Sabah:1 haşlanmış yumurta, biraz domates ve salatalık
Akşam:1 kepçe çorbanın yarısı, büyük bir tabak salata ve 50 gram light ton balığı
Ara:Filtre kahve yanına 2 kasık yulaf ve badem sütüyle yulaf lapası
20 dakika kardiyo yaptım.
Sabah:1 haşlanmış yumurta, biraz domates ve salatalık
Akşam:1 kepçe çorbanın yarısı, büyük bir tabak salata ve 50 gram light ton balığı
Ara:Filtre kahve yanına 2 kasık yulaf ve badem sütüyle yulaf lapası
20 dakika kardiyo yaptım.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Gramaclara takılma az ye protein tüket en önemlisi spor ve tabkki de böyle devam edersen fot olursun
Ama miktar önemli dediğin gibi. Mesela ana ôğün için 4 kaşık, ara öğün için 2 kasık yulaf yerim ben. Protein tüketmeye çalışıyorum👍
Valla ben de diyet spor yaptim gramaca önem verme dediğim gidip de 1tabak pilav yeme 3.4 kaşık yeter mesela göz kararı az olsun sonra spor yap ip atla Heleki bide bayya iyi olursun bol bol da su
Ekmek, pilav makarna yemiyorum zaten😅Salata da da ölçüye gerek duymadım açıkçası. Ton balığının ki de üstünde yazıyorsu da yazdım. Pilates ve kardiyo yapıyorum. İnşallah iyi olurum yaza iyi bir şekilde girmek istiyorum
Bide sahursuz niyet et edebilirsen aç iken de spor yap valla çok iyi olur
Kan şekerim düşüyor. Bir de araştırdım metobolizma hızın çok yavaşlıyormuş öyle. Sağol yine de önerin için
Dikkat et rica ederim
Tabi ki dikkat edeceğim. Sence haftada 1 kilo verebilir miyim?
Yaş 18
Kuzu bak okdr hızlı kg vermek iyi değil aZ olsun öz olsun dikkat edersen ayda 7kg filan verirsin ben 8.5 kg vermstm
Haftada 1 kilo ayda 4 kg yapıyor zaten😅
Çok fazlam yok zaten
Oruç tut süt ve hurma tuket
Hurma yerine yumurtayı daha besleyici buluyorum.
Tavsiye
Peki, sağol
👍
Çok az yiyosun