kullanıcam yeni seriyi 😍😍hayallerimiz adina 👏🏻👏🏻 0 0 Yorumla
Dionysosaşkına Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Pembe de diğer renkler gibi cinsiyeti olmayan bir renktir güzeldir 0 0 Yorumla
MDY_4646 Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Özgünlük farklılık herkesten daha farklı daha cool duruyorsun 0 0 Yorumla
Asiesmerlolita3 Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Pembe masumiyeti , gucu , çıtı pıtılıgı , pamuk şekerini ifade eder 0 0 Yorumla
Öyle_ölmem_füze_at Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl Pembe aşktır, pembe tutkudur, pembe elidorun ta kendisidir 0 0 Yorumla
Borayigiter2 Takip Et Xper 2 Yaş: 37 +1 yıl Sizin toz pembe hayalleriniz varsa bizim siyah beyaz gerceklerimiz var 😂 0 0 Yorumla
FerdiNanD07 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Kızlar pembe ile parlatın ne güzel oh beylere de bir renk bulun bari 😂 0 0 Yorumla
Selvitb Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl Pembe aşktır. Çocukluğumuz her minik prensesin hayal dünyasıdır.#PembeyeŞimdiBak 0 0 Yorumla
nurbanuca Takip Et Xper 2 Yaş: 36 +1 yıl pamuk şeker demek :) çocukluğum demek :) hayyaller alemi demek :) 0 0 Yorumla
MavişBirBey Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Pembe nedense bana bu güne kadar hep kadınlığı temsil etmiştir 0 0 Yorumla
aykut16200 Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl Pembe benim için toz pembe hayal sözünden kalma bir renk 😂 0 0 Yorumla
Delirtmeyinok Takip Et Xper 4 Yaş: 34 +1 yıl Penbe canli bir renk. biraz da bebek kız rengi. minnoşların rengi. güzel yani 0 0 Yorumla
tomholland Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Şu “pembe” kız rengi “mavi” erkek rengi olaylarını bir geçin artık. 0 0 Yorumla
GüntülüPusat Takip Et Xper 3 Yaş: 37 +1 yıl Pembe klişeleşmiş şekilde kadın demek, duygusal hassas ama ışıltılı 0 0 Yorumla
kds21 Takip Et Xper 3 Yaş: 32 +1 yıl Yoo pembe sadece bir renktir neden renkleri cinsiyet üzerinden ayırma cabasindasiniz ki 0 0 Yorumla
selinşakir Takip Et Xper 2 Yaş: 34 +1 yıl Benim Küçük Minik Aycığım Aklıma Geliyor Pembede 🥰 0 0 Yorumla
SempatiLaz053 Takip Et Xper 4 Yaş: 34 +1 yıl pembe güzeldir severim bana yaşayamadığımız mutluluğu anımsatıyor. 0 0 Yorumla
Eylül_1996 Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl En çok sevdiğim renklerden bir tanesi pembe. Aşktır pembe kadindir 0 0 Yorumla
Burrrak19 Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl Pembe bana göre masumiyetin, tatlılığın, hoşluğun rengidir 0 0 Yorumla
rexeberia034 Takip Et Xper 6 Yaş: 47 +1 yıl Ilgisizim renkler heyecan verse de benim yaşama hevesim yok 0 0 Yorumla
Sudenaz003 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Pembe bebektir.Pembe hayaller dırKüçükken her kizin hayallerinin bas rolüdür. 0 0 Yorumla
Dolunay_1 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Siyahıdan yanayım ama şimdi ama çocuklugum hep pembe giysiler falan hayalim hep pembe bişeylerdi 0 0 Yorumla
Kubray21 Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl Pembe benim için küçük masum tatlı bir kız çocuğu demek 0 0 Yorumla
uzayolcusu Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Pembe genel olarak kız çocuklarının temsili rengidir gözümde 0 0 Yorumla
Sercan1453 Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Mavi tercihim ama deniz rengi böyle çok güzel saf güzellik 0 0 Yorumla
Ayhan098 Takip Et Xper 2 Yaş: 36 +1 yıl Pembe dikkat çekicidir. Kızların çoğuna tatlı bir eda katar. Erkekte sırıtır.:) 0 0 Yorumla
yaramazbircadiyim Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Pembe can Bayat arkadaş evlilik 3 1 Yorumla ormanbir +1 yıl güçlü kadın sın takip eder misin bekliyorum baştan söyleyeyim Yorumla
DiyetDüşmanı Takip Et Xper 6 Yaş: 27 +1 yıl Pembeyle bir barışık olamayan ben miyim :P 2 1 Yorumla BLACKQUEENGRANDE +1 yıl Değilsin tatlım , ben de hiç sevmem pembeyi...Siyah daha iyi🖤 Yorumla
Ay_ışığındasaklıdır Takip Et Master Yaş: 30 , eic 65% +1 yıl Hiçbirşey çağırıltırmıyor benim için 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
505Cevap
Pembe benim icin bir hayat tarzidir demek isterdim ama yalan olur. Siyah ve Beyaz candir
Pembe gönlüm sende pembe benim için pembiş seven kızlar demek 😋
Renkler arasında seçim yapmayı sevmiyorum ama pembe ayrı bir güzel
pembe benim için cennet mahallesi melek baykal'ı ifade ediyor. çok severim o diziyi.
