Güzellik & Bakım İdeal vücut ölçüleriyle alakalı hiç bir bilgim yok, dün hızlıca ölçtüm 90-65-95 çıktı. Normal mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor İdeal ne olmalı benimki normal mi bilen söylerse çok sevinirim 😊 Güncellemeler+1 yıl Bu arada boy 168 kilo 54 etkiler mi bilmiyorum İdeal vücut ölçüleriyle alakalı hiç bir bilgim yok, dün hızlıca ölçtüm 90-65-95 çıktı. Normal mi? Cevapla Sevgi Soruları Vücut Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Ekmek_Kırıntısı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 75% +1 yıl İsmail abimiz bu sorunun cevabını yıllar önce verdi https://www.youtube.com/watch?v=KW4msApcqhQ 0 0 Yorumla
İlhann06 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 96% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 968 cevap paylaştı. boy ve kilo uyumlu ise mükemmel vücudun var demektir 0 0 Yorumla
başbaşa26 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 38% +1 yıl Ölçülerle olmaz o, aynı ölçülerle çok farklı gözükebilen insanlar var. 0 0 Yorumla
MetalDream Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Çok harika bence 90 60 90 a yakın :) kumsaati :) 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl En harika kadın vücut ölçüsünü örnekle göstereyim. Isabelle mathers yaz instaya bak 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Evet evet baktım buna çok benziyor ama kadının boyu benden uzun sanki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Buna çok benziyor demissin de belin, bacagın o kadar ince ve göğüslerin de o kadar güzel mi:) Yorumla Soran +1 yıl Göğüslerden geçtik belde de kıvrım var incelik var o da tamam ama bacaktan ve boydan pek emin değilim aslında bende çok kısa değilim 168 im ama bu kadar uzun durmuyor bende spor falan da yok o şekil düşün Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sana bakabilir miyim cidden merak ettim bu kadar benzettin kendini:) Yorumla Soran +1 yıl Sorumu beğen ya da gizliden çık sana kalmış Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Beğendim:) Yorumla Soran +1 yıl Gizliden çık ekleyelim Yorumla Soran +1 yıl Nova benim yaz bana Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yazdim Yorumla
BoşdünyanınBoşişleri Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 98% +1 yıl Bu konuyu Sende bayağı konuştuk Mükemmelsin 0 0 Yorumla
gönlü-kırık Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 521 cevap paylaştı. Fizik güzel senin ölçü buysa 0 0 Yorumla
mur_aaat34 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Seninki çok ideal zaten ideale yakınsın 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl İlgiye açlıği var ablamizin övün biraz 0 5 Yorumla Soran +1 yıl İlgi ya da erkeklerin beğenisini seven biri olsam neden gizliden yazıyım normal vücut ölcülerini taşımam bu kadar mı garip geliyor sana Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Özgüvenin olmadığı için Yorumla Soran +1 yıl Abaza dolu siteye bedenimi atmak istemediğim için olabilir mi? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kesin öyledir neyse Yorumla Soran +1 yıl Gayette öyle canım saçma yorumlarını kendine sakla ilk defa soru sormuşum şurda uğraştığım şeye bak Yorumla
Kayhannnnnn Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 672 cevap paylaştı. Gayet iyi bence keşke foto koysaydın :) 0 0 Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,3b cevap paylaştı. Boy ve kilon nedir? 0 4 Yorumla Soran +1 yıl 168-53 54 arası Yorumla gone_with_the_wind +1 yıl Harikasın boy ve kilona göre. Yorumla Soran +1 yıl Normalse sıkıntı yok teşekkür ederimm 😊 Yorumla gone_with_the_wind +1 yıl 90 da cup nedir? Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Boy kac 0 9 Yorumla Soran +1 yıl 168 Cevap sahibi +1 yıl O boyda bıraz genıs durur ama kötunun ıyısı Cevap sahibi +1 yıl 90 60 90 1.75 kızlar ıcn muthıs Soran +1 yıl Maalesef genetik uzun ama bi ben kısa kalmışım 170 olsam hadi neysede 168 im 🥺 Cevap sahibi +1 yıl Ben 86 yım tercıhm o boylar dert etme Soran +1 yıl Kendi tercihim de önemli aslında ama sevgilim beğenirse daha iyi olur Cevap sahibi +1 yıl Tabıkı de oyle bekaret gdınce ölculer daha kolay degıseblıo Soran +1 yıl Bekaretle alakası ne ki bunun ne gibi değişikler olabilir? Cevap sahibi +1 yıl Oluo bız anlıorz bu beksretı gıtmıs dıye
Suskundur Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Galiba memeler küçük 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Küçük olmadığı kesin çok büyükte denemez gayet ölçülü yeterli olur diye düşünüyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
İsmail abimiz bu sorunun cevabını yıllar önce verdi
https://www.youtube.com/watch?v=KW4msApcqhQboy ve kilo uyumlu ise mükemmel vücudun var demektir
Ölçülerle olmaz o, aynı ölçülerle çok farklı gözükebilen insanlar var.
