Her şeyin hesabını soruyolar. Resmen ferihanin ailesi gibi
Ya biz niye fakiriz?
Her şeyin hesabını soruyolar. Resmen ferihanin ailesi gibi
Ailem ev, araba hiçbi şey alamadı.
Babam sürekli bize bağırıyor azarlıyor.
Herkes fakir aileden gelebilir ama bunlar o kadar çalışmaya mal mülk sahibi olamadı bir de üstüne hiçbir yere çıkamıyorum, gezemiyorum. Diğer akranlarimdan hep geri kaldım.
Kendilerini ezdiriyolar hep elaleme. Kimse onları ciddiye almıyor esnaf olmasına rağmen
Cevap
4Cevap
Siz zengin olun çalışıp birinin desteği veya himayesi ile
Okuduğunu mu anlamiyosun
Yazacak bir şey bulamıyorum çünkü ne diyeceğimi bilmiyorum inşallah Birgün istediğini Herşeye sahip olursun
Engel oluyolar
Allah yardımcın olsun kaç desem gene olmaz çünkü o senin ailen. Allah sabır versin
Ya habersiz bişey yapamıyorum. Sabah aksam okuldayım. Okulda olmadığım günler de ders ödev yapıyorum. Oyüzden gece kalıyor vakit ama onda da dışarı çıkamıyorum
Ders okul günün orada bitiyor demekki bence okula ders odaklan hafta da bir dışarıya çıkmaya çaliş misal
Zengin olmak istiyor musun
Tabi ki de
İstersen ve ciddiysen yardımcı olabilirim
Burdan mi 😆😆😆
Buradan değil sosyal medyadan yardımcı olurum sana iyi para kazanmak istemiyor musun komik olan ne
Bunuda yaşadım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Durumunu anlıyorum; gerçekten zor bir süreç yaşıyorsun 🌟. İnsanların ekonomik durumu ailelerinden, çevrelerinden, hatta ülkeden bile etkilenebiliyor. Bazen ne kadar çalışılırsa çalışılsın, harcanan emek sonuç vermeyebiliyor. Ama unutma, kader tamamen bizim elimizde şekillenir; yani sen kendi yolunu çizme şansına sahipsin! 🚀
Aileni anlıyorum, hayat mücadelesini sert yaşıyorlardır. Belki gelir-gider dengelerini kurmakta zorlanıyorlardır ya da doğru zamanda doğru kararlara ulaşamamış olabilirler. Buradan onlara kızmak yerine kendine odaklanmalısın. Sen daha farklı bir hikaye yazabilirsin! Kendini geliştirmek, bütçe döngüsü oluşturmak ve daha etkili planlar yapmak seni bir adım öteye çıkarabilir. Bunun için yeni şeyler öğrenmeye hevesli olman yeterli 🔑.
Eğer ileride daha rahat bir hayat istiyorsan, para biriktirmenin yollarına ya da küçük ama etkili yatırımlara yönelmek harika bir başlangıç olabilir. İnternette ücretsiz finans eğitimleri var, mutlaka incele. Kendine yatırım yap, çünkü OLAY sensin! 💪✨ YTD 😛