Niye hep cimri ve paraya düşkün erkeklere denk geldim?

Arkadaşlar şimdi benim mesela öğrenciyken erkek arkadaşlarım oldu. Adamlar bana sarkıyor çok sevdiğini aşık olduğunu söylüyordu ama takıldığımız zaman bir kahve ısmarlasalar ikincisinde geri çekiliyorlardı. Ya da bir hediye alsa masraf yapsa bunun baya lafını yapıyorlardı. Sonra mesela ben öğrenci veya işsizken zengin çalışan erkeklerle çıktım. O zaman da mesela onlar hep ucuz takılmaya çalışıyordu. Mesela alt tarafı kafeye filan gidiyorduk onda bile pastayı bölüşelim diyorlardı. Masraf olmasın diye hiç doğru düzgün bir yere gitmiyorduk. Zaten bi şeyi onlar ısmarlasa diğerinde benim ısmarlamamı bekliyorlar ya da hep of pof çok pahalı muhabbeti yapıyorlardı. Yani bakıyorum millet kız arkadaşına oara saçıyor bi de benim başıma gelen cimrilere bak. Bi de mesela bi zengin olan vardı. Baya pasları vardı yine genel o ödüyor gibiydi ama şöyle diyim mesela tatile gidiyoruz yolu o ödüyor yemeği ben ödüyorum. Ya da iki gün yemeği o ödese diğer yemeği ben ödüyorum filan. İşte onun evinde kalıyorduk mesela ben ev alışverişini yapsam bölüşüyorduk ama o daha çok veriyordu. Ayrılmak istediğimde mesela başıma kaktı bak ben sana bunları aldım böyle şeyler ısmarladım dite. Ben de dedim yapmasaydın ben mi istedim ben de sana ısmarladım sanki sırf sen mi bana para ödedin mal dedim. Haklısın diye sustu. Ama sinir oldum. Yani ben erkeklere yapsam bile herifler tek kendi yaptıkları üç kuruşu hesaplıyor. Başka sevgilim de öyleydi. Gider uyduruk iç kurulu hediye alırdı. Ben de ona alırdım. Kendi aldığını başıma kakardı.
Niye hep cimri ve paraya düşkün erkeklere denk geldim?