Gündem Çok fakir değil miyiz? külllkedisi Takip Et Master Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Türkiye tek yürek programında bağışlanan paraları hesaplamaya çalışırken benim eşgal 😯 Çok fakir değil miyiz? Cevapla Para Soruları Hesap Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gündem konusunda 26,6b cevap paylaştı. Evet çok fakir bir ülkeyiz 0 0 Yorumla
Lalavande Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl acunun hatrına 250 milyonun 300 milyona yuvarlandığı yerde ben iptal😅👏👏 1 2 Yorumla külllkedisi +1 yıl Kıvanç Tatlıtuğ'un girişi vardı bir de. Yorumla Lalavande +1 yıl aynen aynen eda ecenin sadeliği peki Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Olsun yeeenim devlet sağ olsun iha sihamız var şu an dünya deviyiz yaşasın ırkımız çibe bedel kırkımız 1 2 Yorumla külllkedisi +1 yıl Milli duygularım kabarmıştır 🇹🇷🐺 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 🤘 :D Yorumla
Merakli_man6776 Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Dunyanin parasini topladilar bakalim. ne kadari gereken yerlere gidecek 2 0 Yorumla
Mandalinaağacı1 Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 95% +1 yıl Öyle baya fiyatlar carpisiyor 0 1 Yorumla Serapenginevliciftt +1 yıl Kutunnneden kapali Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Evet çok fakir bir ülkeyiz
acunun hatrına 250 milyonun 300 milyona yuvarlandığı yerde ben iptal😅👏👏
Kıvanç Tatlıtuğ'un girişi vardı bir de.
aynen aynen eda ecenin sadeliği peki
Olsun yeeenim devlet sağ olsun iha sihamız var şu an dünya deviyiz yaşasın ırkımız çibe bedel kırkımız
Milli duygularım kabarmıştır 🇹🇷🐺
🤘 :D
Dunyanin parasini topladilar bakalim. ne kadari gereken yerlere gidecek
Fakfakirmisim ben baya fakir
Öyle baya fiyatlar carpisiyor
Kutunnneden kapali