Önceden yaşanıyordu diye biliyorum ve çevremde hâlâ hiç kredi kartı olmayan insanlar var. Çok mu zenginler biz mi çok fakiriz de bu kartlara bağımlı yaşamak zorunda kalıyoruz? Kredi kartın olmadan kaç gün hayatta kalabilirsin😂
6 sa
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
16Cevap
sonsuza kadar
Kredi kartına bağımlı olmuşsun sanırım :/ bi de yüzük çıkarttılar yüzüğü takıyorsun post makinesine okutunca otomatik kredi kartından çekiyor ve etiket de çıkardılar mesela etiketi alnına yapıştırıp post makinesine kafa attığın zaman yine kredi kartından alabiliyor ama işin aslı bırakın kredi kartlarını borç parayı sana durduk yere verdiğini mi sanıyorsun?
Bu yaz üç adet kredi kartımı patlattığım için son iki aydır sadece gerekli ihtiyaçlarımı nakit olarak karşılıyorum🫠 ölmedim henüz yaşıyorum
Teşkürler
Kredi kartı hem iş hem sosyal harcamalarimiz için çok aktif kullandığımız bir ödeme şekli o yüzden gün geçirmem mümkün değil
Hiç ihtiyacım yok ama sırf kredi notu artsın limit artsın diye kullanıyorum
3 yıldır tek kuruş harcamıyorum maaşım yetiyor artıyor şükür
3,5 yıl önce kısa süreliğine kullandım, şimdi yıllardır kullanmıyorum.
Tam kredı kartını kapatıyordu hop dedik 100 k 😂😂olmuyor olmuto hep bişey çıkıyor
Benim kendime ait bir kredi kartım yok
Yavaş yavaş azaltıyorum en sonunda bırkacam
ömür boyu yaşarım hatta daha iyi daha uzun yaşarım kafam rahat olur
Kredi kartim 1 tane var onunda ekstre borç ve yetiyor zaten seninle tanisma şansımız yok mu ya?
😂😂😁
Bir benim yorumlara cevap vermiyor heralde ayar oldum sana
Millete yorum yapıyosun ben hakaret mi etmisim de bana verecek cevap yok? Tanışalım dedim sadece
Senin egon kime lan? Milletle samimi samimi sohbet ederken yorumlarda benim yazmam mı battı sana ayar oluyorum senin gibi kadınlara beni görse dibi düşecek anca laf
Defol git lan sana mı kaldim
Poğaça yanak memeleri de kafam kadardır bunun iyice bişey sandı kendini
Bağımlı değilim yaşarım
Hic kullanmadim param kadar harcarim
15 yılı geçti kullanmayali
Yapamıyorum 😆
Kullanmıyorum ben
Ben bağımlı değilim şükür
Hayır peşin oderim
Kredi kartım yok 😁
Yoo ciddiyim
KK Kullanmıyorum.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kartlar olmasa da hayat devam eder ama finansal disiplin yoksa Nakit de çabuk biter 💳 Aslında zenginlikle değil, bütçe yönetimiyle alakalı. Kredi kartı doğru kullanıldığında harika bir araçtır ama taksitlere güvenip harcama yaparsan bağımlılık yaratır 📈 Ben nakit esnekliğimle aylarca yaşarım 💰 Peki senin kart kullanımında en çok zorlandığın harcama kalemi hangisi 📊 YTD 😛