Kişilik & Karakter Bugüne kadar sizi dolandırıcılık ile itham eden oldu mu? Catutigernos Takip Et FenomenMaster Yaş: 40 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Bugüne kadar sizi dolandırıcılık ile itham eden oldu mu? Bugüne kadar sizi dolandırıcılık ile itham eden oldu mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. Hayır olmadı 1 0 Yorumla
BanaNeHa Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 99% +1 yıl Olmadı zaten masum bir yüzüm var kimse demez dolandırıcı diye 🤪🤪 kendim de öyleyim 1 6 Yorumla Catutigernos +1 yıl benim diyesim geldi şimdi :P Yorumla BanaNeHa +1 yıl Aaa kuru iftira 😮😮🙄 Yorumla Catutigernos +1 yıl yooo kim diyor :o Yorumla BanaNeHa +1 yıl Senin diyesin gelmiş sen demiyorsun o zaman ben diyorum 🤪 Yorumla Catutigernos +1 yıl evet geldi dolandırıcı sahtekar :P Yorumla BanaNeHa +1 yıl Yoğ oldum utançtan deme böyle şeyler 😒😒😒 Yorumla
BirAnanasAldirdim Takip Et Master Yaş: 26 , eic 59% +1 yıl İlkokul 5te kopya çekmekle suçlanmıştım sayılır herhalde 1 17 Yorumla Catutigernos +1 yıl Hahah kopya çekmek de dolandırıcılığa girer evet 🤣 Yorumla BirAnanasAldirdim +1 yıl Ama çekmemiştim ki Yorumla Catutigernos +1 yıl yakalanmışsın ama :o Yorumla BirAnanasAldirdim +1 yıl Kuru iftira Yorumla Catutigernos +1 yıl yoksa neden itham etsinler :o Yorumla BirAnanasAldirdim +1 yıl Şrfs. z oldukları için Yorumla Catutigernos +1 yıl çok ayıp :o Yorumla BirAnanasAldirdim +1 yıl Onların bana yaptığı ayıp değil yani😒 Yorumla Catutigernos +1 yıl onlar kim :o Yorumla BirAnanasAldirdim +1 yıl İftira atanlar🙄 Yorumla Catutigernos +1 yıl kim işte onlar sınıf arkadaşların mı yoksa hoca mı Yorumla BirAnanasAldirdim +1 yıl Sıra arkadaşımdı Yorumla Catutigernos +1 yıl dövseydin :o Yorumla BirAnanasAldirdim +1 yıl Ağlamıştım herhalde hayır çekmedim diye Yorumla BirAnanasAldirdim +1 yıl Keşke dövseydim🥺 Yorumla Catutigernos +1 yıl ağzını burnunu kırsaydın o itiraf etseydi ben kopya çektim yalan söyledim diye :D Yorumla BirAnanasAldirdim +1 yıl Keşke... Yorumla
ɯǝๅɐๅǝ Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Olmadı. Benim de dolandırma fırsatım olmadı zaten ehehehe 1 4 Yorumla Catutigernos +1 yıl Fırsatın olsa dolandıracaksın yani 🤪 Yorumla ɯǝๅɐๅǝ +1 yıl Dikkat et kendine yani😂 Yorumla Catutigernos +1 yıl Ayağımı denk alırım merak etme 🤪 Yorumla ɯǝๅɐๅǝ +1 yıl İyi yaparsın 😝 Yorumla
ángelsinalasyocéano Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,4b cevap paylaştı. Hayır olmadı. 1 0 Yorumla
PloverNur Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Oldu 1 15 Yorumla Catutigernos +1 yıl kim :o ve neden :o Yorumla PloverNur +1 yıl Takılmalık biriyle bir otele gittik otel parasını ödedi ama bana kötü davranınca vermedim. Kaçtım dolandırıcısın diye suçladı Yorumla Catutigernos +1 yıl Sana saygısızlık yaptıysa yaptığın normal dolandırıcıliga girmez ki bu düzgün davransaymis yaptığın gayet normal Yorumla PloverNur +1 yıl Yani, basitliğini kendi kanıtladı benim suçum yok zaten Yorumla Catutigernos +1 yıl Aynen ne olursa olsun karşıdaki ile bir şey yaşasın ya da yaşamasın karşısında bir kadın var ve ona göre davranmalı ☺️ Yorumla PloverNur +1 yıl kanka ne bileyim. O zamanlar