AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
64Cevap
Benim annem evlendiğinde tek bir yemek yapmayı bile bilmediğini söylüyor sürekli. Ayıptır söylemesi maşallah yemekleri çok güzeldir. Zamanla her şey oturur, yaşınız genç tecrübe kazanırsınız. Mutluluğunuz daim olsun inşallah.
Eşinin annesiyle birlikte yap zamanla öğrenirsin. Instagram da Nermin Yazılıtaş diye bir kadın var tarifleri çok iyi tutuyor oda aklında bulunsun arada bak videolarına
Kanki yemek yapmayı bilmemek ayıp değil ki öğrenirsin zamanla öğrenene kadar annen yardımcı olsun sana takma kafana öğrenirsin Allah mutlu mesut etsin..
Evlenme bence boş ver benim kafam rahat erkek olmama ragmen evlenmek istemiyorum.
Erkenden kocaya gider birkaç seneye ağlayarak dönerler. Ülke zırcahil kaynıyor.
Ben yemek yapmayı evlendikten sonra öğrendim ilk başta zorluk çeksem de sonradan alıştım şu an her yemeği yapabiliyorum ama şimdiden öğrenmen senin için faydalı olur öğrenmeye hemen başla derim 🥰
Yemek yapmayı öğrenmelisin, kocanı doyurmayacak mısın?
Bu ne geri kafalılık gidip kendin yemek yap kimse senin annen değil
@tantunibagimlisi Herkesin sosyal yaşamda rolü var, bundan gocunmanın anlamı yok.
Kadınlar rolü kocalarına itaat etmek değil bunu öğrenemediysen öğreteyim
@tantunibagimlisi İtaat etmek ne alaka? Kadının eli lezzetli, beceriklidir yemeği genelde kadın yapar. Kör körüne popüler olma mesajları atıp durma bana.
Eleştirilere açık ol ogrenmeye istekli ol kimse anasinin karnında ogrenmiyor sende ogrenirsin
Öyle bir hataya düşme pişman olursun ama düşeceksin o yüzden takma fünyanın en mükemmel yemeğini yapsan yine laf eder kaynanalar
Bende evlendiğim zaman yemek yapmasını bilmiyordum internetten bakıp yapıyordum gayette lezzetli oluyordu. Yani çok sıkıntı yapacağın bişey değil
Kadınlar yemek temizlik yapmak zorunda değil ama eğer kadın çalışmıyorsa eşine yardımcı olur çalışıyorsa ev işi beraber olur
Kaynanayla ayni evde yasamak mi bi de gorumce varsa senin isin yas kizim he. Bide yemek yapmayi bilmiyosan bittin sen bence bu evliligi bir daha dusun
Düşünme boz
Anlamadım
Bencede bozsun
Kıza diyorum evliliği düşünmesin bile direk iptal
Yazik daha 21 yasinda
Aynen hayatını mahvedecekler insanın psikolojisi bile bozulur
Ayni hayati ben yasadim bir de kapimiz ayrıydı ayri olmasina ragmen her seye burnunu sokuyolar bitirdim sonunda bak bi tecrube olarak söylüyorum yazik edersin kendine ayri ev tutmazsa evlenme dimi melisa
Kesinlikle en kötü evin olana kadar düğünü iptal edin
Temizliği beğenmezler yemek beğenmezler kocanla doğru düzgün hani cinsellik bile yaşayamazsınız bir sene
Yok anam yok kocan var mi yok mu onu bile unutursun
Umarım okursun da bunları dönersin bu fikrinden üzüldüm
Kaynana ne kadar iyi olursa olsun bir evin içinde olmaz kocanı doldurmasın da yat kalk dua et vallah
Kocanın icinden geçerler valla bi de saf bi cocuksa tamam Şu an tabi hayalini kuruyosun ayni yataga giriceksin diye ama o yatak sana her gece yattiginda diken gibi gelicek diyim ben sana
Ananin evindeki yatagini özlersin bacım
Yani yatağa yorgun düşeceksin gözün kocanı bile görmeyecek
Ana evini özlemeyi bırak kaçarsın da iş işten geçmiş olur
