Biz niye fakiriz?

Kendimi bildim bileli fakiriz. Allah'a şükür aç değilim açıkta değilim. İyi kötü evimiz var. Ama hep bir geçim kaygısı hep bir gelecek kaygısı var. iş hayatım karışık. Bir yerde dikiş tutturamadim. Evlilik desen imkansıza yakın. Çünkü kimse asgari ücrete anasına babasına mahkum şekilde yaşayan biriyle evlenmek istemez. Ki niye istesin? Ben kız olsam ben de asgaeiye çalışan biriyle evlilik düşünmem. Geçim sıkıntısı çekmek istemez hiçbir insan. Her insan ister ki refah içinde mutlu şekilde kaygısız yaşasın. Sevgi de karın doyurmuyor. Napicaz böyle? Hayata baslayamiyorum. Hayat kuramiyorum. Kiralar desen 20 binden assagi düzgün ev yok. Aldığım maaş Max 25 olsun. 5 bin TL ye ne yapabilirim ki? Nerden basliycaz nerde yanlış yapıyoruz bilmiyorum. Bazı insnalar aşırı zengin yasaeken bazıları hayal bile kuramıyor. Ne zaman duzelicek ne zaman düzlüğe cikicaz?
Güncellemeler
1 yıl
Okul desen okuduk atama yok. Niye okuduk meçhul. Niye yasiyorum onu da bilmiyorum. Yaşadığımı zannediyorum o da belli değil. Her şey neden bu kadar zor olmak zorunda?
Biz niye fakiriz?