5. ya da 6. sınıf olsa gerek beden eğitimi dersinde bir arkadaşımla sınıf nöbetçisiydim. Bir sonraki derste sınıftan 2 kişi paralarının kayıp olduğunu söyleyip rehberlik öğretmenine şikayet etmişti. Üstümüze hırsızlık iftirası atmıştı. Rehberlik hocası da sağ olsun sadece sözlü beyanla ikimizi de dövmüştü.
Çok kez hemde ama muhtemeşem iftira atılmayan yoktur belki bilip bilmeden biz de atmışızdır maalesef bu durumda dikkatli olmamız ve hoşgörülü davranmamız gerek..
Kişilik & Karakter konusunda 11,9b cevap paylaştı.
Evet atıldı zamanında maalesef. Gözümün içine baka baka o kişi yapmadığım şeyi yaptım diye anlattı. Şaştım kaldım. Bir an o rahatlıkla nasıl yalan söyleyebilir hayret ettim. Sonunda gerçek ortaya çıktı ama benim için çok insan değerini kaybetti..
Kişilik & Karakter konusunda 205,8b cevap paylaştı.
Atılmıştır hatırlamıyorum
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Üzerime iftira atıldı. Hatta burada bile. Kimisi çıktı hiç ağzımdan çıkmayan sözlerle sahte ekran resimleri oluşturup ortalığı karıştırdı. Kimisi çıktı sevgilisini elinde tutmak için onu manipüle ederken beni katalizör yaptı. Bunu yapanlara da hakkım helal değildir. Elbet birgün hesaplaşırız. Bu dünyada olmazsa bile ilahi terazide hakkımı alırım.
Lisede atılmıştı ama sadece bir yanlış anlaşılma olduğu ortaya çıktı. Okuldaki dedikoducu kızlar bilip bilmeden konuşup iftira atmıştılar. Kız kardeşimi sevgilim sanmıştılar. Ya benim bir sevgilim olsa ne olur olmasa ne olur? Bundan onlara ne yani. Ergenler işte of neyse.
Oldu, boşanırken... Alacaklı olduğum bir davadan alacağımı aldığım, ancak aileden sakladığım iddia edildi... Alacaklı olduğum icra dosyasından beş kuruş bile tahsilat yapmamıştım, zaten yılan hikayesine dönmüş bir meseleyi 😢
atılmaya çalışıldı fakat makineli tüfek gibi meselenin iç yüzünü detaylarıyla anlatınca karşı taraf dahi bocaladı 😁😂 sen haklısın demeye kalmadı yani, öyle kişinin alnını karışlarım alırım aklını😎
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Atıldı bir tanesi en büyüğüdür ki anlatmaya terbiyem ahlakım izin vermez hala daha aklıma geldikçe çarpıntı giriyor
Hala daha belli başlı yılanlar tarafından iftira atılıyor belli ki insanların hepsi sadece bana karşı tavırlı suratlı sanki böyle sapıkmışım gibi davranıyor hepsini geçtim şehir dışından yaşadığım bu şehre gelenler bile orada aynı ama şehirden ayrıldığında özüne geri dönüyor hepsi
Öylede fazla iyiyim yani kimse uzulsun istemiyorum ne olursa olsun bazen bu safliga kayiyor farkindayim ama nedense kimsenin uzulmesini istemiyorum uzuldugunu gorunce hemen uzuluyorum
inanın bu düşüncenizle yemin ederim size çok yakınım yani siz kadar olmasada bende öyle düşünüyorum helal olsun gerçekten, Allah bunun mükafatını size muhakkak ki verecektir inşallah