He bi de hamile kalırsın hemen kesin yemek yapmayi bilmiyorum diye buraya yazıp kendini kasıyorsun bunu kafaya takmissin yazık o bir sene olayi da yalan hep oyle kandirirlar zaten her sey evlenene kadar. Bi de görümce varsa o evi sana dar eder valla
Görümcen varsa direk sil hiç bekleme vallaha
Ômur boyu orada yasicaksin bence sen çünkü kocanin durumu olsa coktan ev tutmuştu senin fikrini bile sormadan ah yavrum benim ya kandiriyolar Şu an seni ilerde mahkeme salonlarinda surunme diye diyoruz
Ayrıca annenin evinde kal madem beklemek zorundasınız kocan boyun eğsin ama evlenme aşko
Kız bunun misafiri de var
Sictin baco sen
Yıpranırsın varya gelinlik değil kefen giyiyorsun bacım bacılarını dinle yapmaaa
Odana girsen kalk cay getir dicekler kaynanalar fenadir anam borek yap dicek bilmiyorum diyemezsin kocan gelcek dert yancaksin anan bana boyle yapti diye kocan dicek sus konusma zoruna gidicek sogucaksin zamanla olan senin yuvana olucak
Keşke Esra’yla Melisa’yı dinleseydim diceksin bacım
Valla öyle olucaklar bunlar tekrar dusun tart diger yorumlarda sadece bi noktaya değinmişler sen burayi oku bunlar sadece fragman bu arada daha neler olur neler iyyy icim kalkti
Bide düşünsene güzel yemek yapan elti var
Açık mezar bul yani şimdiden
Bunlar sürüyle mi yasiyo ayni evde anam ayni evde kopegi baglasan durmaz rahat siçamam diye. Elti varsa bal dok yala bu kiz yeni evlendi diye uzerine gitmezler belki ilerisinde anani aglatir elti dedigin tabi kocani bile kıskanır senden seni kucumser elalemin icinde yemek yapmayi bilmiyo diye
Yasamadan ölme soran kız bi daha dusun bize dua edersin belki
Aynen iyi düşün baktın bi hata yapıp evleniyorsun yemeklerin Esra’yla benden 😂
Evlenme her gun sana belediyeden yemek gönderirim evine yapma derdinde olmaz hhaahah
Garibim benim ya
Evlenme kız kıza yemek de yaparız
Sen yeterki evlenme yakma başını
Kiz ne uykuymuş sendeki gel cevap verde artık bitsin bu iskence öldüm burada kaynana evinde bu saatte ayaktasın ha unutma
Aynen kız unut uykuyu unut bu saatte abdest almaları için banyoyu temizlemen lazım çünkü
Vay garibim vayyyy
Baba evinde diktin bacaklari yatiyon rahat rahat bilmiyon ki basina gelcekleri
Ah ah dost acıyı söyler canın yanacak ama en azından canının yanmaya zamanın olacak kaynananın evinde ağlasan ota boka ağlıyor olursun onların gözünde
Hala yemek yapmayi bilmiyorum diye agliyon be kizim yaranma yaranmaya calisma
Sonun kızılcık şerbetindeki doğa gibi olur
Kız o iyi yine bu daha kotu olur
Onlar en azindan villadaydi
Aynen öyle burada taş çatlasın 2+1 evde nasıl kalacaklar acaba yuva üstüne yuva mı olur
Ana ana diye ağlar artık doyarsin iki gunde kocaya
Yaaaa sonra kıvılcımın sözüne gelirsin aşk bir görme kusurudur evlilikte onun tedavisidir aşık olduğunda hayal ettiğini görürsün evlendiğinde gerçeği
Dogru
bir şey olmaz rahat ol ve iyi düşün iyi geçinmeye çalış muhabbet edin illa kötü olacak diye bir şey yok ki
Yemek yapmayı bilmiyor olabilirsin utanılacak bir şey değiş beceri ile ilgili bir şey internetten baka baka öğrenirsin evdekiler aç kalıcak değil ya
Neden bu kadar erken yaşta evleniyorsun ve neden kayınvalidenle yaşıyorsun? Bütün bunları neden kabul ettin?
