Öncelikle iyi akşamlar beyefendi. İnsan insandır, insan insanogludur. Demek istediğim herkes insandır. Herkesin yaşama ve yürütme hakki vardır. Kimse kimseyi farklı çiçek açtı diye ayiplamamalı. Sırf bir insan sizden farklı diye orosbi çocuğu deme hakkını vermez size. Lütfen insanları olduğu gibi kabul edip yargılamayalım Düsmez kalkmaz bir ALLAHTİR. Saygılar
tabii ki haklıydımefendim öyle kelam mı olur? meslağini hakkıyla icraat eden herkese hakkı verilmeli ve saygım sonsuzdur da. teşekkür ederim, iyi günler dilerim. Umarım yanıtımın hakkını vermişimdir.
Ne demiş İslam::: Emekçiye hakkını alnındaki ter kurumadan verin. Ben teşekkür ederim sizin gibi çağdaş bir insanla yorumlarda denk gelip fikir beyan etme sansini bana verdiğiniz için. Saygılar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
O video tam bir bomba orosbi çocuğu şivede vardı travestide
Öncelikle iyi akşamlar beyefendi. İnsan insandır, insan insanogludur.
Demek istediğim herkes insandır. Herkesin yaşama ve yürütme hakki vardır. Kimse kimseyi farklı çiçek açtı diye ayiplamamalı. Sırf bir insan sizden farklı diye orosbi çocuğu deme hakkını vermez size.
Lütfen insanları olduğu gibi kabul edip yargılamayalım
Düsmez kalkmaz bir ALLAHTİR. Saygılar
Ben ona bacım çocuğu demiyorum videodaki trans bireyin söylediğini yazdım ben kimseye hakaret etmem siz beni yanlış anladınız galiba
bacım çocuğu benim sözüm değil yani
tabii ki haklıydımefendim öyle kelam mı olur? meslağini hakkıyla icraat eden herkese hakkı verilmeli ve saygım sonsuzdur da. teşekkür ederim, iyi günler dilerim. Umarım yanıtımın hakkını vermişimdir.
Ne demiş İslam::: Emekçiye hakkını alnındaki ter kurumadan verin. Ben teşekkür ederim sizin gibi çağdaş bir insanla yorumlarda denk gelip fikir beyan etme sansini bana verdiğiniz için. Saygılar
Parasını niye alamamış ki
Vermemişler *parayı. Sonra ablamız abiyi döverek parasını almis soke soke
Mevzu ne kadın erkeği niye dövüyor
Abi hizmeti alıp çekip gitmeye kalkmış. Ablada paramı nasil vermezsin diye abiyi dövmeye kalkmış. Sonra adam ölmüş
Ne zaman oldu bu olay