Sağlık Nasil bir vücut ölçülerim var? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Göğüs 89Bel 66Kalça 95Vücut ölçülerim. bu şekilde sizinki nasıl ve nasıl olmasını isterdiniz Nasil bir vücut ölçülerim var? Cevapla Vücut Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
kalasnikof16 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl 90-60-90 vücudun var Doya doya bitmez tadın var Kendime arkadaş arıyorumAradığım bana uyacak, dediğimi yapacak🙂🙂 0 0 Yorumla
LovePiston Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 94% +1 yıl Görmek isterdim 🤤.. benim boyum 181 92 kiloyum, geniş omuzlu kalıplıyım. 0 3 Yorumla Soran +1 yıl 167 57 Yorumla LovePiston +1 yıl Çok iyiymiş, gerçekten görmek isterdim Yorumla LovePiston +1 yıl Bana yazabilir misin Yorumla
istanbully34-8 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 94% +1 yıl Iyi gibi bilemedim rakamlar var sadece görmediğim bir seye nasil yorum yapabilirim 0 0 Yorumla
Kemal_06_ Takip Et Xper 2 Yaş: 38 +1 yıl Ben büyük kalça büyük göğüs seviyorum kadın dediği ele avuca gelmeli 0 0 Yorumla
criollo Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Sağlık konusunda 2b cevap paylaştı. Efsane ötesi doğruysa. İyi ki fotolu sormamissin 0 0 Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Sağlık konusunda 15,3b cevap paylaştı. Boy ve kilon nedir? 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Her gün bi kere soruyon galiba 0 16 Yorumla Soran +1 yıl Yoo yeni sordm. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne biliyim. 2 gün önce de biri aynı ölçüleri vermişti sanki. Yorumla Soran +1 yıl Keşke seninde aklında kalmasaymş çok aklında kalmiş herkes aynı saniyorsn bir sürü aynı ölçüde kadın var Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sorusunu cevapladığım için aklımda kaldı. Napiim şimdi? hafızamı mı sildireyim? Yorumla Soran +1 yıl Ölçüler iyi olduğu için diyebilirsin ona demiştn acaba Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kıskandın mı? 😀 Yorumla Soran +1 yıl Neyi ya Yorumla Soran +1 yıl Ona ne demiştn dedm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Her neyse. Gayet iyi ölçüler işte. Hemen tribe girme Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Belden biraz verebilirsin Yorumla Soran +1 yıl Kum saati modeli zaten nasıl vereym o yapım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Anladım. Ne güzel işte. Kum saatini kim sevmez Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yerli kim kardashian Yorumla Soran +1 yıl Üzdün beni o kadar değil popom ya 160 kızlar sporla 90 yapıyor benim boyum 167 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Özelden yazmak ister misin? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kim kardashianın fit halinden bahsediyorum. sonradan coştu o. Eskiden iyiydi Yorumla
LeyaLeya Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Boyun kaç? 0 11 Yorumla Soran +1 yıl 168 Yorumla LeyaLeya +1 yıl O zaman tamam Yorumla Soran +1 yıl Sizin nasıl Yorumla LeyaLeya +1 yıl 1.99'um ben Yorumla Soran +1 yıl 😂😂😂😂😂😂😂 Yorumla LeyaLeya +1 yıl 87 65 90 Yorumla LeyaLeya +1 yıl Niye güldün ya gerçekten Yorumla Soran +1 yıl Boyun kaç Yorumla LeyaLeya +1 yıl 1.99 voleybolcu olduğum için normal Yorumla Soran +1 yıl 199 mu Yorumla LeyaLeya +1 yıl Evet Yorumla
Kadersiz7234 Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 88% +1 yıl Boyun kilon kac 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 167 58 Yorumla Kadersiz7234 +1 yıl Güzel baya iyisin Yorumla
Kotucocuk0707 Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Ehhh 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Sensin eh Yorumla Kotucocuk0707 +1 yıl Ben yakışıklıyım abla Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
90-60-90 vücudun var
Doya doya bitmez tadın var
Kendime arkadaş arıyorum
Aradığım bana uyacak, dediğimi yapacak
🙂🙂
Görmek isterdim 🤤.. benim boyum 181 92 kiloyum, geniş omuzlu kalıplıyım.
167 57
Çok iyiymiş, gerçekten görmek isterdim
Bana yazabilir misin
Iyi gibi bilemedim rakamlar var sadece görmediğim bir seye nasil yorum yapabilirim
Ben büyük kalça büyük göğüs seviyorum kadın dediği ele avuca gelmeli
Göğüslerin büyük mü baya
Boy kiloyuda yaz
Benimki bu yazdıklarının iki katı bkgkg
Efsane ötesi doğruysa. İyi ki fotolu sormamissin
Boy ve kilon nedir?
Her gün bi kere soruyon galiba
Yoo yeni sordm.
Ne biliyim. 2 gün önce de biri aynı ölçüleri vermişti sanki.
Keşke seninde aklında kalmasaymş çok aklında kalmiş herkes aynı saniyorsn bir sürü aynı ölçüde kadın var
Sorusunu cevapladığım için aklımda kaldı. Napiim şimdi? hafızamı mı sildireyim?
Ölçüler iyi olduğu için diyebilirsin ona demiştn acaba
Kıskandın mı? 😀
Neyi ya
Ona ne demiştn dedm
Her neyse. Gayet iyi ölçüler işte. Hemen tribe girme
Belden biraz verebilirsin
Kum saati modeli zaten nasıl vereym o yapım
Anladım. Ne güzel işte. Kum saatini kim sevmez
Yerli kim kardashian
Üzdün beni o kadar değil popom ya 160 kızlar sporla 90 yapıyor benim boyum 167
Özelden yazmak ister misin?
Kim kardashianın fit halinden bahsediyorum. sonradan coştu o. Eskiden iyiydi