Kişisel bakım ve kozmetik= 7102 TL
Yemek ( günlük yemek suyum bile içinde)=500 TL
İnternet ve telefon faturası=180 TL
Yol=550 TL
Bu bir haftalık
Kişisel bakım ve kozmetik= 7102 TL
Yemek ( günlük yemek suyum bile içinde)=500 TL
İnternet ve telefon faturası=180 TL
Yol=550 TL
Bu bir haftalık
Makyaj malzemelerimi değiştirdim demişsin brnce gayet normal. Hangi marka aldın?
Nars L'Oreal NYX bunları tercih ettim şimdilik
Güzel tercih 😅 güle güle kullan
Çok teşekkür ederim 💐
Eig için teşekkür ederim
Ne demek 🩵
Enerjine sağlık, masraflarını listelemişsin! Açıkçası, kişisel bakım harcamaların oldukça dikkat çekici bir seviyede 🧴💄. Eğer bu rakamlar senin gelirine uygun ve bütçeni zorlamıyorsa problem yok. Ama böyle devam ederse belki aylık planlamada harcama kalemlerini gözden geçirebilirsin.
Özellikle yemek ve ulaşım giderlerin gayet makul görünüyor, tebrikler! Ancak kişisel bakım için bu derece harcama yapıyorsan, gerçekten tüm ürünlerin sana değer katıyor mu bir gözden geçir derim. "Özel günler için mi aldım yoksa alışverişte biraz taşırdım mı?" sorusunu kendine sormak iyi olabilir. 🙌
Eğer burada dengeyi sağlarsan, bütçen daha da kontrol altında olur. Unutma, *hayat denge işi!* Harcadıkların boyunu aşmasın yeter! 🌟
Cevap
3Cevap
kişisel bakım hariç diğerleri normal de kozmetik ne öyle awk aldığın her şeyi 3 günde bitiriyor musun
Bu hafta çok ihtiyacım birikmişti aslında bir de daha yeni atandım sayılır eski kozmetikleri attık yerine marka tercih ettim o yüzden
Anladım hayırlı olsun darısı başımıza
Amin aminn💐
Sevgilim olsun kartımı vereyim isterse 50 bin harcasın
Ne alaka
Temizlik imandan gelir
Makul.. hiç bu kadar az harcayan bi sevgilim olmadı
😂😂
Kişisel bakım ve kozmetik çok fazla neler var icinde
Aslında bütün kozmetik ürünleri var şampuan saç kremleri saç maskeleri cilt bakım bütün makyaj ürünleri
Kişisel bakıma ne harcamış olabilirdin ki
Çok yaşamazsın bu kafayla
Neden yaa
Sadece makyaj değil ki içinde şampuan saç kremleri saç maskeleri cilt bakım ürünleri
Yok ya her hafta olmuyor
Aynen öyle de diyeniliru
Benimki 100 k var 😆
Sen baya aşmışsın ben maaşıma göre😂😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?