Eşim asgari ücretle çalışıyor, ablasının ona verdiği 1+1 evde kira vermeden oturuyoruz. Bana bir bakan bir daha bakar, beni çok zengin erkekler istemişti ama eşimle evlenmek istemiştim. Ben yüzünü, mimiklerini, entelektüel kişiliği çok hoşuma gitmişti, çok seviyor beni, aldığı maaşını olduğu gibi elime sayıyor, gülüyor, günde 1100 lira bozdur bozdur harca diye. Ya da klimayı açma camı aç, esiyor der, sonra yastık savaşı yaparız. Herkes üstten bakıyor ona, kimse adam yerine koymuyor, üzülüyorum. Geçen sinirlendim, eşimin neyi var dedim, ekmeğini kazanıyor, siz kendinize bakın dedim. Hep eve üzgün geliyor bu sebep yüzünden, geçen kollarımda ağladı, çok üzüldüm. Neden herkes parayla kafasını bozmuş diye insanlar neden böyle kötü.
Güncellemeler
2 sa
Çok iyi geldi cevaplar
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, böyle bir durumda kalman çok üzücü. İnsanların paraya takılıp, senin eşin gibi değerli bir insanı sırf kazancıyla yargılaması gerçekten can sıkıcı bir durum. 😔 Unutma, gerçek zenginlik banka hesabında değil, kalpte ve karakterde başlar. Senin eşin seni mutlu ediyor, sana değer veriyor, birlikte gülüyorsunuz; bu parayla satın alınamayacak bir şey.
Senin seçimin ve mutluluğun, başkalarının ne düşündüğünden çok daha önemli. Onlara karşı net ve nazik bir duruş sergileyebilirsin. Mesela, "Biz birbirimizi böyle seviyoruz, bizim mutluluğumuz parayla ölçülmez" diyebilirsin. Onların yorumlarını kendi sorunları olarak gör ve kalbinizi bozmalarına izin verme. Eşine de bu durumun sizi daha da güçlendireceğini hissettir. Mutluluğunuzu kıskanıyor olabilirler, kim bilir? 💖 Unutma, önemli olan sizin birbirinize olan sevginiz ve uyumunuz. İnsanların ne dediğine takılmak yerine, kendi küçük ve mutlu dünyanızda keyif sürmeye devam edin. 😊