Paragöz ve duygusuz biri oldum, erkekleri resmen nakit avans gibi görmekten nasıl vazgeçerim?

Merhabalar, ben 22 yaşında güzel, bakımlı bir kızım yurtdışında üniversite okuyorum ailem bütün varını yoğunu benim üniversite masraflarıma harcamasına rağmen benden hiçbir cacık olacağını düşünmüyorum çünkü ben kan görünce midesi bulanan birisi olmama rağmen hemşirelik okuyorum. Staj görürken kusmamak için kendimi zor tutuyorum. şu an üniversite okumamın tek sebebi ailemden uzak özgür bir hayat yaşamak. Ailemden gelen para üniversite masraflarıma gittiği için genelde eğlenmek için yeteri kadar param olmuyor. Bu yüzden sürekli zengin erkeklerle takılıp kendimi acındırarak kendime bir şeyler aldırıyorum. Geçen konuştuğum evli bir adama 10.000 dolar kredi çektirdim ve adamın ailesi dağıldı. Bu parayı bir gecede yedim ama bu bana hiç koymadı hiçbir şey hissetmedim. Aynı gece başka bir adamla tanışıp yine aynı şekilde parasını yedim adam belalı herifin teki çıktı bana takıntılı oldu. Okulda bile adım çıktı, hayatım darmadağın oldu. Geçtiğimiz aylarda bu bahsettiğim mevzulardan bir şekilde tamamen sıyrıldım ama içimdeki kaşarlığı durduramıyorum. Bütün hayat amacım başkalarının emek verip kazandığı paraları sırf zevk için yemekmiş gibi hissediyorum. Ve bundan kurtulamıyorum sizce ne yapmalıyım?

Paragöz ve duygusuz biri oldum, erkekleri resmen nakit avans gibi görmekten nasıl vazgeçerim?