Yaklaşık 10dakika evvel bir mesaj geldi ve bana haciz geleceği elektirk borcumu ödemem gerektiği yazıyordu. Şaşırdım çünkü söyledikleri firma ile hiç bir alakam yok. Neyse burayı aradım ve sordum dosya no su yok e devlette yok diye ve dedim ki sesinizi kaydediyorum. Kaydediyorum dediğim an telefonu bağırarak kapattı. Bildiğiniz dolandırıcı , ben bunu anlamasam bu kurum beni dolandırmaya kaşkacak belki de dolandıracaktı. Nasıl bir dünya olmuş ya hu? Aranızda bu durumu yaşayan var mı? Bunu ilgili makama bildirmeli miyim?
Geçmiş olsun. Ablama da bugün ilginç bir mesaj gelmiş. "GEÇMİŞ KREDİ KULLANIMINIZDA SİZDEN FAZLA FAİZ TAHSİL EDİLMİŞTİR. İADE İŞLEMLERİ İÇİN BİZİ ARAYINIZ TEL:123456" gibi bir şey yazıyormuş. Oysa ki hiç kredi almadık biz. Bana genelde "KARTINIZA TANIMLANAN 100 TL CHİP PARAYI AKTİFLEŞTİRMEK İÇİN ARAYINIZ TEL:12345" gibi mesajlar geliyor, ama hayatımda hiç kredi kartı kullanmadığım için umursamıyorum.
Aradım bankayı benim kartı klonlamışlar yani yapı kredi bankasını dolandırmışlar paramı ne zaman geri alırım diye, kartım bende kimseyede vermedim vs. bankanızla görüşün dediler, çekilen paraların dekont bilgileri ile başvuru yaptım dilekçe yazdım 21 gün sonra paramı aldım. Alçaklar esnek hesabı bile çekmişler hepsi 1 gün içinde olmuş.
Bizim mallara dedim, "- bu kız yemez olüm bu numaraları" diye. Ama kime anlatıyorsun. Nato kafa nato mermer. Neyse sırada kendi kurguladığım başka bir plan var. Hazır ol minnak. hedef en az 20 bin eürüo.
6 ay yattığın yerden dövlet babadan mayış alıcan. Boru mu? Hem amerikanodan aşağısı beni değil ama senin karizmayı zedeleyebilir. Jet sosyete kınar seni allama şlkjh
Herşey para mı be minnak. Anneme evde kek yaptırırım. Termoslada çay getiririm oh miss. sahilde ki büfecilere para mı kaptırcaz birde şlkjh İleri demokraside çareler tükenmiyor 😀
Beni bankadan arıyoruz Eft işleminizi yanlış hesaba yaptınız Paranızın iadesi için lütfen kredi kartı numaranızı verin dediler Bende olur anasını 7 düvelin seks yapmaya çağırdığı kardeşim dedim kapattı telefonu :))) İşin şakası bunlar mantar gibi türediler ve serefsizler yaslıları cocukları engelli insanları dolandırıyor Kanunlar Devlet yetersiz bu konuda Keşke doladırıcılar tecavuzculer için idam gelsede Biraz olsun huzur içinde yasasak...
Sikayet etmek cozum değil Aynen sana katılıyorum Sadece numarayla iş ceviriyolar ve kimsenin umrunda değil Sadece mesaj atıyor sizden kredi kartı numaranızı sıfrenizi isteyenler olabilir eee bumudur yani devlet beni bilgilendirecegine gorevini yapsa ya assın bu serefsizleri bak bidaha yapabiliyor mu? Bazen Şeriat kanunları uyuglanmalı
Şeriat biraz ağırdır ama bu olaylar için kesinlikle kullanılmalı sana katılıyorum.. Yaşlı insanları cocukları engelli insanları kullanıyorlar Elime bir tanesi gecse polisten once agız burun kıracam sonra teslim edecem
Kadın bir dr sesimi kaydedemzsin diyor bana neden dedim? Sizde kaydedin asla dedi ve kapattı yüzüme. Ve öyle bir numara ki hani gerçek sanırsınız. İşte bekleyenler arasında birinci sıradasınız vs gibi.
Henüz boyle birşey olmadı ama siz yine arastiriyorsunuz ya isin farkında olmayan halk ne yapsın. Artik çok farklı yöntemler deniyorlar. Misal veriyorum adam mesela sizi tanıyor gidiyor icradan sizin için dava açıyor tebligat geliyor ve 7 gün içinde itiraz etmezseniz hic yoktan adama borçlu olabiliyorsunuz. İnsanlar çok kötü çok.. Allah korusun boyle insanlar dan
Ya aslında söylediği firma babamla alakalı desem. Yani bana nasıl ulaştılar saçmalığa bakar mısınız? 4sene önceki olay şu an yaşanıyor gibi yazmışlar. sahiden feci bir şebeke
ve bu dolandırıcılar maalesef telefonu verdiğiniz kurumlardan para karşılığında elde ediyorlar sonra da kimi ağına düşürüyorlarsa artık.. başıma çokca geldi böyle mesaj ve telefon lakin şimdi açmıyorum 0212li 0312li numaraları..
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Benzeri bişey geldi ama dolandırıcı değil. Adamın teki benim numaramı vermiş heralde , beyşehirle alakalı bir sürü saçma sapan mesajlar geliyor , beyşehir belediyesi , beyşehir icra bilmemnesi, beyşehir marketi falan filan 😂 ben beyşehirde de değilim zaten
Bana hergun geliyor amabenim haciz gercek sen dolandiricisin diyorum telefonu kapatiyor
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Banka hesaplarımız üzerinden kredi çekme denemeleri oluyor telefon hatlarımız uzerınden işlemler yapılmaya çalışılıyor avukatlarımız her daim uğraşıyor 5 tane yakalam gerçekleşti 2 sene içinde
En İyi Cevaplar