Saç Bakım Pembeye şimdi bak! Pembe senin için ne demek? (Sayfa 5) Elidor Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 2827 Pembeye şimdi bak! Pembe senin için ne demek? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 55 kişi beğendi
ramazan_herbal Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl Nden kadın demek bre dünya da ne kadar katkısı var bu rengin 0 0 Yorumla
Heishenberg00 Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Benim için pembe ıssız keşfedilmeyi bekleyen ıssız bir adaya benzer. 0 0 Yorumla
Ceydacımsus Takip Et Xper 6 Yaş: 31 +1 yıl #pembeyeşimdibak Zeynep bastık sayesındw sevdık pembeyi 0 0 Yorumla
Mustafa571yucel Takip Et Xper 5 Yaş: 38 +1 yıl Çocukluğumu hatırlatıyor, renkli şekerler.. Evet haribo 0 0 Yorumla
Umutt57 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 +1 yıl Pembe benim icin annem demek hayattaki en sevdiği renk ve evdeki hersey pembeee 0 0 Yorumla
Citir_SeveR_69 Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl Guzel paylasim aciklayici bilgi Yapan guzel hazirlamis ellerine saglik 0 0 Yorumla
doktorbune12 Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Pembe saflığı masumiyeti simgeler. Yani pembe rengi çocukça bir saflık çağrıştırır 0 0 Yorumla
gizlidostunuz Takip Et Yoda Yaş: 33 +1 yıl Pembe toplum tarafından kadınlara benimsetilen bir renk 0 0 Yorumla
Bernaa120 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl En sevdiğim renkk Elidor'un kokuları da çok güzel senelerdir kullanırım 0 0 Yorumla
MrBigBoss Takip Et Xper 5 Yaş: 39 +1 yıl Sıradan bir renk, diğerlerinden farkı yok. Dipnot: Bazen erkeklere kadınlardan daha fazla yakışır 0 0 Yorumla
anonimserseri Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Pembe bir kız rengi. Tatli, masum, pozitif bir renk yani... 0 0 Yorumla
Secildederler Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Farklı zamanlarda defterden kitaba her şeyimiz pembe almışım iyiyiz böyle 0 0 Yorumla
elderus Takip Et Yoda Yaş: 52 +1 yıl Ahahah ben erkeğim pembe benim için sadece kadınlarda güzel duran bir renk 0 0 Yorumla
tatlı_simpons Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Yani sampuanlara biraz karşıyım ben dogal sabunlardan yanayim hep 0 0 Yorumla
berke0608 Takip Et Xper 2 Yaş: 31 +1 yıl Eskiden şampuan mı vardı çovan ile yıkanirdik köyde el yapımı çovanlar vardı çamaşır yıkanırdı 0 1 Yorumla berke0608 +1 yıl Çöven otu candır gerisi heyecan 😊 Yorumla
küçükprensesss Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Pembe benim için ferahlık ve huzuru simgeliyor #PembeyeŞimdiBak 0 0 Yorumla
SabitFikirliAdam0 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Pembe benim için tatlı mı tatlı bir kız bebek demek 0 0 Yorumla
Prenseszero Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Pembe aşktır, pembe vazgeçilmezdir pembe herşeydir💗💗🐥 0 0 Yorumla
kadiralp01 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 +1 yıl Pembe kizlarin rengi pembe görunce kizlari animsatiyor 0 0 Yorumla
kaptanns Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Kısa ve öz yazayim pembe masumiyettir. Pembe kızların çocukluğudur. Elidor gözüyle #PembeyeŞimdiBak 0 0 Yorumla
