Yorumlardaki canım cevabina hic bakma, boyun kac ona gore değişir
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
169 son 1buçuk yıldır kilo vermek için spor ve diyet yapıyordum ama şu an kendim hakkında ne düşünmem gerektiğini bilmiyorum bir yandan halimden memnunum ama bir yandan hala kilo vermek istiyorum ve sanki hiç yeteri kadar zayıf olamazmışım gibi geliyor
Boyun uzun sayılır yahu hiç dert etme kilonu normal kilodasin, zayıf görünmek istiyorsan zayıfla ama en önemli olan şey senin görüşün diğer s. alaklarin görüşünü takma kafaya beden senin bedenin herkes bir şey düşünür
Öyle balık mı olur? Balina etlisin sen resmen ! Ölçülerin fazla, göğsün kalçan bi küçülsün.
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Fitnesse gidiyorum 1 buçuk yıldır sağlık sorunları yüzünden kilo almıştım spor ve diyetle birlikte verdim ama güncel kilomda kalma veya daha fazla zayıflama konusunda karar vermekte güçlük çekiyorum
Merak etme bende yıllardır sporcu olmama rağmen böyle dönemler geçirdim, geçiriyorum. İyileşeceksindir. Güncel kilonda kalma, senin üzerine yük olmakla birlikte kıyafetlerin çok yakışacağını düşünmüyorum.
Sizce kilo vermem daha iyi mi olur benim için? 1,5 senedir diyet ve spor ile kilo verdiyordum ama bu aralar verip vermemek konusunda kararsız kalıyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Knk senin tarifine göre ortadan sıkılmış diş macunu gibi bir şey çıkıyor.
Gözle görülünce abartılacak bir fark yok aslında
Bilmiyom ama ölçüler tuhaf
Yorumlardaki canım cevabina hic bakma, boyun kac ona gore değişir
169 son 1buçuk yıldır kilo vermek için spor ve diyet yapıyordum ama şu an kendim hakkında ne düşünmem gerektiğini bilmiyorum bir yandan halimden memnunum ama bir yandan hala kilo vermek istiyorum ve sanki hiç yeteri kadar zayıf olamazmışım gibi geliyor
Boyun uzun sayılır yahu hiç dert etme kilonu normal kilodasin, zayıf görünmek istiyorsan zayıfla ama en önemli olan şey senin görüşün diğer s. alaklarin görüşünü takma kafaya beden senin bedenin herkes bir şey düşünür
Boyun uzun o yüzden normal gibi ölçüler. Ama biraz kilo verirsen balık etli değil normal olursun
Eğer bu kiloda bu bel varsa çok spor yapıyor olmalısın
Bu ölçülere göre belin baya ince ve balık etli olur bence
Öyle balık mı olur?
Balina etlisin sen resmen !
Ölçülerin fazla, göğsün kalçan bi küçülsün.
Fitnesse gidiyorum 1 buçuk yıldır sağlık sorunları yüzünden kilo almıştım spor ve diyetle birlikte verdim ama güncel kilomda kalma veya daha fazla zayıflama konusunda karar vermekte güçlük çekiyorum
Merak etme bende yıllardır sporcu olmama rağmen böyle dönemler geçirdim, geçiriyorum.
İyileşeceksindir.
Güncel kilonda kalma, senin üzerine yük olmakla birlikte kıyafetlerin çok yakışacağını düşünmüyorum.
Cok garip Bir ölcün var
Değişik bir armut olmuş bu
Bence cok harika balikei
Boy kaç
169
Kilolusun arkadaşım ideal kilon ,59-58 felan olmalı normalde
Boy kaç
169
Kadınlar için
Alt-üst sınırlar
Sizce kilo vermem daha iyi mi olur benim için? 1,5 senedir diyet ve spor ile kilo verdiyordum ama bu aralar verip vermemek konusunda kararsız kalıyorum
https://voca.ro/18OItVEvoHjz
ölçülerin normal bence dert etme
Boy kac canim
Bi değişik geldi görsel olmadan bir sey diyenem
Koca g. t. lü
Balık etli ama iyi
Normal gayet iyi
gayet hoş sevmiyor musun
Baya iddialı
Balıketli bu ölçüler