Eylülde düğünüm var ve kaynanamla 1 yıl aynı evde yaşamak zorunda kalacağım evimiz olana kadar ne yapacağım çok korkuyorum eleştirilmekten 21 yasındayım
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılHayatın boyunca eleştirilmekten korkma. Ev işi ve diğer her türlü iş zamanla öğrenilir. Kimse annesinin karnında öğrenmedi bu işleri. Eleştiriye açık ol ve öğrenmeye hevesli ol. Bu kadar kafaya takılacak bir mesele değil bu. Ev işi bilip bilmemen senin değerini ölçmez. Sen bir pırlanta olarak doğdun ve zamanla işleneceksin. İşlenirken canım yanacak diye korkma. Yoksa pırlanta olamazsın. Bol şans 😊
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılCanım. Çevrimiçi tarifleri takip ederek başlayın. Yemek yapmak temeldir. Baharat ekleyin ve yemek pişirirken daima yemeğin tadına bakın. Pratik yapmaya başlayın. Lezzetli yemekler için temel baharatlar şunlardır: tuz, sarımsak, soğan, otlar, karabiber. Hint baharat tozu her zaman harika bir tat katar. Patates, yumurta ve tavukla yapılan temel yemekleri öğrenin. Yumuşak etler. Yoğurt yumuşak veya yumuşak etler için idealdir. Yoğurtla marine edin. Pirinç yapmayı öğrenin. Ekmek yapmak için yaprak. Bezelye gibi baklagilleri öğrenin. Bunlar temel.
11 Yorumla- +1 yıl
1) birkaç basit çevrimiçi tarif öğrenin. 2) Her zaman yiyeceğin tadına bakın ve gerektiği kadar fazlasını ekleyin. Azla başlayın çünkü ekleyebilirsiniz ama çıkarmak zordur. 3) Bu temel baharatları bilin.
İlk evlendigimde bende bilmiyordum internetten baka baka öğrendim bende kaynanamla kayinpederime yaşıyorum hemde 9 yıldan beri. Yemek yaparken karışınca bana eşim kızıyordu onlara. Çıkın mutfaktan durmayın yanında karışmayın diyordu. Öyle öyle kendi kendime öğrendim.
115 Yorumla
Soran+1 yılPeki neden 9 yıl evlenmeden önce de öyle mi karar verilmişti
Soran+1 yılYani neden aynı evde yaşıyorsunuz ben deprem den dolayi ev yapılana kadar 1 yıl yaşayacağım siz kendiniz mi kabul ettiniz aynı evde yaşamayı
Soran+1 yılVe aynı evde yasamanın zorlukları ne sizce beni bi siz anlayabilirsiniz
- +1 yıl
Ben evlendigimde küçüktüm 19 yaşındaydım biz evlendik ailesinin evinde kalmaya başladık bende sürekli eşime ne zaman ayrı eve çıkicaz diye soruyodum. Oda su borclar bı bitsin çıkicaz diye diye oyaladı beni. Tabi ben ailesiyle iyi anlasinca öyle kaldık. Ama bana hiç karismiyolar bı kere bile git öteye bile demediler ne annesi ne babası o yüzden iyi anlaştık. Tabi ayrı eve çıkmak çok istedim bazen hala istiyorum bakalım kısmet İnşallah Allah ev verir bize hala dua ediyorum.
