10 kuruş yok 5 kuruş yok demeleri ve Marketlerde özellikle son kullanım tarihi yaklaşmış dandik, uyduruk ve kötü ürünleri indirim de diye önererek çok güzel diyerek satmaya çalışmaları. :D
Ne hikmetse hep BİM ve a101 de oluyor bu olaylar hahsdahdash
10 kuruş yok 5 kuruş yok demeleri ve Marketlerde özellikle son kullanım tarihi yaklaşmış dandik, uyduruk ve kötü ürünleri indirim de diye önererek çok güzel diyerek satmaya çalışmaları. :D
Ne hikmetse hep BİM ve a101 de oluyor bu olaylar hahsdahdash
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Hiç hizmet sektöründe çalışmadığın nasıl belli ya
nasıl belli mesela kanka ben alışveriş yapıyorum ve sürekli her gidişim de 25 10 ve 5 kuruş olmuyor bir kasa da bozuk paranın olmamasına imkan yok :D
Küsüratlı tutar olduğunda cüzdanından çıkarıp 5 kuruş mu veriyorsun yoksa düz para mı veriyorsun her seferinde?
Para üstü 1 tl 25 kuruşsa 25 kuruş yok deyip 1 tl veriliyor her seferinde kanka bu mağazalar da. Benim 25 kuruşum eksik olunca bana ürün veriyorlar mı hayır. E bana neden eksik para veriliyor. Ayrıca bozuk paraları yoksa şefleri müdürleri var temin etsinler aga yani
Akşama kadar 300 500 kişiden 25 kuruş kesseler 1 ayda ederi marketin extra kazancı olur banane yani benden aldıkları parayla neden extra kazansın
Şokta çalıştım 10 kuruş yok 5 kuruş yok mevzusu dolandırıcılık değil müşteriler her zaman 1 TL ya da 50 kuruş verdikleri için küsüratlı para üstü verilmesi gerekiyo ama kasada para olmuyor
kasa da para olmuyor diye bir şey olmaz şefiniz müdür yardımcınız veya müdürünüz kimse söyleyip oraya bozuk para takviyesi yapacaksınız kanka
Gerçekten mi 😂 ana kasaya bizde küçük para toplanmadığı için ana kasada da olmuyordu o paralar anca market market gezip diğer şubelerden alıcaksın
yok kanka ben kendim şu an da 32 tane market şubesi olan bir marketin güvenlik amirliğini yapıyorum :D geç bu ayakları hacuu :D ana kasada bulunmaz zaten bozuk para sen müdürüne söylersin onlar getirtirler :D
ayrıca şubeler arası tüm ve bozuk para transferleri de yapıyoruz yani sizin şokta öyle demek ki :D
Bizzat kendi müdürüm gidip başka şubelerden alıyordu mağazada tek kişi kalıyordum milletle kavga etmemek için hepsine 25 kuruş veriyodum geçilecek bi ayak yok yani bunda 😌
kanka yani yok demeyin bozuk parası olan kasiyerler bile yok diyerek vermeyebilir akşama kadar 5000 tane müşteriden 25 kuruş kestiğini düşünsene. Bazıların da şu kafa var '' açık çıkmasın ama fazla çıksın no problem '' bunu diyorlar yani :D
ki bunu da yapan var yani inkar etmeyin abi klskldslksdlk
Yapan vardır orasını bilemem ama ben müşterilerle kavga etmemek için 25 kuruş veriyordum benden eksik çıkıyodu günde 1000 tane canım uğraşacağıma eksiği kapatırım daha iyi mantığıyla
*geeriizeeekaaalıııııyla olucaktı
e sonra naptın kanka işe devam ediyor musun
Hayır tabiki