Öğrenmek için bi yerden başla şimdiki zamanda daha kolay videolar falan izle zamanla öğrenirsin
Evliliklerde Yemek yapmak önemli bi detay
22 yıllık evliyim. Benim hanım da bilmiyordu, zamanla öğrendi.
Önemli olan istemen, beraber öğrenirsiniz,,😁
Ben de bilmiyorum ama tariflere bakıp yapıyorum çok güzel oluyor, elim lezzetli. Öğrenirim zamanla
Internetten tariflere bak sıkma canını yapa yapa öğrenirsin
Asko bende bilmiyordum internet ogrendm kimse doğduğu gün ogrenmiyo
Yemek yapmayı öğrenmen lazım çok eleştiri alırsın
Öğrenebilirsin ne bekliyorsun yavaştan öğren zor değil
Kendi evi kendi düzeni ise sendenbonce yemeği kim yapıyorsa yine o yapsın sen misafirsin
Kaynanayla aynı Allah düşürmesin zor hiç mi kurtuluş yolu yok artık yemeği kaynanan yapar
Mal değilsen eğer, daha 1 yılın varmış, 1 yılda mastır şef olman lazım, ama bak dediğim gibi mal değilsen eğer
Aşko ben yemek yapmayı öğrenmeye başlıyım sende matematik 1. sınıf ilkokullu öğrenciden özel ders al 6 ay var. 1 yıl değil biraz matematik :)
Tamam aşko 6 aydada çok şeyler öğrenirsin
Bilmemek değil öğrenmemek ayıptır. Elin seni desteklerse sorun yok.
evlenme. 21 yaşında aklına zorun mu var da evleniyosun?
Öğrenirsin hem de yaptıkça keyif alırsın belki
Nefis yemek tarifleri, iyi
O 1 yıl olur 10 yıl öğrenirsin sjjsjs
Yaa neden herkes öyle söylüyor
Genelde öyle oluyor
Yemek konusunda ne yapacağım becerim yok🥺
Kaynanan öğretir sjsjsk
Biraz rahatına düşkün😂 yani iyi biri ama bilirsin kaynanalar hizmet iste
Hizmet ister bekler
Önce hizmet etmeyi öğret anne dicen artok sjsjsjs
Aynen ya ne mal kazmış bu devirde ne alaka
Evlendin diye kocana yemek yapmak zorunda değilsin
Beyler beni linçlemeyin kocana yemek yapmak zorundasın demeye çalışmıyorum bazen dışarıdan yerler bazılarını öğrenir yavaş yavaş kdskelsşsl
yapa yapa öğrenirsin
Öğren çok zor bir şey değil
Her öğün yumurta kırarsın 🙂
YouTube da tariflere bakarak yaparsın bire bir
Ay bir sene aynı ev miiii🫣🫣
Ben de öyleyim abla çok iyiyiz devam
kocan yapsin yemekleri de
Ailenizden destek alın
Koca kiz olmussun insan hic mi bisey bilmez saka gibisiniz
Herkes anasının karnında öğrenmiyor sıkıntı etme
Youtube var gir izle yap amg
Tariften bak internetten videolari izle yap
o zaman yemek yapmayı öğren
Kaynanan yapsin
tarifi olan bir şeyi yapmak zor değildir
Bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp
Youtube'a bak ordan yap korkmana gerek yok
Şimdiden başla alıştırmalar
Öğren şimdiden
Yapa yapa öğrenirsin
E öğren sen de?
Seven buna mi takilir
Ben olsam seninle evlenmem
İyi ki sen değilsin zaten kızlar soruyor da gezen bir erkek hahahaha ıyy
Sen zaten bir zahmet evlenme sana eskortlar bakar
Bilmiyorum diye şimdiden peşin peşin söyle
Tamam da öğrenmek istiyorum el becerim yok
Ben bile yapıyorsam sende yaparsın emin ol tek ihtiyacın olan şey bir telefon ve internet
Korkma bisey olmaz...
Öğren o zaman en kısa ve net cevap
Kadınlar yemek yapmak için yaratılmadı
Bi zahmet öğrensen
Telefon na bak
Bencede kork