Soran+1 yılAnladım İnşallah ayrı evinizde olur 🙏🏻
Soran+1 yılBen daha nişanlıyım ve kaynanam çok titiz aynı evde bakalım nasıl olacak hizmet çok bekliyorlar mı
Soran+1 yılAy ne güzell
Soran+1 yılİnşallah bizimkilerle de öyle sorunsuz olur hersey☺️
- +1 yıl
O konuda şanslıyım herkes yer tabağını kendi kaldirir koyar bende bulaşıkları yerlestiririm kimseye elletmem öyle bı düzen var. Ama tabi kayınpederimin kaynanamın hasta olduğu zamanlar oldu çok. Ozaman istemeselerde hizmetim oldu önüne yemek getirip kaldirdigim zamanlar oldu. Evin temizliğini yemeğini hiç eksik etmem çünkü benim kayınvalidem değişik bı insan bilmiyor yemek yapmayı temizlik yapmayı hicbiseyi
Soran+1 yılHahah☺️ ben yemek konusunda biraz korkuyorum ama öğrenirim tamamen inşallah
Yemek yapmamayi bilmemende sorun yok, bu yaşına kadar öğrenmeye çalışmamanda da sorun yok, ama önünde daha 5 ay var ve bu noktada pes etmen sorun. Hiç yemek yapamayan biri bile youtube videosunda tane tane bakar öğrenir. Bunun kız veya erkek mazereti yok. Sonuçta ailece yemek yiyeceksiniz. Bugünden itibaren en azından haftada 2-3 gün sen yemek yap, bilindik basit yemeklerden başla, o zamana gayet de güzel yapmaya başlamış olursun.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
74
Cevap
63Cevap
- Yeme & İçme konusunda 2,1b cevap paylaştı.
u +1 yılyemek yapmak için evlenilmez zaten.. önemli olan sevgidir
10 Yorumla
+1 yılyemek yapmak yetenek v. s gerekmez 21 yaşındasın neden kendini bu yaşa kadar geliştirmedin yemek yapmayı ben çok severim kendimi sürekli olarak geliştirdim lavaş yaptım mantı hamurunu açtım bunların hiçbirini evlenince yaparım değil kendi geliştirmek için yaptım yemek yapmayı sevdiğim halde ben bile cesaret edemiyorum evliliğe sen nasıl cesaret ediyorsun+ kayınvalidenle yaşıcaksın eve yemek yapıcaksın evi temizliceksin kayınvalideyle yaşamak bunu gerektiriyor kendine güvenin varsa umarım mutlu olursun kayınvaliden de umarım sana karşı iyi olur eşin de aynı şekil de
810 Yorumla- +1 yıl
@C4nn4nn tabi ki cesaret ister eşi yemeği beğenmicek tuzunu az bulucak yemekte sürekli olarak bahane bulucak ve bu kişiyi yıpratır övgü beklerken sert dille söyleyen bir cok erkek var 1-2-3-4 yemeği kötü yaptın adam sert çıkışır herkes aynı değil cesaretten bahsettiğim buydu siz ne olarak algiladiginiz beni ilgilendirmez bir diğer konu ev üstüne ev olmaz kaynanayla yasicak kaynana gelinden hizmet beklicek evi temizlenmesini beklicek yemek yapmasını beklicek belki de kaynanası elini hiçbir şeye atmayıp kızın hayatını zehir edicektir laf sokuncaktır böyle olan bir sürü kaynana var başta benim arkadasimım ablası kaynanasıyla yaşadı kavga ettiler boşanmak üzereler
- +1 yıl
+ evlilik çocuk oyuncağı da benzemez iyi insana denk gelirsen kısman çocuk oyuncağı olabilir ama sert dinamik dediğim dedik insana denk gelirsen işte o zaman öyle olmuyor
- +1 yıl
annemin sözü var her şeyi bil ama bilme der a dan z kadar öğretti ben mükemmelim demiyorum tabi ki benim eksik yanlarim kötü huylarım var ancak 21 yaşına gelmiş bir erkek veya kadın kendini geliştirmesi gerekiyor konuda ben de öğrenciyim arkadaşlarla buluşup mantı günü yapıyoruz çiğköfte günü yapıyoruz veya en basitinden gün yapıyoruz hep birlikte yapıp sahil kenarına gidip yiyip içiyoruz
- +1 yıl
İnternette her türlü tarif var bakıyorsun ve yapıyorsun. Zamanla oturuyor. Benim annemde ev üstüydü ve herşeyi babannemden öğrendi. Bir günde laf söz şikayet olmamış. Kimse baba karnında öğrenmiyor. Herkesi bir tutamazsın Evlilik anlayış üzerine olmalı. Bu her konuda böyle. Sadece yemekte değil. Sen herşeyi yemeğe indirgeyen bir insansın ama öyle değil. Yemek en basiti ve sen en üstesinden gelinip öğrenilebiliri. Sırf yemek yapmayı bilmiyor diye nasıl cesaret edebildin dedin şimdi döndürüyorsun.
