Güncellemeler
1 yıl
Okul desen okuduk atama yok. Niye okuduk meçhul. Niye yasiyorum onu da bilmiyorum. Yaşadığımı zannediyorum o da belli değil. Her şey neden bu kadar zor olmak zorunda?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Alım gücünün tükendiği dönemde aileden gelen bir destek yoksa da maaşını alıp yemekten başka bir şey yapamazsın. Evlilik bu dönemde bitti artık. Parası olan evlenir ama her şey para da değil bu işin nafakası belası da çok. Evliliği geç en azından bir araba alıp model yükselterek 40 yaşına doğru da 2+1 ev sahibi olabilirsin kemer sıkarak :)
Kendimi bildim bileli kemer sıkıyorum. 40 yaşından sonra hayatı kemer sıkarak geçirdikten sonra yaşamaya mecal mi kalır? O saatten sonra gençlik gittikten sonra neye yarar onca hırs çaba?
Coğrafya kaderdir. Kemer sıkma politikasına geçtik. 2027 ye doğru da böyle devam edecek. Birikim olmadan da bir sonuca varılamaz. Emin ol hepimiz bu durumdayız. Alım gücü vergilerden dolayı daha da azalmakta. Toplumun psikolojisi bitik durumda. Eskiden böyle değildi.
Kaç aydır işsizim. En sonda illalah ettim iyi kötü bir yere attım kendimi. Ağır bı işti. Bir ay sonra iş kazası geçirdim şu an çalışacak durumda bile değilim. Çalışma koşulları ağır ve insan dışı. Saatler desen kölelik sistemi. Tüm bunlara rağmen ay sonu eline geçen para sadaka gibi. Maaşı aliuorim maaş ne ara bitiyor anlaşılmıyor. Evlilik için birikim yapmam lazım diyorum kalmıyor ki. Ev tutsam olmuyor aile evinde ailen sürekli baskiliyor. gelecek kaygısı çaresizlik napicam bilmiyorum. Bu şekilde gitmez. Sürekli sefaletlik çekmekten usandım. Bubhayati zsnginler yasamaya gelmiş biz izlemeye gelmişiz. Plan yapamiyorum. Aile kuramiyorum. Anamın babamın evinde kaldım. Onlara mahkumum. Onlar olmasa açım. Kiraya çıkma dueumum olsa ben ne yiycem?
Yraa yedin yedin zor kanka ülke ekonomisi çok kötü bu devir de anca kendi kazandığın parayı yersin evlilikte ailen falan yardım edecek öyle ev araba düğün vs olur başka türlü zor
Aile zaten fakir onlar bize zor bakıyor. Ben zaten bu saatten sonra yük oluyorum. Biz aç karnımızi doyuralim ona şükrediyorum. Diyelim eve çıktım kira 20 bin ailem ödeyemez ben ödeyemem. Ailem bana yardım etse onlar aç kalır.
Yapacak bir şey yok kanka coğrafya kader insanlar bir seçim yaptı herkes yaptığı seçimin bedelini öder ülke eskiden güzeldi yani okadar kötü değil di iyi kötü orta direk yaşayabiliyordun sonra bu hale geldik şimdi şikayet etmenin bir anlamı çekilecek bu fakirlik çünküüüü ülke 50 yıl geriye gitti
E ticareti araştır nahsan şimşek i takip et bak bakayım bakış açın değişecek mi
O işler bir anda olacak işler değil. Çok batan var. İşi öğrenen kadar ne paralar kaybediyor insanlar. Çalıştım iş 12 saatlik iş ona zaman. Bile kalmiyor
Dediğin gibi diyen insanlar çok emin ol , o zaman kendine çevre oluştur toplantılara zoomlara katil bak, nası oluyo fikir edin vs.