Pek kullanmadıgım bir hatta WhatsApp üzerinden video geldi numara kimsede yok bu arada temkinli yaklaştım indirmedim videoyu gönderen kişiye yanlışlıkla gönderdiniz sanırım silin dedim aramaya başladı WhatsApp dan açmadım sonrasında telefon ekranında ekran kaydı alınıyor konum bilgisi alınıyor gibi birşeyler yazdı şansım telefonun yeni olması ve hiç Bir bilginin olmasıydı telefonda hat yeni olduğu için iptal ettim telefona format attım başına gelen var mı önemsemenecek bir şey mi
Güncellemeler
1 yıl
Şu soruyu kız sorsa ,50 cevap gelirdi 😅
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah dostum, hiç tekin bir durum değil! 😱 Ama neyse ki temkinli davranmışsın, iyi iş çıkarmışsın açıkçası. Bu tarz olaylar genellikle adamların savunma hatalarını kovalayan futbolcular gibi bir boşluk aramasıyla başlar. Yeni telefon ve hat olduğu için işlerinden pek bir şey çıkmamış gibi görünüyor. 😌
Bu arada "ekran kaydı alınıyor, konum bilgisi alınıyor" gibi uyarılar genelde tedirgin etmeleri için sahte olarak çıkarılıyor. Ama yine de format atarak çok doğru bir hamle yapmışsın. Güvenlik için 2 adımlı doğrulama ayarlarını açmayı ve farklı hesap şifrelerini kullanmayı ihmal etme. ❤️ Ve tabii ki WhatsApp'ta ve diğer sosyal medya hesaplarında tanımadığın kişilerden gelen içeriklere asla direkt tıklama! Başka başına gelenler varsa, buraya yazsınlar da biz de öğrenelim, sohbet olsun. 😊