- +1 yıl
@C4nn4nn sen olaya kişisel bakıyorsun herkes senin babannen gibi değil öyle olmadı diye herkes o şekil de değil kimi erkek ve kaynana sinsi oluyor kimi gelinler öyle oluyor en kötüsü hazırlıklı olmak gerekiyor her şeyi yemeğe indirgeyen biri olsam sadece yemek hakkında konuşurdum bence siz beni anlamadınız sadece yemekten bahsetmedim olsun yine de siz haklısınız
- +1 yıl
@C4nn4nn neyi döndürdüm afedersiniz cesaret dediğim kısmı açıkladım sizin okuma anlama duyunuz yok mu?
- +1 yıl
Dünya yemek yarışmasına mı katılıyor bu kız ne bu şiddet bu celal 21 yaşında daha genç öğrenir
- +1 yıl
@Ser4pyalcin kızın dediğini anladığına emin misin yemek yarışması v. s ya da güzel yemek niye yapılamıyorsun demiyor dediği şey neden bu yaşına kadar kendini geliştirmedin diyor evlilikten bahsetmiyor insan kendini geliştirir insanın doğasında bu var demek istedi siz her şeye yaşa bağlıcaksınız olmaz öyle şey insan temel ihtiyaçlarını bilmemesi ne demek özellikle reşit bir insanın
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖncelikle çok erken evleniyorsun bu durumu bi gözden geçir, acaba pişman olur muyum diye bi düşün sonra buna gelirsin, en güzel yaşlarını güzelce özgürce yaşamak varken kaynanandan korkarak mı geçireceksin? Hayat senin hayatın, yetişkin bi insansın, ben yine de yazmak istedim. Yemek yapmak zamanla öğrenilecek bir şey, bir olmaz iki olmaz yapa yapa oturur, yeter ki sen moralini bozmadan devam et, her insanın eli her şeye yatkın değil, benim de çok iyi yaptığım şeyler de var, hiç yapamadıklarım da, mükemmel olmak zorunda değilsin, çünkü kimse öyle değil
10 YorumlaKaynana seni yer, dikkatli ol, hergün evde yemek yap, annen Tarif versin ve sen de yap. Ancak böyle işin içinden çıkarsın. Ben de böyle yemek yapmayı ögrendim. Annenle aynı anda mutfaga girme. Anne tarif versin ve sen de yap ama cabala. Inaniyorum ögreneceksin
30 YorumlaYemek yapmak öyle korktuğun gibi bir şey değil. İnternette her şeyin tarifi var ayrıca yağ, soğan ve salçaya ne katsan yemek oluyor. Bu süreçte kayınvaliden sana destek olacaktır diye umuyorum, sende zamanla öğrenecek ve yemek yapma konusunda tecrübe kazanacaksın.
32 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 431 cevap paylaştı.
+1 yılBir şey olmaz. Ben bilmiyorum anne seninle beraber öğrenmek istiyorum dersin onunla beraber girersiniz mutfağa. Soğan soyar patates soyar öğrenirsin yavaş yavaş
20 Yorumla
+1 yılBen evlendigim da 27 yasinda idim ve calisan bir insandim annem abartmiyorum aksam gelince önüme tepsiyle servis yapardi yemegimi kiyamazdi mutfaga sokmazdi ama is basa dusunce o bile sasirdi boynuz kulagi gecti herseyi yapiyorum daha internette hersey var el lezzetinde varsa deneye deneye alisicaksin hic kasma derim
10 YorumlaGeçmiş olsun arkadaşım kaynanan yapacak sana da arkasını toplamak düşecek en sevmediğim şey bilmemek ayıp değil ama elimizin altında telefon bir dünya video tarif var bu zamanda yemek yapamayan kadın aptaldır der benim babam kendisi aşçı da 😜 o yüzden bir an önce öğrensen iyi edersin milletin ağzı torba değil ki
10 Yorumla
+1 yılMerhabalar, daha yaşın çok küçük kimse bir şey diyemez hem kaynananla aynı evde olunca öğrenirsin. Yalnız bir sorum var neden 1 sene birlikte oturacaksınız ve bir sene sonra kesin kendine evine geçecek misin? Çünkü eltimde öyle diye evlenmiş ve 13 yıldır aynı evdeler
20 Yorumla
+1 yılYemek yapmayı bilmemek ayıplancak bir şey değil tabiki, düğün sürecine kadar yemek tarifleri videoları izleyip pratiğe dökebilirsin, artık evdeki yemekler senden sorulsun evlenene kadar 🙂) ayrıca aile içinden anne abla vs, yardımcı olabilirler öğrenme sürecinde, kolay tariflerden başla deneyerek git, yemek yapmanın belli püf noktalarını çözdüğün zaman zaten gerisi el lezzetine kalmış, hem sonuçta herkes herşeyi eksiksiz bilmiyor, kayinvalidenle de karşılıklı öğreneceğiniz çok tarifleriniz olur.
