3 ay

Sadece yalnız kalmamak için sevgili yapmak normal mi, his yoksa ilişkiye devam etmeli miyim?

Sevişiyoruz öpüşüyoruz sarılıyoruz ama ben hiçbir şey hissetmiyorum içimden o gelmiyor yani boşlukta gibiyim onunlayken ama kimsem yok onu kaybetmek istemiyorum arkadaş da olmak istemem ama sevmiyorum da çok tekim onunlayken yalnızlığım gidiyor sıkıntılarım dertlerim geçiyor evden kurtuluyoruz sayesinde hep yapmak istediğim şeyleri örneğin gece dışarı çıkmak bara gitmek gibi hep merak ettiğim ve hayal ettiğin yaşamımı onunla yaşayabiliyorum benim hayalimdeki kişi en yakın arkadaşım olsa da onunlayken de fena değil ne bileyim kafamız çok uyuşmuyor mizah anlayışımız uyuşmuyor karakterimiz farklı bundan dolayı aşık olamıyorum ama onsuz hayatım daha boktan intihara da kalkıştım yalnızlıktan kimsesizlikten onu da bırakmak istemiyorum bazen bazı erkekleri kesiyorum onlara bakıyorum ama zaten sevgilim var bakmamam lazım bazı erkekler hoşuma gidiyor başka şeyler yapmak istiyorum onlarla ama onlar adım atsalar karşılık vermem vicdan azabı çekmemek için ne yapmalıyım bana yol gösterin lütfen
Sadece yalnız kalmamak için sevgili yapmak normal mi, his yoksa ilişkiye devam etmeli miyim?