yokluk çeken biri olmadığıma inan hemen hemen tüm sevgililerim de balık etliydi biri dışında. erkekler doğuştan balık etli sever çünkü üreme için sağlıklı olan onlar olduğu için iç güdülerimiz bizi onlara yönlendirir zayıf kadın sevenler ise sadece popüler kültür esiri olanlar
zaten boy kilo ıyı ama o ölçuyle olmuyor vcudun aldıgı şekıl ölçuyle çok alakasız bır durum ama bunu herkes bılmez yanı guzel veya kötü demem mumkun deıl 90 60 90 da olsa çırkın olabılır
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
90-60-90 olmali
asla üstü olmamali
dlkjdljfd
kjslddkjsjfkd o klişe yanlış yaaa kaç sene evveldi o
Bence bel inceltme hareketleri yapmalısın. hem kilo da vermiş olursun
bence balık etli sevenler için bulunmaz nimetsin :D
balıketli seven yok seviyorum diyenler de yokluktan
yokluk çeken biri olmadığıma inan hemen hemen tüm sevgililerim de balık etliydi biri dışında. erkekler doğuştan balık etli sever çünkü üreme için sağlıklı olan onlar olduğu için iç güdülerimiz bizi onlara yönlendirir zayıf kadın sevenler ise sadece popüler kültür esiri olanlar
zaten boy kilo ıyı ama o ölçuyle olmuyor vcudun aldıgı şekıl ölçuyle çok alakasız bır durum ama bunu herkes bılmez yanı guzel veya kötü demem mumkun deıl 90 60 90 da olsa çırkın olabılır
Memelerin 95 mi cidden
94
Çok iyi okadar irisi ni hiç görmedim.. Dik mi peki
aslında o kadar da dikkat çekecek düzeyde iri değil ben hafif balıketliyim ondan
Kum saati olmuyor mu bu ölçüler
sanırım
O zaman gayet güzel
Boy kilo kaç onu da yazsaydın daha net olurdu
95 beden mi gögusjer bu yaşta 😀😀😀
kum saati diil mi bu ölçüler
Beli inceltmelisin bence o kesin kilon kaç peki 🤔
İdeal ama biraz squat yap
İyisin iyi.
kilo ver biraz evet
kaç kilo vermem gerek
kilonu bilemiyorum ama 3-4 kilo olabilir