Masumbikız Takip Et Xper 7 Yaş: 27 +1 yıl Pembe, umudunu yitirmeden hayallerinin peşinden koşmaktır 0 0 Yorumla
Bybisii Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Encok pembe sevmisimdir oyuzden çocukluğumun rengi diyorum 1 0 Yorumla
Bikiz1092 Takip Et Xper 6 Yaş: 34 +1 yıl Elimden gelse her yeri pembeye boyarim. Pembe topuklularimi cok seviyorum bu arada 0 0 Yorumla
monçi Takip Et Xper 7 Yaş: 45 +1 yıl pembe renk benim için bayanlara yakışan bir renk tonu 0 0 Yorumla
zupperzonick Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Saç Bakım konusunda 321 cevap paylaştı. Pembe masumdur tamam da onu giyenler masum değiller 0 0 Yorumla
asilkurt49 Takip Et Xper 7 Yaş: 44 +1 yıl Pembe demek fantazi dolu gecelik demek. Pırıldayan Pembiş Dudaklar demek 😊🙂 0 0 Yorumla
Mirayimo Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl hangi tonu olursa olsun pembeden nefret ederim. turuncuya karşı bir nefretim yok fakat ikisi uyumsuz görünüyor. 0 0 Yorumla
cemtran Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Pembe seviniyorum küçüklükten kalan bşi ama bazı insanlara yakışıyor ama ben sevmiyorum alerjim var gibi 0 0 Yorumla
hascey Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl Pembe biz kadınların ana rengidir hem masumiyeti hemde güçlü oluşumuzu temsil ediyor bence güçlü saçlar güçlü kızlar 😎🥰 0 0 Yorumla
hybercube Takip Et Xper 2 Yaş: 39 +1 yıl Pembe benim için renk demek, canlılık demektir. biraz daha küçük kızları hatırlatırlar, ilkokula giden sırtında çantası, elinde suluğu. 0 0 Yorumla
HerDerdeDevayıMMM Takip Et Xper 4 Yaş: 109 +1 yıl Bütün renkleri severim ama pembeyi tuturmuşsunuz Ne Varsa #Pembe Bayanların ve Bayan Hissedenlerin Rengi 😊😊 0 0 Yorumla
Sabanoglu_Saban Takip Et Xper 5 Yaş: 37 +1 yıl Mavi olasa olmazmi yaIlla pembe mi olacakBem mavi isterem 0 0 Yorumla
anvrdiexx Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl çocukluğum demek, masumluğum demek. pembe hayat demek, canlılık demek 0 0 Yorumla
Ada_Aksu Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl Güzel renk ama hiç bir zaman pembe bir şey kullanmadım 0 0 Yorumla
Roosterr Takip Et Xper 5 Yaş: 38 +1 yıl Benim için pembe masum kız çocuğunun sembolü gibi.. 0 0 Yorumla
ᗩYSEᒪ Takip Et Yoda Yaş: 41 +1 yıl Pembeye baktım pembe şimdi daha güzel olmuş ve devam. 0 2 Yorumla Tulaystt +1 yıl Anlamadim ya tatlim Yorumla ᗩYSEᒪ +1 yıl Tülay hanım bişver anlama sen elidor anladı ne demek istedimi😂😂 Yorumla
KSbenjamin Takip Et Xper 5 Yaş: 38 +1 yıl Pembebenim için bir bayan tanımıdır narin şeffaf demektir 0 0 Yorumla
Abinizimben Takip Et Xper 3 Yaş: 41 +1 yıl Pembe renklerden nefret ediyorum, sanırım daha önce de belirttmiştim bunu.:) 0 0 Yorumla
Mehmets31 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Pembe deyince pembe panter geliyor aklıma onun dışında bişi ifade etmiyor 0 0 Yorumla
Sweetie302 Takip Et Xper 4 Yaş: 35 +1 yıl Rüyalar hls mu hos tatli ruyalar vr pembe yalanlar zararsiz olan ber sey 1 0 Yorumla
rroommeeo Takip Et Xper 5 Yaş: 60 +1 yıl Pembe masum güzelliktir. Temizlik tazeliktir. ☺😎💗 0 0 Yorumla
enes034034 Takip Et Xper 4 Yaş: 43 +1 yıl ben özellikle kadında pembeyi herzaman beğenmişimdir harika bir renk 0 0 Yorumla
