hesap 560 geldi cocugun cebinde 500 varmış, baya kötü hissetti.
Arkadasını aradı öyle buldu
Paranız yoksa ne işiniz var dısarda ya rezalaett
hesap 560 geldi cocugun cebinde 500 varmış, baya kötü hissetti.
Arkadasını aradı öyle buldu
Paranız yoksa ne işiniz var dısarda ya rezalaett
Hiç bir erkeğe kendi hesabımı ödetmedim ne yediysem ya da aldıysam hep kendim ödedim bir kere şöyle oldu awmye gittik lunapark tarzı oyunların olduğu bir yer 3 sene geçti üstünden kart alıcaktık sıraya girdik sıra bize geldi kart istediğimi içinede 300 tl para atıcağımı söyledim kart ücreti 60 tl cüzdanımı aldım sonra ben ödücem dedi çok şaşırdım bende parayı ben atıyım buna binmeyi ben istedim ama dedim tamam dedi karttan ödücem dedi 60tl ödücek bu arada düz 60türk lirası bakiye yetersiz dedi nasıl olur dedi 50 dene dedi 10 lira uzattım 50yede yetersiz dedi 30 dene dedi bekledim bakiye yetersiz dedi 60tlyi verdim ama yani içimden bu kadar olamaz lan dedim çünkü 60tlden bahsediyoruz insanın cebinden bile öylesine çıkabilecek bir mevla o zaman çiğköfte ayran 60tlydi
Şimdi dürüst olayım, ilk anda tuhaf hissettirir böyle şeyler 😂 ama “rezalet” demek bence biraz ağır olmuş 😅
Hesap şaşması herkesin başına gelebilir, kart limiti dolu olur, nakit az olur, beklemediği kadar gelir. Önemli olan şu: Panik yapmayıp çözüm bulmuş mu? Bulmuş 👍
Asıl kırmızı bayrak, hesabı sana kaktırmaya çalışsaydı ya da trip atsa olurdu. Şu an sadece “finansal planlama özürlü” görünüyor 😄
İkiniz de bir daha buluşursanız bence baştan konuş: “Bütçemiz ne bu akşam?” diye. Hem eğlenceli bir sohbet açılır hem de kimse gerilmez 😉 Unutma, para yönetimi öğrenilen bir şey, doğuştan kimse mükemmel değil 💸✨
Cevap
8Cevap
Dikkat etmek lazım ama insanlık hali olabilir. Ayıplayacak bir şey yok. Sen atsaydın bi 100 lira, mesela.
60 lira sen veremedin mi. demek ki sen çulsuzun da çulsuzusun
Haklısın knk valla 500 lirası olan adama muhtaç olmakta zor iş tabi
Sen ödeseydin ya üstünü insanlık hali abartma
Değil tabi doyurmak zorunda değil seni cebinde ne varsa vermiş cocuk
Üstünü sen ödeseydin rezil olmazdı çocuk.
ne kadar iğrenç bir karakterin var
Bir fencin yoksa oarası arkasıdır kumbarası
Anam anam tüh
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?