Bak insan bazen çok zorlanır ve yalnızlık zor gelir ki ben hep aile hayatı istedim. Nasip olmadı. Maddi durumum iyi olmasına rağmen sadece aile ortamından uzak kalmak istemediğim için sürekli aileme yakın olmayı tercih ettim. Tabi bu süreçte çok evlenen arkadaşım tanıdığım vs oldu. Bu dediğiniz gibi acele edenler maalesef genelde mutsuz oıldular. Hatta boşandılar. Siz niyetinizi iyi tutun inanın karşınıza iyi biri çıkar. Acele edip narsistlere, şizofrenlere, Anlattığı gibi olmayanlara rast gelebilirsiniz ki bu hayatınızı karartır. Olacaksa hayırlısı ile olsun.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılYani eskiden Evet böyle düşünürdüm ama şimdi zaten yalnız doğduk yalnız geldik yalnız gidiyoruz bu saate kadar da hani bir iki tane kız arkadaşım oldu ama ben kadını özellikle kendi adıma söylüyorum bu kelimeleri parasıyla sahip olduktan sonra Yani anlamsız gelir ya yalnızlık zaten her zaman olacak bir şey yani Yalnızlık her zaman var yani şu an yine yalnız yani düşün bildiğim de evin altında kaldın yapa yalnızsın yani ne sevgilin var ne başka annem babam var yani bana göre yalnız kalmamak için mantık dışı bir şey Herkes yalnız ama hani Düzenli bir hayatım olsun istiyorsan Ee çok amacım varsa ki erkek için veya kadın için kendini kullandırmak istiyorsa para bağımlılığında ne olabilir yani ev işi
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yıl45 yaş üstü değilsen çok büyük yanlış
31 Yorumla
+1 yılHayır, gönülsüz yenen aş ya diş ağrıtır ya baş, derler. Sırf yalnız kalmamak için yürüterek kendine ve karşıdakine haksızlık ediyorsun. Hayatta insanın kendine yaptığı en büyük kötülüklerden biridir severek isteyerek yapmadığı şeyleri zorla yapmak veya devam ettirmek
32 Yorumla- +1 yıl
Mutluluğunu hayatında birinin olmasına endeksliyor olabilirsin. Yalnızda mutlu olmayı deneyebilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
106Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 265,9b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır tabi ki doğru değil bir kişi yalnız kalmamak için ilişkiyi sürdürüyorsa zaten yalnız kalmış demektir.. çünkü insan sevdiği ve sevildiği zaman gerçekten yalnız kalmaz. bu yüzden de bence burada zorlama ya da çıkar olmamalı ya da korkuda n dolayı devam ettirmek olmamalı. kişi kalpten sevdiği için devam etmelidir.
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 12,3b cevap paylaştı.
+1 yılHayır, sadece yalnız kalmaktan kaçınmak için bir ilişkiyi devam ettirmek doğru değildir. İlişkiler, karşılıklı sevgi, saygı, anlayış ve paylaşım gibi sağlıklı özelliklere dayanmalıdır. Eğer ilişkiniz sadece yalnız kalmamak için devam ediyorsa, bu gerçek anlamda sağlıklı ve mutlu bir ilişki olmayacaktır.