o0o0ooo0o0o Takip Et Xper 4 Yaş: 47 +1 yıl çocuk gözü ile bulut hayaller yaramazlıklar sonucu pembe yalanlar🙂 0 0 Yorumla
Precious_Lily Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Pembe bana evde koşuşturan cıvıl cıvıl bir kız çocuğunu anımsatıyor. 0 0 Yorumla
Django7 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 +1 yıl Pembe güzel bir renk yani benim için sadece renk 😂 0 0 Yorumla
alpgod Takip Et Xper 6 Yaş: 25 +1 yıl Hiç sevmediğim bir renktir. Ama pudra pembesi güzel. 0 0 Yorumla
leqomsaqalatim Takip Et Xper 6 Yaş: 26 +1 yıl Pembe benim için cennet Mahallesi'nde giden pembe 😂 0 0 Yorumla
beyzasltn Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl Benim icin pembe tatlıdır bide pembe Makaron çok güzel okur 0 0 Yorumla
HurremSultaan Takip Et Xper 7 Yaş: 34 +1 yıl Pembe benim için mutluluk demek. En sevdiğim renklerden birisidir pembe 🌺 0 0 Yorumla
ftmaisk Takip Et Xper 1 Yaş: 27 +1 yıl Pembe benim için sevimli ve şeker bir çocuk u animsatiyor 0 0 Yorumla
__Kaan_Akman__ Takip Et Xper 2 Yaş: 35 +1 yıl Pembe diyince kadın aklıma geliyor. Bir de kız çocuklara kıyafet 0 0 Yorumla
Horozz20 Takip Et Xper 3 Yaş: 32 +1 yıl Bembe benim için kırmızıyla sarı arası şeker bir renk demek 0 0 Yorumla
handem1905 Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Açık, bebek pembesi çok güzeldir, temiz ve içten bir renk:) 💞 #pembeyeşimdibak 0 0 Yorumla
Kutupperisi Takip Et Xper 5 Yaş: 43 +1 yıl Çok severim pek severim babamın prensesiydim ben pembe ve lila benim rengim 0 0 Yorumla
yarencx Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Pembe benim en sevdiğim renk görünce bile mutlu olma sebebim 0 0 Yorumla
sudeaksuu Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl Yıllardır kullanıyorum kokusu kalıcı ve çok güzel ❤️ 0 0 Yorumla
evanesence09 Takip Et Xper 3 Yaş: 46 +1 yıl Pembe tamda şu mevsim geçişinin en güzel hali. Renk değil ruhtur 0 0 Yorumla
Fakelevo Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Pembe benim için ne mi demek? Pembe bir renktir bundan fazlası olmaz gözümde 0 0 Yorumla
sineklertanrisi33 Takip Et Xper 2 Yaş: 38 +1 yıl Görüş 😀 pembeyi sevmem, tercihim daha canlı renklerden yana 0 0 Yorumla
CAk23 Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Pembe masumiyetin yanında uçuk kaçık ve çekici kelimelerini çağrıştırıyor bende 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
505Cevap
Nden kadın demek bre dünya da ne kadar katkısı var bu rengin
Benim için pembe ıssız keşfedilmeyi bekleyen ıssız bir adaya benzer.
#pembeyeşimdibak Zeynep bastık sayesındw sevdık pembeyi
Çocukluğumu hatırlatıyor, renkli şekerler.. Evet haribo
Pembe benim icin annem demek hayattaki en sevdiği renk ve evdeki hersey pembeee
Guzel paylasim aciklayici bilgi Yapan guzel hazirlamis ellerine saglik
Pembe saflığı masumiyeti simgeler. Yani pembe rengi çocukça bir saflık çağrıştırır
Pembe toplum tarafından kadınlara benimsetilen bir renk
En sevdiğim renkk Elidor'un kokuları da çok güzel senelerdir kullanırım
Sıradan bir renk, diğerlerinden farkı yok. Dipnot: Bazen erkeklere kadınlardan daha fazla yakışır
Pembe bir kız rengi. Tatli, masum, pozitif bir renk yani...
