Merak ettiğim bi konuyu sizlere de sormak istedim 😂 kartla harcama yaparken sanki para harcamıyormuş hissine kapılıp tuzağa düşenler burada mı acaba?😅 bence yüksek ödemeli alışverişlerde taksitli ödeme yapmak için kart kullanımı büyük avantaj onun haricindeki ödeme/lerde kredi kartı kullanmak zararlı 😀 😂
Kredi kartı kullanıyor musunuz? 💰
Alışverişte ödeme tercihiniz kart mı nakit mi oluyor?
Kredi kartı kullanıyorum fakat kredi kartı kullanıyorum diye de farklı harcama yapmıyorum limitini aşmıyorum Dengeli bir şekilde alışveriş yapıyorum bu şekilde yaptığım için de nakit harcama yapıyormuş gibi oluyor ve hiçbir sıkıntı yaşamıyorum
Kredi kartı kullanmamın nedeni yanımda para tomarı ile gezmeyi sevmiyor olmam. Ayrıca bana 1 ay faizsiz bedava para veriyor neden kullanmayayım. Olmasa ne olurdu mecburen daha büyük çanta taşımam gerekirdi ve 1 aylık faiz gelmezdi.
Çok çok aşırı zor durumda dahi kalsam. Şahsi görüşüm yanlış anlamayın , herkes'in görüşüne de saygım sonsuz , bana kölelik olarak geliyor. Kart , kredi ws. Bende taşıdığı anlam ben yiyemedim sen gel afiyetle ye
bundan 25 sene önce yalvar yakar o zaman ihtiyacım olan şimdiki 1000 tl vermediler halbuki bordrom çok güvenilir bir kurumsal şirket bordrosuydu bende hepsini engelledim telefonumdan :D şimdi sadece yeğenimin çalıştığı banka ile çalışıyorum yeğen farkı
Hayır geçinemem açıkçası paranın değerinin olmadığı şu zamanlarda kredi kartı bir nebze olsun rahatlatıyor en azından insanlardan borç isteme ihtiyacı duymuyorsun.
Kredi kartına düşecek kadar aşırı bir harcamam yok. İnsan kendini kısıtlamalı zaten kredi kartına borç yaparsa 1 ay sonra insan kendini kısıtlamak zorunda kalır.
Kredi kartım var; ama genelde araba sigortası yaptırırken veya araba yedek parçası alırken kullanılmakta. Sevgilim olduğunda bunun kullanımı kısım kısım artacak.
Aslında günümüzde kredi kartıyla yaşamak daha zor bence. Çünkü bilinçsiz bir tüketici için kredi kartı her zaman riskler barındırır. Benim için farketmez. Olsa da olur. Olmasa da 🙂
Ben ekmeği bile kartla alıyorum. Ay sonu neye ne harcadım harcama türüne göre döküm inceliyorum. Kontrollü bir insan isen kredi kartı bir ihtiyaç. Ben iradesizim diyorsan nakit taşı tabi.. Uzun zamandır mecbur kalmadıkça asla nakit kullanmam.
Cok sacma keske kaldirilsa Türkiyede. Ekmegi bile kredi kartiyla ödüyorlar böyle bisey olabilir mi. Sonra borclar cogalip ödenemicek hale gelince cogu intihar ediyor cagresizlikten Sadece ellerinde son model telefon araba vs olsun diye. Yazik.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Yaşayamazsınız yurtdısında. Araba bile kiralayamaz otel de kalamazsınız.. Kahve bile alamazsınız!
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Kredi kartım yok bir ara eksikliğini hissediyordum özenti gibi ama sonradan bunu aştım şükür