Nefret ettiğim bir renkBence KADININ renginin de Pembe olduğunu düşünmüyorum. Bence kadının rengi SİYAH. Çünlü siyah renk, adalettir aslında, ve kadına en çok yakışan asalettir
Pembe renk bir erkeğe bişey ifade etsin sanmam ama kızlar için vazgeçilmez bir renk olduğuna eminiz. Acaba neden bu kadar düşkünsünüz pembe renge anlamış değilim açıkcası.
#PembeyeŞimdiBak Pembe renk benim küçüklüğümdür. Küçükken pembeyi çok severdim her şeyim pembeydi kıyafetler, oyuncaklar, odam vs. Pembe renk benim için küçüklük anılarım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
505Cevap
Elidorun tüm sampuanlarini saç kremlerini seviyorum
Pembe aşkın bir tonudur. Yumuşak, şefkatli bir aşk.
Bayan için en güzel renk heleki şeker pembe. Özgürl yaşam ve doğallık
Pembe deyince aklıma dogdugumuzdan beri kızları temsil eden bir renk olduğu geldi
Pembe diyince aklıma küçük kız çocukları geliyor
Onlar pembe sever genelde
Pembe hayallerdir bazen basit yalanlardır bazen pamuk şekerdir 💕
Bunun büyük boyunu aldım of kokulu kokulu köpür köpür oluyo Elidor seviyom dev boyu pembenin kullanıyom😍😍
Toz pembe den bir çikarim yaparsak canlılık neşe kolaylık ve iyimserliğin rengi
Yani tek cümle ile
Hayatın gerçeklerinden en uzak renk
Kırmızı aşk demek ise pembe kırmızının tonlarından olduğu için aşkın adımlarından biri demektir Yani pembe aşk demektir aşk bakıştır aşkın adımıdır
Pembe'nin benim için bir anlam ifade etmesi erkekliğimle ilgili bir sorunum olduğu anlamına gelir çok şükür bir anlama gelmiyor 😂
Pembe benim için seksilik demek. Bunuda elidor ile başarıyorum
Elidor vazgeçilmezimiz zaten gerek kokusuyla gerek saçları sağlıklı tutmasıyla
ben gayet memnunum lansmanı kadar kaliteli bir ürün hakikaten de.
Küçükken pembe pisikletim vardı hemde beyaz tekerlenkli.
Evet renk olarak güzel tonları da hoş ama bir erkeğin pek tercih etmemesi gereken bir renk 😬
Pembe kızların rengi olduğu için birşey diyemiyeceğim
Pembe aşktır der susarım ☺️❤️
Elidor un tüm ürünleri güzel ve tercih ettiğim bir markadır
Pembe gönlüm sende demek.
Pembe gönlüm sende demek.
İşgüzar çorap demek :D
Renkli çorap severiz :D
Pembe cennet Mahallesi'ndeki hanım! DırÇocukluğumuz geçti be 😀
her kızın doğdugundaki rengidir pembe :D burada bile gördüğünüz gibi pembeli yapıyorlar bizleri :D
Pembe masumdur kadındır değerdir kıymettir yaşamdır dünyadır nefesdir
Hoşuma gidiyor şahsen pempe kızlarda çok hoş oluyor bazı erkeklerde de yakışıyor gerçekten
Her ne kadar saçımı hemen yağlandırsada pembe benim için sadece renk demek başlada bir sey değil
Pembe demek kadın demek cinsiyet ayrımı yaptığım için demiyorum bizi en güzel şekilde yansıtan renk
Pembe masumluk , çocuksu utanma, dans , eğlence demektir 🧚♀️
Benim için pembe çocukluğum ve geleceğim #PembeyeŞimdiBak
Rüya,, lolipop, pamuk seker,ütopya, oyuncaklar ülkesi
Kadınların yaşama bakışını bir renk ile belirtmek gerekseydi bu pembe olurdu genel olarak
Kadın tek renk değildir kadın sadece pembe değildir kadın gökkuşağıdır.
Pembe renk den ote mutluluk huzur sevgi gibi şeyleri çağrıştırıyor bir erkek olarak en sevdigim 3 renkten 1 idir
Sürekli elidorun yeni çıkan şampuanların kullanıyorum her seferinde yeni birini alıyorum tüm hepsi çok güzel
En güzel pembe gün batımında ortaya çıkar. Huzur ve mutluluk verir. Bütün derdi tasayı unutturur. İnsanın ruhuna ohh be dedirtir.
Pembe denilince aklıma bebek geliyor kız bebekler böyle pembiş pembiş giyiniyorlar çok tatlı oluyorlar😊
😀😀😀😀şoparlar beni unuttunuzmu
Nefret ettiğim bir renkBence KADININ renginin de Pembe olduğunu düşünmüyorum. Bence kadının rengi SİYAH. Çünlü siyah renk, adalettir aslında, ve kadına en çok yakışan asalettir
Pembe renk bir erkeğe bişey ifade etsin sanmam ama kızlar için vazgeçilmez bir renk olduğuna eminiz. Acaba neden bu kadar düşkünsünüz pembe renge anlamış değilim açıkcası.
#PembeyeŞimdiBak Pembe renk benim küçüklüğümdür. Küçükken pembeyi çok severdim her şeyim pembeydi kıyafetler, oyuncaklar, odam vs. Pembe renk benim için küçüklük anılarım.
benim için pembe demek
benim için pembe demek
Sabah yatağından uyanan kızın en doğal halidir pembe
Pembe gönlüm sende.
Görüşüm kısa ama anlamı uzun :D
Erkekler için siyah mavi sarı gibi renkler istiyoruz
Ben pembeyi pek sevmem o yüzden mantıklı anlamları yok
İç çamaşırımdan başka hiç bir şey anlam ifade etmiyor benim için
Tanrı aşkına' siyah olunca kalbiniz mi duruyor' öff ne gereksiz istekler
Pembe çok güzel bir renk olmakla beraber göz alıcı 😂😂👍🤨
Açık konuşmak gerekirse pembe renk hayatımda hiçbir şeyi ifade etmiyor
Benim çok önemli pembe olmasada olur hiç sevmem olsa iyi olur çok severim yok ya sevmem
bir kadına yakışan en tatlı renk
#PembeyeŞimdiBak
Çocukluk, ayrı bir hava, ayrı bir tatlılık, sevimlilik, mutluluk vs. vs. Saymakla bitmez.
Bütün renkleri severim ama pembeyi tuturmuşsunuz kız rengi
Benim için bir önemi yok ama kızların sevdiği bir renk
Pembeyle hiçbir şekilde işim olmaz
Pembe kız rengidir
Nokta
Pembe benim için çok tatlış bir renktir hoştur güzeldir pembe şeyler korunmalıdır şdslkfşkdgksd
Özellikle millennial pembesi benim için “ amaaan o kadar da kötü değil” demek
Pembe kizlar soruyordur. Pembe cocuklugumun rengidir ve hâla kullandigim Elidordur
Pembe kızların asil bir rengidir diye düşünüyorum
Ben hep mor sevdim... Pembe kadınlar için daha çekici sanırım.
Pembe tatlı hayallerin ve sevimliliğin rengidir. Bir o kadar da dikkat çekici bir renktir.
Pembe kadındır, kadının rengidir, pembe kadınlarındır.