Aile & Toplum Sizce biz fakir miyiz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Evde yemek yok zar zor kira faturaları ödüyoruz öğrenciyim. Güncellemeler+1 yıl Arkadaşlar aile evimden söz ettim. Normalde öğrenciyim kyk dayım Sizce biz fakir miyiz? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
BirRüyaOlsam Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 53% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 757 cevap paylaştı. Yemek yoksa, fakirsin evet. Evde mi kaliyorsun, yurtta mi? Çalışmala imkanin var mi? 0 0 Yorumla
İbrahim1988_34 Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Ben ve 2 arkadasim Evi paylasiyoruz cebimiz para goruyor 0 0 Yorumla
jackhans90 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 98% +1 yıl herkes gibiogrencilik hayatı 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Aile evinde Yorumla jackhans90 +1 yıl kendi eviniz mi Yorumla
Cemrekaya701 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. Fakiriz öğrenci daima fakirdir 1 0 Yorumla
lord9237182 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Sadece siz değil kendi üstünüze almayın ülke fakir 0 0 Yorumla
KilimciveKöroğlu Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Öğrencilik hayatı nerede yaşadığına bağlı 0 0 Yorumla
Gök-mavi Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 6,7b cevap paylaştı. Siz mezarlık olmuşsunuz abim ruhunuza fatiha 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Evet 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben sandım ki genel anlamda dedin... Pardon. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Yemek yoksa, fakirsin evet. Evde mi kaliyorsun, yurtta mi? Çalışmala imkanin var mi?
Ben ve 2 arkadasim Evi paylasiyoruz cebimiz para goruyor
herkes gibi
ogrencilik hayatı
Aile evinde
kendi eviniz mi
Fakiriz öğrenci daima fakirdir
çalışıp eve yardım edebilirsiniz
Sadece siz değil kendi üstünüze almayın ülke fakir
Öğrencilik hayatı nerede yaşadığına bağlı
Fakirin bile alışveriş keyfî var Fakir bile değilsin
Aç karnına okul okunmaz.
yok be bildiğin fukarasınız
Siz mezarlık olmuşsunuz abim ruhunuza fatiha
Hangi şehirdesin bacım
Öğrenci evi ise sıradan bir durum.
Fakfakirsin
Zenginsiniz
Evet
Ben sandım ki genel anlamda dedin... Pardon.
fak faikrsin
Ne okuyorsun
biraz