00 YorumlaDostummm neden bu kadar kasıyorsun ki artik bu seyler eskisi gibi değil eskiden bilmedigin bi yemegi yapmak için yemek tarif kitaplari falan vardı oyle bile bilmeden yapınca yapamıyordun amaaa artık yemek yapmayi ogrenmene gerek yok bile yani bak ben ailemden bagimsiz çok yaşadım kendi başıma artık teknoloji o kadar ileri ki hangi yemek yapmayi istiyorsan youtubede sesli görüntülü adım adım verilen tarifler var artık boyle seyleri dert etmen gerekmiyor ben bile yapabiliyorum izleye izleye
00 Yorumla
+1 yılkaynanayla aynı evde yaşamak mı daha baştan hatalı bi evlilik seni baya ezerler hem kocan yemek yapmasını bilmiyor mu yemek bilmeyen erkeği niye eş diye alıyon
10 Yorumla
+1 yılYemek yapmayı bilmediğin için eleştiri alman çok saçma çünkü herkes sonradan öğreniyor. Sen de yemek yapmayı öğrenebilirsin. Tavsiyem bu en kısa zamanda yemek yapmaya başla ama eleştiriler için değil kendin için.
10 YorumlaOlabilir yeni yeni öğrenirsin, eşinden sorun olmazda kayınvalide'den her şey beklenir bence eşinin ailesiyle beraber kalmalarını tavsiye etmiyorum ben çok duyuyorum olayları. Tabii herkes aynı değil. Hayırlısı olsun.
10 Yorumla
+1 yılEvlenince aşçı olarak mı işe başlayacağız? Bence hiç takılma ben 26 yaşindayım yemek yapmam falan 0. Çok istiyorlarsa erkolar yapsın biz yiyelim.😂😂
16 Yorumla- +1 yıl
Sen bilmesende olur
- +1 yıl
@Byblack822 anlamadım niye?
Soran+1 yılHaklısın😂
- +1 yıl
- +1 yıl
Bana mı dedin üstte yorum yaptığını sanan insansı yaratığa mı dedin canım?
+1 yılYavaş yavaş öğrenirsiniz. Şimdiden pratiklere başlayın, ilk denemelerde kötü oldu diye umutsuzluk yaşamayın. Öyle zamanlar olur ki yılların aşçıları bile bazen tadı tutturamaz.
20 YorumlaÖğrenmek için geç değil, bende eskiden kendimi keşke dile yönelseydim diyorum ders çalışsaydım diyorum şimdi ise bunları yapmaya başladım yakında sınavım var inşAllah başarılı olurum 🤲
Hiçbir şeye başlamak için geç değildir00 Yorumla
+1 yıl.. kimi şeyler var ki . yemek yapamamak yapabilmek yanında sıfır kalıyor.. her iki tarafta bir sorun buluyor niyeti bozuksa zaten. Tüm bunların dışında masada da yatakta da doyuran aslında bir güzel yüz.. bir güzel söz.. gerisi hikaye..
00 Yorumla
+1 yılEğer karşındakiler anlayışlı insanlarsa çok güzel yemek yaparsın emin ol. Benim eşim annemin yemeklerini de sevdiğinden ona benzemeye çalişiyor ve başarıyorda. Evlendiğimizde eşimde çok iyi değildi yemek konusunda.
00 Yorumla
+1 yılyorumlardan okudugum kadarıyla okumuş bilinçli bi kızsın. Neden okudun?