bende aklım bi karış havada ne yaptığımı bilmeyen aptl bi kızdım Yorumla Catutigernos +1 yıl Hepimizin öyle dönemi olmuştur 🤣 hangimiz öyle olmadık ki Yorumla PloverNur +1 yıl Hatalarla adam oluyoruz Yorumla Catutigernos +1 yıl Öğrenmek demek hata yapmak demektir. İnsanlar doğrularından değil hatalarından bir şeyler öğrenir ☺️ Yorumla PloverNur +1 yıl Aynen öyle Yorumla Catutigernos +1 yıl Ve kendi kişisel deneyimlerime göre de keyif aldığı şeyleri yapıp eğlenmeyi de bilmeli insan Yorumla PloverNur +1 yıl Eğlenmeyi bilirken sevdiklerinidw düşünmesi gerekiyor Yorumla Catutigernos +1 yıl o sorumluluğu sevdiklerine zaman ayırmayı da, kendine de zaman ayırmayı da bilmeli insan. Bazı insan sadece kendine zaman ayırır kimisi sadece sevdiklerine o dengeyi iyi kurmak lazım. Yorumla PloverNur +1 yıl Hayata küsücem şimdi Yorumla Catutigernos +1 yıl hahah o niye :D Yorumla
Balhaatunn Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Hayır olmadıı 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Hayır olmadı
Olmadı zaten masum bir yüzüm var kimse demez dolandırıcı diye 🤪🤪 kendim de öyleyim
benim diyesim geldi şimdi :P
Aaa kuru iftira 😮😮🙄
yooo kim diyor :o
Senin diyesin gelmiş sen demiyorsun o zaman ben diyorum 🤪
evet geldi dolandırıcı sahtekar :P
Yoğ oldum utançtan deme böyle şeyler 😒😒😒
İlkokul 5te kopya çekmekle suçlanmıştım sayılır herhalde
Hahah kopya çekmek de dolandırıcılığa girer evet 🤣
Ama çekmemiştim ki
yakalanmışsın ama :o
Kuru iftira
yoksa neden itham etsinler :o
Şrfs. z oldukları için
çok ayıp :o
Onların bana yaptığı ayıp değil yani😒
onlar kim :o
İftira atanlar🙄
kim işte onlar sınıf arkadaşların mı yoksa hoca mı
Sıra arkadaşımdı
dövseydin :o
Ağlamıştım herhalde hayır çekmedim diye
Keşke dövseydim🥺
ağzını burnunu kırsaydın o itiraf etseydi ben kopya çektim yalan söyledim diye :D
Keşke...
Olmadı. Benim de dolandırma fırsatım olmadı zaten ehehehe
Fırsatın olsa dolandıracaksın yani 🤪
Dikkat et kendine yani😂
Ayağımı denk alırım merak etme 🤪
İyi yaparsın 😝
Hayır olmadı.
Oldu
kim :o ve neden :o
Takılmalık biriyle bir otele gittik otel parasını ödedi ama bana kötü davranınca vermedim. Kaçtım dolandırıcısın diye suçladı
Sana saygısızlık yaptıysa yaptığın normal dolandırıcıliga girmez ki bu düzgün davransaymis yaptığın gayet normal
Yani, basitliğini kendi kanıtladı benim suçum yok zaten
Aynen ne olursa olsun karşıdaki ile bir şey yaşasın ya da yaşamasın karşısında bir kadın var ve ona göre davranmalı ☺️
kanka ne bileyim. O zamanlar bende aklım bi karış havada ne yaptığımı bilmeyen aptl bi kızdım
Hepimizin öyle dönemi olmuştur 🤣 hangimiz öyle olmadık ki
Hatalarla adam oluyoruz
Öğrenmek demek hata yapmak demektir. İnsanlar doğrularından değil hatalarından bir şeyler öğrenir ☺️
Aynen öyle
Ve kendi kişisel deneyimlerime göre de keyif aldığı şeyleri yapıp eğlenmeyi de bilmeli insan
Eğlenmeyi bilirken sevdiklerinidw düşünmesi gerekiyor
o sorumluluğu sevdiklerine zaman ayırmayı da, kendine de zaman ayırmayı da bilmeli insan. Bazı insan sadece kendine zaman ayırır kimisi sadece sevdiklerine o dengeyi iyi kurmak lazım.
Hayata küsücem şimdi
hahah o niye :D
Hayır olmadı
Olmadı.
Hayır olmadı
Hayır olmadıı
yok olmadı