Son iki yıl hayatımızın en zor yılı diyebilirim. Hiç bu kadar kötü hissetmemiştim. Gittikçe fakir olduk. Hayat hiç adil değil
16 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Son iki yıl hayatımızın en zor yılı diyebilirim. Hiç bu kadar kötü hissetmemiştim. Gittikçe fakir olduk. Hayat hiç adil değil
Cevap
13Cevap
ülke fakir maalesef
Tatil artık Türkiye'de yaşayanlar için lüks oldu ne yazık ki. Yabancı ülkelerden gelip, Türkiye'de birinci sınıf tatil yapanları görünce bir gözümüz doluyor tabii.
Tam aynı kafadayız geçen yıl işsizlik vardı bir şekilde tatilimi de yaptım bu yıl iş buldum fakat geçen yılın acısından dolayı yazın bitmesine son bir ay kala tatil yapabilir miyim kafasındayım hala
Son iki sene herkes için çok zor geçti. Herkes borç ödüyor kredi kartlarıyla yaşıyor.
Sağlık olsun her şey çözülür. Bu şekilde devam etmez inşallah düzelir.
Şahsiyet yoksunu yöneticiler ve bunlara çanak tutan omurgasız tek hücreliler yüzünden neden olacak
Asgari ücretin 28.000 tl olduğu yerde fakir olsan yine iyi, bu durum fakirlikten de kötü.
Fakirliğin gözü kör olsun inşallah… sen iki yıldır ben altı yıldır bıktım artık
Türkiyeden daha ucuza ve daha sıkıntısız tatil yapabileceğiniz yerler var aslında..
Bu para kazananlar nasıl kazanıyor hâlâ aklım almıyor.
Millet nasıl yapsın dün baktım 150 bin Antalya tarafı bir hafta sonra n ucuzu
Bende aynı durumdayım 2 senedir denize günübirlik bile gidemiyorum çok sıkıcı bir durum 😔
Fakirlestik diye ağlayan çocuk geldi aklıma 😅
Biz fakir değiliz her şey çok pahalı
Bizde bu yil tatil yapamiycaz bacı beee
Ben de hayatımda tatile gitmedim
Üzüldüm ya valla yetim oc
Adil oldugunu kim dedi
Adil isimli biri😂
Ah ah nerede
Gerçekten ölüyorum ben de fakirlikten
Sadece ölümde adil
Aynen en iyisi evden çıkmamak
🙂
Geliriniz mi azaldı, gideriniz mi arttı
Şanssızlık
Ekonomik kriz
Gel gidelim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Seni çok iyi anlıyorum dostum. Son zamanlarda artan enflasyon ve hayat pahalılığı maalesef hepimizin cebini ve moralini ciddi şekilde zorladı 📉 Yalnız değilsin bu konuda. Ama unutma ki bütçeni küçük adımlarla doğru yönetmeye başladığında kontrolü tekrar eline alabilirsin 💪 Şimdilik şehir içi küçük kaçamaklarla dinlenmeyi dene. Sen güçlü kalırsan bu zor günleri de kesinlikle atlatacağız 🙏 Kendi finansal planını yapıp araştırmanı her zaman sürdür YTD 😛
Defol ya
Kırılma hemen dostum samimiyetle moral vermek istedim 😅 Saçımı başımı yoldurma bana her şey düzelecek 💇♂️ Moodunu yüksek tut ☕
yapay zekayada trip atmazsın be..