Biz kızlar kendi ayaklarımızın üstünde durup istediklerimizi kendimiz seçmek için okumuyo muyuz. Sana mantıklı mı geliyo kaynanayla oturmak. Hani diyosun ya 1 sene sonra ev alıcaz diye. 1sene sonra evlen sende. Ayrıca 21 yaş çok erken
21 YorumlaBı akrabam kuzeni ile evlendi sırf bu yüzden boşandı gorumcesi felan çok uğraşmış
Yani iyice konuş sonra evlen kayın validene de yemek yapmayı pek bilmiyom bana ogretirmisin felan00 YorumlaKorkma , at bu endişeyi üstünden. YouTube da bi dünya video var. Herkes anasının karnında mi öğreniyor sanıyorsun? Sen de öyle öyle öğreneceksin. Gittikçe ustalasacaksin. Hiç dert etme kendine.
00 Yorumla
+1 yılEvleneceğiniz ya da sevgili olacağınız kişinin yemek yapmasını bilenini tercih edin.
Size yemek yapmasını öğretir.
Hemde aynı evde olacaginizdan birbirinizi daha iyi tanıma şansınız olur.00 YorumlaKorkma şimdiden öğrenmeye çalış YouTube da videolar izleyerek çok güzel yemekler yapabilirsin yapa yapa da zamanla öğrenirsin şimdiden hayırlı olsun 😊😊
00 YorumlaYemek yapmayı bilmiyor olabilirsin ki zorunda da değilsin. Klasik yemekler zaten temelde yağ, soğan, salça sonra ne yemeği yapacaksan sebzeyi koy al sana yemek. Lezzeti de zamanla oturacaktır. Artık günümüz dünyasında bu sadece kadının görevi olmadığından beraber de öğrenebilirsiniz
00 Yorumlaİnternette her şey var ordan bakıp bir şeyler deneyebilirsin bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp nefis yemek tarifleri var ordaki tarifler tutuyo düğününe kadar zor olmayan şeyleri deneyebilirsin🌸bunu biri için değil kendin için öğren kocan kaynanan falan için değil mecbur kalınca öğrenmek daha zor oluyor hepimiz de biliyoruz ki hazıra da dağ dayanmıyor hele ki şu devirde. İçinden gelerek yap sevgini de kat elinin lezzeti de vardır eminim😇şimdiden başarılar💐
01 Yorumlaİyice alıştınız hazıra yiyim içiyim geziyim derdindesiniz kadın ya da erkek yemek yapmayı bilmesi gerekir.
00 Yorumla
+1 yılYani bişi olmazda ben 20 Yaşina geldim annem bayaği her şeyi öğretti yapiyom nerdeyse her yemeği
00 Yorumlakorkacak bişey yok, cicim aylarında kimse eleştirmez, cicim ayları bitene kadar da öğrenmiş olursun zaten, en basit sorunu bile değil yemek evliliğin
00 Yorumla
+1 yılKaynanan iyi biriyse yani seni gercekten kizi olarak görüyorsa ondan rica et ogren ve evlenmeden en azindan ufak tefek yemekler ögren corba pilav gibi
00 Yorumla21 yaşında yemek bilmemen normal ayrıca YouTube da tonlarca tarif var zamanla öğrenirsin. Eylüle kadar da birkaç çeşit öğrenebilirsin
00 Yorumla
+1 yılNette her sey var baka baka pratik yapar gelistirirsin sorun etme bence kimler neler yapiyor evleniyor yurutuyor..
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılilla evleniceksen bence kaynanam iyiyse ona söyle bunu onunla birlikte mutfağa girin hem kaynaşın hem de yemek yapmayı öğren ama kaynanam kötüyse artık yapıcak bişi yok eşinin seni savunması lazım oturup onunla konuş tek başına çözemezsin
00 YorumlaSende aşçı ile evlen o dururken ben mi yapıcam bu işin uzmanı var bana iş düşmez dersin böylelikle yemek yapmayı bilmediğin ortaya çıkmaz
00 Yorumla
+1 yılAy altını çok mu açtım acaba
00 Yorumlaİnternette tarif çok çorbalardan, fırın yemekelrinden başla yavaş yavaş ogrenirsin. Bir kaç da tatlı öğren. Kimse anne karnında öğrenmedi..