Ayrıca, yalnız kalmak birçok insan için olumsuz bir şey olarak algılansa da, aslında kendinizle geçirdiğiniz zaman ve kendinize yatırım yapmak oldukça değerli bir şeydir. Kendinize odaklanarak kendi ihtiyaçlarınızı karşılamak, kendi ilgi alanlarınıza odaklanmak, kişisel gelişim çalışmalarına zaman ayırmak, yeni insanlarla tanışmak gibi fırsatlarınız olabilir. Bu süreçte, kendinizi daha iyi tanıyabilir, kendi mutluluğunuz için neye ihtiyacınız olduğunu öğrenebilir ve gelecekte daha sağlıklı bir ilişki kurmanız için gereken özellikleri geliştirebilirsiniz.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet geçmişte yalnız kalmamak için bir tane Ankaralı kızla burdan tanışıp sevgili oldum ama sonradan pişman oldum çünkü önce yarı yolda bırakmasına üzüldüm. Sonra o kadar emeğime zamanıma üzüldüm. Tabi bir süre sonra asla doğru insan olmadan ilişkiye başlamamam gerektiğini anladım. Artık sadece karşımda ki insana değil ailesine de çok dikkat ediyorum. Eski ilişkimde ki şahsin annesi babası belli değildi aile ortamları yoktu ne bileyim. Yalnız kalmamak uğruna ayrılmadım hep ama şu an ki aklım olsa misal öyle biriyle ilişkim olmazdi. Sevmek sevilmek çok güzel bir duygu ama doğru insanla ilişki yaşamak gerek. Hayat hep tecrübe hep ders bizlere.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEğer bunu bir erkek için söylüyorsan komik ama yakın bir arkadaşın için söylüyorsan evet zor ama yapılamayacak bir şey değil eğer ilişkiniz toksikleşmeye başladıysa inceldigi yerden kopsun boş ver valla benim başıma geldi konuşmayı kestik heryerden de engelledik tam ondan vazgeçmiştim asla geri dönüşü olmaz sanıyordum açıdan kıvrılsamda geri dönmeyeceğim diye kendime söz verdim o bana yazdı bu kadar sevmeseydim yemin ederim kabul etmezdim tekrar ha ama tekrar aynı hatalari kabul edemem bu sefer kaybetmekten korkmuyorum çünkü
11 Yorumla
+1 yılHayır, bunu hiç doğru bulmuyorum. Bence yalnız kalmak, sevmediğin biriyle ilişki yaşamaktan kat kat daha iyidir. Ve ayrıca yalnız kalmamak için ilişkiye devam etmek tamamen karşı tarafın duyguları ile oynamak demektir ve bu çok yanlış ve güven kırıcı bir davranıştır.
20 Yorumla
+1 yılBence doğru değil hem kendini yıpratırsın hem karşısındaki insanı sevgi saygı güven yoksa o ilişki baştan yoktur sadece kendini kandırıyorsundur sadece yanlız kalmamak için ilişki yürütülmez karşındaki kişi sana bunu yapsa nasıl hissedersin ilk önce onu düşün ona göre bu ilişkiyi devam ettir...
20 Yorumla
+1 yılYanlışı yanlışla örtmek doğru bir seçenek değildir.. kalbinin ve duygularının reddetdiği birini sırf yalnız kalmamak için hayatında tutma bu senide yıpratır karşındakinide vazgeçilmezim hissi verir.. olmuyor ise yol vereceksin bekletmenin ve olmayan ilişkiden hayır gelmez
10 Yorumla
+1 yılAptallık. Dışarısı kadın ve erkek kaynıyor. Dışarıda asosyal ve çekingense azıcık beynini kullanan bir insan yapmak istese ve tipi de varsa KS den bile sevgili yapar. Gider reelde görüşür.
15 Yorumla- +1 yıl
Hiç görmediği biriyle sevgili olan insanda beynin kırıntısı zaten yoktur. Ona bir şey demiyorum fakat tanışırsın, numaralaşırsın, belirli bir süre geçtikten sonra sanala dökebiliyorsan ilk buluşmaya göre hareket edersin. Buradan 2 sevgili oldu. İkisi de 1 yıl civarı sürdü ve sık sık görüştük. Sevgilicik kısmı sanalda kalan iq eksikliği olan arkadaşlar için geçerli.
- +1 yıl
He iki sevgilisi olmuş bana sorarsan önerir misin buradan diye ben genel olarak love işlerine kapalı olduğum için genel manada aşkı önermem. Ama paranız ve imkanınız varsa uzak mesafe ilişkisi yürür her türlü.
- +1 yıl
🙌👍
+1 yılKesinlikle çok yanlış
Yalniz kalmak daha büyük nimet bence22 Yorumla- +1 yıl
Mutsuz bi ilişkide olmaktansa yalnızlık daha iyi
- Aşk İlişkileri konusunda 9b cevap paylaştı.
+1 yılSevmediğin insana tahammül nasıl edebileceksin?
23 Yorumla- +1 yıl
Yalnızlık kötü de sevmediğim insan benle konuşmaya çalışınca ben boğulucak gibi oluyorum. Sıkılıyorum darlanıyorum. 😂 Doğru yanlış senin kararın ama sevmediğin insana canım cicim diyosun sonuçta ben diyemem 😂
+1 yılbence yanlış o kişiye umut veriyorsun bu çok kötü
bittiyse bitmiştir.20 Yorumla
+1 yılBu doğru değil. Geçmişte mutlu anılarınız olmuş olabilir ama artık ondan hoşlanmıyorsan sırf yalnız kalmamak adına bir ilişkiyi devam erteliyorsan mutsuz bir ilişkiniz olacaktır. Bu hem şimdiki hayatınız hem de gelecekteki hayatınıızı etkiler. Sadece sen böyle düşünüyorsan karşndaki insana umut vermiş de oluyorsun gün geçtikçe sana daha çok bağlanıyor belki de. Yalnız kalmak istemiyorsan yeni ilişkilerin olabilir mutsuz bir ilişkiden daha iyidir diye düşünüyorum.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 726 cevap paylaştı. Kesinlikle çok yanlış. İstemediğin biriyle ilişki devam ettirmek öncelikle karşında ki insanın hayatından zaman çalmak demektir, yapılabilecek en büyük hırsızlıktır.