Farklı zamanlarda defterden kitaba her şeyimiz pembe almışım iyiyiz böyle
Ahahah ben erkeğim pembe benim için sadece kadınlarda güzel duran bir renk
Yani sampuanlara biraz karşıyım ben dogal sabunlardan yanayim hep
Eskiden şampuan mı vardı çovan ile yıkanirdik köyde el yapımı çovanlar vardı çamaşır yıkanırdı
Çöven otu candır gerisi heyecan 😊
Pembe benim için ferahlık ve huzuru simgeliyor #PembeyeŞimdiBak
Pembe benim için tatlı mı tatlı bir kız bebek demek
Pembe aşktır, pembe vazgeçilmezdir pembe herşeydir💗💗🐥
Pembe kizlarin rengi pembe görunce kizlari animsatiyor
Kısa ve öz yazayim pembe masumiyettir. Pembe kızların çocukluğudur. Elidor gözüyle #PembeyeŞimdiBak
Pembe, umudunu yitirmeden hayallerinin peşinden koşmaktır
Encok pembe sevmisimdir oyuzden çocukluğumun rengi diyorum
Elimden gelse her yeri pembeye boyarim. Pembe topuklularimi cok seviyorum bu arada
pembe renk benim için bayanlara yakışan bir renk tonu
Pembe masumdur tamam da onu giyenler masum değiller
Pembe demek fantazi dolu gecelik demek. Pırıldayan Pembiş Dudaklar demek 😊🙂
hangi tonu olursa olsun pembeden nefret ederim. turuncuya karşı bir nefretim yok fakat ikisi uyumsuz görünüyor.
Pembe seviniyorum küçüklükten kalan bşi ama bazı insanlara yakışıyor ama ben sevmiyorum alerjim var gibi
Pembe biz kadınların ana rengidir hem masumiyeti hemde güçlü oluşumuzu temsil ediyor bence güçlü saçlar güçlü kızlar 😎🥰
Pembe benim için renk demek, canlılık demektir. biraz daha küçük kızları hatırlatırlar, ilkokula giden sırtında çantası, elinde suluğu.
Bütün renkleri severim ama pembeyi tuturmuşsunuz Ne Varsa #Pembe Bayanların ve Bayan Hissedenlerin Rengi 😊😊
Mavi olasa olmazmi yaIlla pembe mi olacakBem mavi isterem
çocukluğum demek, masumluğum demek. pembe hayat demek, canlılık demek
Güzel renk ama hiç bir zaman pembe bir şey kullanmadım
Benim için pembe masum kız çocuğunun sembolü gibi..
Pembeye baktım pembe şimdi daha güzel olmuş ve devam.
Anlamadim ya tatlim
Tülay hanım bişver anlama sen elidor anladı ne demek istedimi😂😂
Pembebenim için bir bayan tanımıdır narin şeffaf demektir
Pembe renklerden nefret ediyorum, sanırım daha önce de belirttmiştim bunu.:)
Pembe deyince pembe panter geliyor aklıma onun dışında bişi ifade etmiyor
Rüyalar hls mu hos tatli ruyalar vr pembe yalanlar zararsiz olan ber sey
Pembe masum güzelliktir. Temizlik tazeliktir. ☺😎💗
ben özellikle kadında pembeyi herzaman beğenmişimdir harika bir renk
çocuk gözü ile bulut hayaller yaramazlıklar sonucu pembe yalanlar🙂
Pembe bana evde koşuşturan cıvıl cıvıl bir kız çocuğunu anımsatıyor.
Pembe güzel bir renk yani benim için sadece renk 😂
Hiç sevmediğim bir renktir. Ama pudra pembesi güzel.
Pembe benim için cennet Mahallesi'nde giden pembe 😂
Benim icin pembe tatlıdır bide pembe Makaron çok güzel okur
Pembe benim için mutluluk demek. En sevdiğim renklerden birisidir pembe 🌺
Pembe benim için sevimli ve şeker bir çocuk u animsatiyor
Pembe diyince kadın aklıma geliyor. Bir de kız çocuklara kıyafet
Bembe benim için kırmızıyla sarı arası şeker bir renk demek
Açık, bebek pembesi çok güzeldir, temiz ve içten bir renk:) 💞 #pembeyeşimdibak
Çok severim pek severim babamın prensesiydim ben pembe ve lila benim rengim
Pembe benim en sevdiğim renk görünce bile mutlu olma sebebim
Yıllardır kullanıyorum kokusu kalıcı ve çok güzel ❤️
Pembe tamda şu mevsim geçişinin en güzel hali. Renk değil ruhtur
Pembe benim için ne mi demek? Pembe bir renktir bundan fazlası olmaz gözümde