00 YorumlaYemek yapmayı bilmeyen kızda bi zahmet evlenmesin
03 Yorumla
Soran+1 yılMağarana dön
Soran+1 yılSenle evlenecek kıza yazık
+1 yılBende yemek yapmayı bilmiyodum ha biliyodum da her yemeği yapamıyodum ama saolsun eşim bana öğretti şimdi döktürüyorum 😅
00 Yorumla
+1 yıl23 yaşında evlendim ve yemek yapmakla ilgili her şeyi sonraan öğrendim. olmaz bit şey merak etme alışırsın
00 Yorumla
u +1 yılZor değil ki corbalardan basla ogrenmeyi yarin mesela şehriye corbasini ogren o kadar kolay ki dert ettigine degmiyor
00 YorumlaYa yemek yaparsın ya da kocan boşar. Sonuç gayet basit
00 YorumlaZamanla öğrenceksin yemek yapmak için mi evleniyorsun önemli olan sevgi
00 Yorumlamisafir gelir bol bol
bi an önce öğren zor değil00 YorumlaNeden yemek yapmayı bilmeyen bir erkek evlenince eleştirilmekten korkmuyor?
00 YorumlaTarife uyarak her şey yapılabilir ya sıkıntı değil o kadar da
00 Yorumla
+1 yılBenimde annem bana öğretmiyor bence bu annem beni evlendirmez turşumu kurar
00 Yorumla
+1 yılHerkes herşeyi bilmek zorunda değil. Korkma sakın 🙃
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTatlım zamanla öğrenirsin he hamarat olmayabilirsin zorunda da değilsin başka yeteneklerin vardır mesela ben 13 yaşından beri yemek yapıyorum çünkü anne babam çalıştığı için kardeşime bakmak zorundaydım sende videolarla kendini geliştirebilirsin önemli olan eşinin anlayışlı olması
00 Yorumla
+1 yılYemek yapmak öğrenilebilir, sosyal medyada bir sürü tarif var. Eylüle kadar denemeler yapın.
00 Yorumla
+1 yılBence kabul etme aynı evde yaşamayı. Sorun olur.
00 YorumlaÖğrenirsin kimse böyle bir şeyi sorun etmez.
00 Yorumla
+1 yılTariflere bakarak yaparsın o zamana kadar basit birkaç yemek yapmayı öğren denemeler yap.
00 Yorumlabende bilmiyorum 😅😅bende aynen senin düşündüğün şeyi düşünüyorum bazen neyse öğrenicam 😅
00 Yorumla
+1 yılDurdugun kabahat buzamana kadar niye ögrenmedin gec sayılmazsın annenden ögren
00 Yorumla
+1 yılbu zamanda yemek yapmak en kolay şey internette dünya kadar tarif var öğrenirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYol yakınken geri dön 👍 evlenme. 1 sene daha bekle öyle evlen. Eşin dışında kimse bir demez eşinde zaten zamanla alışır ve sen o süreçte yemek yapma konusunda çalışırsın.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYemek tariflerine göre yaparak zamanla öğrenirsin ama birlik oturma konusunda umarım pişman olmazsın 🤷🏻♀️
02 Yorumla
Soran+1 yılHerkesten aynı şeyi duyuyorum sadece 1 sene neden ki
Cevap sahibi+1 yılEşinle en güzel zamanların yani aile içinde aile pek ılımlı gelmiyor açıkçası
Eşine göre değil de eşinin ailesine göre de şekil alacaksın 🤷🏻♀️
İnsan eşine tam alıştığı süreçte sen ailesine de alışacaksın
Tartışma sorunda üçüncül olarak dahil olacaklar
İlişki yaşarken belli şeylere dikkat edeceksin
Ebeyn banyosu yoksa zaten başlı başına sorun
O gün eşinle evde vakit geçirmek istersen bu pek mümkün olmaya bilir
Böyle gider
Uyum varsa anne kız gibi olursanız bir çok şey tolere edilir ama olmazsa insanı yıpratır
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖğrenirsin. Sen öğrenmek iste. Annenden şimdiye kadar öğrenememiş olman hata. Annen seni hiç mi mutfağa sokmadı?