Çok harika bence 90 60 90 a yakın :) kumsaati :)
En harika kadın vücut ölçüsünü örnekle göstereyim. Isabelle mathers yaz instaya bak
Evet evet baktım buna çok benziyor ama kadının boyu benden uzun sanki
Buna çok benziyor demissin de belin, bacagın o kadar ince ve göğüslerin de o kadar güzel mi:)
Göğüslerden geçtik belde de kıvrım var incelik var o da tamam ama bacaktan ve boydan pek emin değilim aslında bende çok kısa değilim 168 im ama bu kadar uzun durmuyor bende spor falan da yok o şekil düşün
Sana bakabilir miyim cidden merak ettim bu kadar benzettin kendini:)
Sorumu beğen ya da gizliden çık sana kalmış
Beğendim:)
Gizliden çık ekleyelim
Nova benim yaz bana
Yazdim
Bu konuyu Sende bayağı konuştuk Mükemmelsin
Fizik güzel senin ölçü buysa
Seninki çok ideal zaten ideale yakınsın
Görmeden bir şey diyemem
İlgiye açlıği var ablamizin övün biraz
İlgi ya da erkeklerin beğenisini seven biri olsam neden gizliden yazıyım normal vücut ölcülerini taşımam bu kadar mı garip geliyor sana
Özgüvenin olmadığı için
Abaza dolu siteye bedenimi atmak istemediğim için olabilir mi?
Kesin öyledir neyse
Gayette öyle canım saçma yorumlarını kendine sakla ilk defa soru sormuşum şurda uğraştığım şeye bak
Gayet iyi bence keşke foto koysaydın :)
Normal yani daha ne olacak ki 😂
İdeal diye bir şey yok. Kalıplara sıkışmayın.
görmeden ne diyelim ki bilemedim
Güzell👌
Kalça geniş ve seksi
Boy ve kilon nedir?
168-53 54 arası
Harikasın boy ve kilona göre.
Normalse sıkıntı yok teşekkür ederimm 😊
90 da cup nedir?
Boy kac
168
O boyda bıraz genıs durur ama kötunun ıyısı
90 60 90 1.75 kızlar ıcn muthıs
Maalesef genetik uzun ama bi ben kısa kalmışım 170 olsam hadi neysede 168 im 🥺
Ben 86 yım tercıhm o boylar dert etme
Kendi tercihim de önemli aslında ama sevgilim beğenirse daha iyi olur
Tabıkı de oyle bekaret gdınce ölculer daha kolay degıseblıo
Bekaretle alakası ne ki bunun ne gibi değişikler olabilir?
Oluo bız anlıorz bu beksretı gıtmıs dıye
Galiba memeler küçük
Küçük olmadığı kesin çok büyükte denemez gayet ölçülü yeterli olur diye düşünüyorum
Normal gayet
Çok iyi