Pembe kadının dünyaya açılan penceresidir her şeydir
Çok güzel bir tevsiye olmuş çok beğendim teşekkür ederim
Pembe bazılarına yakışıyor bazılarına hiç yakışmıyorTen rengine bağlı
Elidorun sarı kutusunu kullanıyorum ve çok memunum teşekkürler Elidor 💓
Pembe iç açıcı bir renktir koyusunu tercih etmem tatliş ponciktir her anlamıyla çok güzeldir
Uzun zamandır kullanıyorum ve kullanmaya devam edicem çok güzel bir ürün teşekkürler elidor
pembe kadın için bir renk.. ayrıca çok güzel de bir renk severim
Pembe kadının varlığı demek masum ama dikkat çekici.
Pembe benim için hayat enerjisi demek, masumiyet demek
Kızların sevdiği renkelrden birisi pembe mont mesela
Pembe mutluluğun rengidir. Pembe güzel hayallerdir.
Pembeyi çok severim kırmızıyla uyumu harika oluo pembenin..
Pembe demek saf temiz kiz cocugu demek. Cocuklugum demek.
Renkleri böyle cinsiyet ayrımcılığı üzerinden kullanmamak lazım
Pembe benim için kızlığı ifade ediyor. yeni doğmuş bebeklere pembe kıyafetler alınır.
Pembe küçüklük aşkımızdır her kız onu severdi gitdikçe o masumluk kayboldu ve siyah olduk
Ben mucizedir. Meme kanserini yenmektir. Hayata yeniden merhaba demektir.
Pembe rengi tek bir yerde seviyorum ondan gerisi boş
Pembe rengini küçükken seviyordum artık sevmiyorum siyah daha güzel
Kıç çocuklarında çok tatlı bı renk ergenlerde çok itici 😁
Pembe ne istediğini bilen ruhu her zaman çocuk su bir kadın i anlatır
pembeyi kadınlarda ic çamaşır olarak severim gerisi boş
Eskiden tercih etmezdim ama pembe artık erkeklerin de rengi
#PembeyeŞimdiBak bende kullanıcam yeni seriyi 😍😍hayallerimiz adina 👏🏻👏🏻
Pembe de diğer renkler gibi cinsiyeti olmayan bir renktir güzeldir
Özgünlük farklılık herkesten daha farklı daha cool duruyorsun
Pembe masumiyeti , gucu , çıtı pıtılıgı , pamuk şekerini ifade eder
Pembe aşktır, pembe tutkudur, pembe elidorun ta kendisidir
Sizin toz pembe hayalleriniz varsa bizim siyah beyaz gerceklerimiz var 😂
Kızlar pembe ile parlatın ne güzel oh beylere de bir renk bulun bari 😂
Pembe aşktır. Çocukluğumuz her minik prensesin hayal dünyasıdır.#PembeyeŞimdiBak
pamuk şeker demek :) çocukluğum demek :) hayyaller alemi demek :)
Pembe nedense bana bu güne kadar hep kadınlığı temsil etmiştir
Pembe benim için toz pembe hayal sözünden kalma bir renk 😂
Penbe canli bir renk. biraz da bebek kız rengi. minnoşların rengi. güzel yani
Şu “pembe” kız rengi “mavi” erkek rengi olaylarını bir geçin artık.
Pembe klişeleşmiş şekilde kadın demek, duygusal hassas ama ışıltılı
Yoo pembe sadece bir renktir neden renkleri cinsiyet üzerinden ayırma cabasindasiniz ki
Benim Küçük Minik Aycığım Aklıma Geliyor Pembede 🥰
pembe güzeldir severim bana yaşayamadığımız mutluluğu anımsatıyor.
En çok sevdiğim renklerden bir tanesi pembe. Aşktır pembe kadindir
Pembe bana göre masumiyetin, tatlılığın, hoşluğun rengidir
Ilgisizim renkler heyecan verse de benim yaşama hevesim yok
Pembe bebektir.
Pembe hayaller dır
Küçükken her kizin hayallerinin bas rolüdür.
Siyahıdan yanayım ama şimdi ama çocuklugum hep pembe giysiler falan hayalim hep pembe bişeylerdi
Pembe benim için küçük masum tatlı bir kız çocuğu demek
Pembe genel olarak kız çocuklarının temsili rengidir gözümde
Mavi tercihim ama deniz rengi böyle çok güzel saf güzellik
Pembe dikkat çekicidir. Kızların çoğuna tatlı bir eda katar. Erkekte sırıtır.:)
Pembe can Bayat arkadaş evlilik
güçlü kadın sın takip eder misin bekliyorum baştan söyleyeyim
Pembeyle bir barışık olamayan ben miyim :P
Değilsin tatlım , ben de hiç sevmem pembeyi...
Siyah daha iyi🖤
pembe benim için doğallık :D
Güç tabiki bir kadınım çünkü
Hiçbirşey çağırıltırmıyor benim için
Elidor kullanıcısı değilim
hicbir sey demek... renk iste.