028 Yorumla
Soran+1 yılOkuyan öğrencileri bilen bilir canım anlatamam laf sana
- +1 yıl
@Kerrmitt mağaradasından kısa süreliğine uyanmış belli ellemeyin uyusun 😃😃😃
- +1 yıl
@Cleanman58 ya hadi kardeşim işine bak magrama bi gün uğra da gözün gönlün açılsın
Cevap sahibi+1 yılBir kadın olarak bu yaşına kadar yemek yapmayı öğrenememiş olması onun büyük bir eksikliğidir.
Cevap sahibi+1 yılYemek yapmayı öğrenmeden evlilik düşünmesi ise kadının aymazlığıdır.
Soran+1 yılNeden kadınlar yemek yapmayı bilmek zorunda sonra evlenmeli diye bi kural mı var? Sen mağarana geri dön bence
- +1 yıl
erkeklerde 60 yaşına kadar yemek yapmasını bilmiyor erkeklerde evlenmesin bi zahmet yemek bilmiyorsa ne işe yarıcaklar başka
- +1 yıl
@Kerrmitt Ben seni kastetmemiştim. Kendi üzerine alınmayı nasıl becerdin? 🤔
- +1 yıl
@Cleanman58 jdsbdjsj kusura bakma valla
- +1 yıl
@Kerrmitt Sorun yok 👍😂
Cevap sahibi+1 yılSoru soran kadına cevabımdır: Yemek yapmayı bilmediğin gibi bunu bilmediğin için seni eleştirenleri mağara adamı olmakla tenkit etmek gibi zavallı bir zihniyete sahipsin. Sen önce evinin kadını olmayı öğren. Bunun bir yolu da yemek yapmayı öğrenmekten geçer.
- +1 yıl
gidin aşçıyla evlenin o zaman
- +1 yıl
Cevap sahibi, kadınlar yemek yapmayı öğrenmek zorunda falan değil kardeş. İcap ederse erkek evinde oturur yemek yapar. Bu kadın görünen o ki üniversite mezunu. Belki eşi anlayışlı bir insandır birlikte yemek yapmayı öğrenirler. Saçma sapan kadının görevi yemek yapmaktı, yemek yapmayan kadın evinin kadını olmaz diye cahilce konuşma. Ha bu kadın okul okumamış olsa bari bir işe yarasın yemek yapsın falan diyebilirsin. Zaten okul okumayıp yemek yapmayı reddedecek bir kadın olacağını sanmıyorum.
Cevap sahibi+1 yıl@Cleanman58 Sana fikrini soran mı oldu,?
Cevap sahibi+1 yıl@PSicópataAmor Kadın milleti yemek yapmayı bilmiyorsa neyi biliyor?
Cevap sahibi+1 yılBazı erkekler çok istiyorsa kendisi karısına yapsın yemeği.
- +1 yıl
erkek bilmiyorsa erkeği napalım o zaman süs diye mi alıyoz sizi
Cevap sahibi+1 yıl@PSicópataAmor Bu sizin kadın olarak toplumsal sorumluluğunuz
- +1 yıl
en iyi aşçılar erkekse yemek yapmakta sizin göreviniz
Cevap sahibi+1 yıl@PSicópataAmor Burada bana öteceğinize toplumsal sorumluluklarınızı öğrenin. Yemek yapmayı bile bilmeyen kadın sadece çocuk doğurmaya yarar.
- +1 yıl
yemek yapmasını bilmeyen erkekte anca damızlıktır
Cevap sahibi+1 yıl@PSicópataAmor Bacım senin başka işin yok mu?
- +1 yıl
işim gıcıklık yapmak napacan
Cevap sahibi+1 yılBelli oluyor
+1 yılKayın annen öğretir sen yeterki öğrenmeye istekli ol
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYemek yapmayı öğrenmeni öneririm başka önerecek bi şey yok. Bu arada ben de mükemmel çok leziz makarna yapabiliyorum daha da yemek bilmiyorum.
01 Yorumla- Devamını Gör (77)
Devamını Gör(122)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Yeme & İçme > Sorular > Yemek yapmayı bilmiyorum, evlenince eleştirilmekten korkuyorum. Ne önerirsiniz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler