Güzellik & Bakım Fizik ölçülerim normal mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Kilom 48,2 boyum 160. bel: 50 cm göğüs: 82 cmpopo/basen kısmı 85 cm erkeklere göre bu fizik normal mi? Fizik ölçülerim normal mi? Cevapla Erkek Soruları Fizik Soruları Basen Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Milanns Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Çok zayıfsın herkes dolgun ister 1 2 Yorumla Soran +1 yıl almaya çalışacağım teşekkür Yorumla Milanns +1 yıl Rica ederim 😇 Yorumla
jenima Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Ben ölçü verilince anlamıyorum Allah için. Resimden daha iyi anlaşıldığını düşünüyorum. 0 0 Yorumla
bur34ist Takip Et Xper 1 Yaş: 30 +1 yıl Az daha kilo almalısın görüntü için sağlıktan olmamak lazım sonra. Can boğazdan gelir 0 0 Yorumla
Hd_Day2 Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Mükemmel. Özellikle göğüs ideale çok yakın 1 3 Yorumla Hd_Day2 +1 yıl Hatta seni merak ettim Yorumla Soran +1 yıl çok merak iyi değil Yorumla Hd_Day2 +1 yıl Göğüslerini değil yani seni merak ettim Yorumla
MüfettişGadgett Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 93% +1 yıl iyi gayet, 3-4 kilo daha alabilirsin hatta 0 2 Yorumla Soran +1 yıl almaya çalışacağım teşekkürler Yorumla MüfettişGadgett +1 yıl 😇😇 Yorumla
Lütfetmedinizefenim Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Zayıfsın gibime geldiAz kilo al 0 13 Yorumla Soran +1 yıl almaya çalışacağım teşekkür Yorumla Lütfetmedinizefenim +1 yıl Göğüs 80 beden mı olmuş oluyorYuh Yorumla Soran +1 yıl 🤷🏻 bence orta, bana göre ideal yani. kilo konusunda haklısın. Yorumla Lütfetmedinizefenim +1 yıl 80 beden...Seni alan yaşadı Yorumla Lütfetmedinizefenim +1 yıl Göğsün değilde kilon bana bir kuzeni hatirlatti Kilo almak istemiyorTığ gibiKolunu büksem kırılacak Yorumla Soran +1 yıl o kdar zayıf değilim ya. spor ile kilo aldım. halen daha almaktayım. max 51 kilo idealim. Yorumla Lütfetmedinizefenim +1 yıl Hım o zaman mükemmel vücuduna az kaldı desene Karin kasın belli oluyor mu hafiften Yorumla Soran +1 yıl aynen karın kası da çok sevmem mesela. göbek oluşmasn diye karın da çalışıyorum. doğal olarak kas oluşuyor. hafiften belirgin Yorumla Lütfetmedinizefenim +1 yıl Woew Alan yaşadı yavBenim karşıma kesin got göbek birisi çıkar Yorumla Lütfetmedinizefenim +1 yıl Yazık değil mi gençliğime ulleenn Yorumla Soran +1 yıl insanları fiziğine göre yargılama. iç güzelliği kirli olduktan sonra fiziği süper olmuş kimin umrunda? Yorumla Lütfetmedinizefenim +1 yıl Doğru söylüyorn Benim ki Dümenden muhabbet işte Yoksa önemli olan kafaların uyuşması Beden 30 dan sonra göçüyor zatenAma anlayışlı nazik birisiSeni 90 yaşında da genç tutarBirde akıllı iseSohbetinden doyum olmaz Yorumla Soran +1 yıl 😊👍🏻 Yorumla
Sertmmm Takip Et Xper 6 Yaş: 42 , eic 91% +1 yıl Bence gayet iyisin zaten kadın dediğin MINYON olur 0 0 Yorumla
MrtCn023 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cok guzel ama çok az kilo alabilirsin 😊 0 0 Yorumla
MkSubZero Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl Kilo zayıf 0 3 Yorumla Soran +1 yıl ideal kilo? Yorumla MkSubZero +1 yıl Hayır 52 falan olman lazım Yorumla Soran +1 yıl teşekkürlerr Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Çok zayıfsın herkes dolgun ister
almaya çalışacağım teşekkür
Rica ederim 😇
Ben ölçü verilince anlamıyorum Allah için. Resimden daha iyi anlaşıldığını düşünüyorum.
Az daha kilo almalısın görüntü için sağlıktan olmamak lazım sonra. Can boğazdan gelir
Mükemmel. Özellikle göğüs ideale çok yakın
Hatta seni merak ettim
çok merak iyi değil
Göğüslerini değil yani seni merak ettim
iyi gayet, 3-4 kilo daha alabilirsin hatta
almaya çalışacağım teşekkürler
😇😇
Zayıfsın gibime geldi
Az kilo al
almaya çalışacağım teşekkür
Göğüs 80 beden mı olmuş oluyor
Yuh
🤷🏻 bence orta, bana göre ideal yani. kilo konusunda haklısın.
80 beden...
Seni alan yaşadı
Göğsün değilde kilon bana bir kuzeni hatirlatti
Kilo almak istemiyor
Tığ gibi
Kolunu büksem kırılacak
o kdar zayıf değilim ya. spor ile kilo aldım. halen daha almaktayım. max 51 kilo idealim.
Hım o zaman mükemmel vücuduna az kaldı desene
Karin kasın belli oluyor mu hafiften
aynen karın kası da çok sevmem mesela. göbek oluşmasn diye karın da çalışıyorum. doğal olarak kas oluşuyor. hafiften belirgin
Woew
Alan yaşadı yav
Benim karşıma kesin got göbek birisi çıkar
Yazık değil mi gençliğime ulleenn
insanları fiziğine göre yargılama. iç güzelliği kirli olduktan sonra fiziği süper olmuş kimin umrunda?
Doğru söylüyorn
Benim ki Dümenden muhabbet işte
Yoksa önemli olan kafaların uyuşması
Beden 30 dan sonra göçüyor zaten
Ama anlayışlı nazik birisi
Seni 90 yaşında da genç tutar
Birde akıllı ise
Sohbetinden doyum olmaz
😊👍🏻
Bence gayet iyisin zaten kadın dediğin MINYON olur
Cok guzel ama çok az kilo alabilirsin 😊
Denklem sorusu sanırım. Sonuç 3 çıktı.