Ve bunun yaşla alakası falan da yok. Aşağıda bir arkadaş 45 yaş falan demişte, istersen 75 yaşında ol, yapılacak iş değil, karşında ki insana çok büyük saygısızlık.
Yalnız kalmaya cesaret edemeyen insanlarda psikolojik sorun vardır, psikolog ile tedavi edilebilir, sonuçta yalnız doğduk ve yalnız öleceğiz.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 20b cevap paylaştı.
+1 yılĶotu bir ilişkiyi devam ettirmek kotuluk doğurur
13 Yorumla- +1 yıl
Kim?
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Doğru değil...
Önce kendine attığın en büyük kazık bu...
sonra karşındakine (e tabi o bilmiyorsa bu durumu)
Biliyorsa ayrı
Sonuçta kendi zamanını çalıyorsun farkında olmadan
Tercih senin tabi10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Niye yalnız kalasın. Yeniden birini bulursun.
12 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 871 cevap paylaştı.
+1 yılBoşa kürek, zaman kaybı ki baya önemli zaman dediğimiz olgu hayır parayla almaya kalk bir eş değeri yok yani😉😂
21 Yorumla- +1 yıl
en önemli değer zaman...
- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılBazen insan bunun için bile bir iliskiyi sürdürebiliyor, tek başına kalmamak için. Alışkanlıklar devreye giriyor ve olabilir.
21 Yorumla- +1 yıl
tutsaklıklarindan kurtulmadikca ozgurlesemez insan
+1 yılinsan bir ilişkide de kendini yalnız hissedebilir bu yüzden sorun varsa kendi yalnızlığımı tercih ederim
20 Yorumla
+1 yılAsla, soğuduysam, hoşlanmıyorsam, eskisi gibi hissetmiyorsam bitmiştir. Ne ona haksızlık olsun, yalan sözler ve duygularla işi devam ettireyim ne de kendime haksızlık olsun.
20 YorumlaHayır yanlış yerde olmaktansa yalniz olmayı tercih ederim
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılKeyifli vakit geçiriliyorsa hayaller umutlar olmadan olabilir. Hasar vermemek önemli. İleride seni gördüğünde yüzünde tebessüm bırakabilmek. Amaca niyete bağlı bence gerisi boş
11 Yorumla- +1 yıl
Sevip çok aşık olupta hanımların bir sözü var hani ben bunu adam ederim ya da bir insanı bir kıvama getirmek için hergün kafasını kemirmekten iyidir sevmeden birliktelik beklentiye girmeden
+1 yılDuygular olunca ilişki olur, duygular yoksa biter. Yalnız kalmaktan korkan veya yalnızlığı sevmeyen biri değilim. O yüzden duygumun ve mantığıma uymayan hiç bir şeyin içinde olmam.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 930 cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba kesinlikle doğru bulmuyorum duygusal boşluk ağır basıyor olsa gerek ve o kişiden sonra yeni birisini bulamamak düşüncesi psikolojik olarak etkilediğini düşünüyorum
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 608 cevap paylaştı. Yanliz kalmamak adına bir ilişki yaşayacağıma. Yalnız kalmayı tercih ettim 😅
20 Yorumla
+1 yılkimse bu yüzden sevgili yapmaz bence kim kimin tribini çeker ki
20 YorumlaDeğil yalnızlık daha iyi biriyleyken de kendini yalnız hissedebilirsin
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Doğru değildir karşı tarafın duygularıyla oynamak yanlış
20 Yorumla
+1 yılSevmediğin kişiyle ne kadar devam ettirebilirsin ki
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılBen şu an öyle yapıyorum valla zaten 1 senedir yalnızdım şu an kalbimdeki boşlukları dolduruyorum 😂
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılBen kac yıldır yalnızım. İstemediğim ilişkide olacağıma yalnız kalırım
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılBir insanın kwndine yapabileceği en büyük kötülüklerden birisi olarak görüyorum ben bu durumu
20 Yorumla
+1 yıltabii ki değil. Sırf uzun süre verdin diye yanlış olduğunu bildiğin bir ilişkiyi devam ettirmekte doğru değil bu da.. İnsanın hisleri, hayattan beklentileri, mutlu olması her türlü zamandan daha değerlidir unutma.
30 Yorumla
+1 yılYani belki doğru değil ama yalnız kalmak da bir yerde sıkıcı hale geliyor insan hayatında birisi olsun istiyor
10 Yorumla
+1 yılSürekli aksiyon filmdede can sıkar. Bence yanlış olsada seks ve tutku olmayınca ilişki yürümez. Ya evlenecen ya da tek seferlik takılacan.
10 Yorumla
+1 yılKesinlikle doğru bulmuyorum her şeyin bir karması vardır ilerde bu amaç için seninle birlikte olmak isteyebilirler yalnız olmak istemiyorsan arkadaş edinebilirsin ya da var olan arkadaşlarınla ilişkini güçlendirebilirsin.
20 YorumlaYanlış tabiki de belli süre sonra sıkıntıdan dayanamazsın
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 494 cevap paylaştı.
+1 yılBir ara öyle yapıyordum. Sonra yanlızlığımla mutlu olmayı öğrendim.
Eski flörtüm de böyleydi yani zaman geçsin diye takılıyordu. Sonra başka yere atanınca bir daha görüşmedik. Yazık.
10 Yorumla
+1 yılYanlızlıkla alakası yok mutluyum demekki devam ediyorum
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılHayır, yalnız kalınmak istenmiyorsa bitirip yeni ilişkiye başlanılabilir.
10 Yorumla
+1 yılYanlış bana kalırsa bunun sonunda üzülmeler olur gibi düşünüyorum
10 Yorumla
+1 yılHayır hislerim yoksa ve ihanet varsa devam ettirmem.
10 YorumlaDuruma gore degisir bu, eger yalniz kalip o anda kotu olacaksam biraz daha sans verebilirim
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 866 cevap paylaştı.
+1 yılbence yanlış kendini köreltirsin
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDoğru değil ama psikolojimiz böyle istiyor sanki. Ben de yaşadım benzer duyguyu
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılLafa gelince doğru değil derim ama yaptığım oldu.
10 Yorumla
+1 yılBir insanın kendine ve karşısındaki insana yapacağı en büyük yanlışlardan biri.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Patronun yerine eleman bulana kadar senin yuzune gülüp bi anda kicine tekmeyi basmasi gibi birsey bu hos degil
10 YorumlaKarşı tarafa ümit verme bitir ilişkini kendini hazır hissettigindede yeni bi ilişkiye başlarsın ama kendini üzmeden
20 Yorumla
+1 yılYalnız kalmak adına hiçbir sebep yokken ilişkiyi bitirmek kadar saygın değil. Yalnızlığa katlanamamak çok ezikçe
00 Yorumla
+1 yılBu saf bencillikten başka bir şey değil kendi keyfin için başkasının ömründen zaman çalmak duygularını kullanmak zalimce
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılHayır tabiki de doğru değildir hatta sırf bir ilişkim olsun diye biri ile asla bir yola baş koymam kaldı ki sevmek benim için çok önemlidir
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılHiç bir sekilde mantıklı doğru bulmuyorum. Ne kendime nede kendisine saygısızlık etmem böyle bir durumda
00 Yorumla
+1 yılKesinlikle doğru değil. Sonu yanlız kalmaktan daha ağır sonuçlar getirebilir. Kişilere zoraki bağımlı kalmamak gerek. Daha çok üzülürsünüz.
00 YorumlaBencillikten başka bir şey değil. Bazıları biter bitmez başka birini buluyor. Ne diye yalnız kalmayım diye. Oldu başka
00 Yorumla
+1 yılAsla. Yalnızlık bazen daha mutlu ediyor daha huzurlu oluyor insan.
30 YorumlaÇok saçma ilişki boyutu... Sürekli normal bir ilişkilerde olanı arzularsınız ama olmaz. Ya aranızda ki problemi çözün, ya da yollar yakınken ayrılın. Ruh sağlığınızı bozmaya lüzum yok 👌
10 Yorumlaİstemediğin birine nasıl katlanacaksın, yanlış bence
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılHayır doğru değil ikinizde mutsuz olursunuz
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 575 cevap paylaştı. İlişkilerin hepsi yalnız kalmamak için devam ediyor zaten
00 Yorumla- Devamını Gör (137)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne