1 haftada nişan atmak?

Nişanlımla ailesine olan aşırı bağından dolayı tartışmıştık 1 hafta nişanlı kaldık ama o son gün tartışmaya annem de dahil oldu ben çok ağlıyordum nişanlımda kendi evimiz annemle karşı karşıyaydı onu çağardı ama olay çözülemedi kavga esnasında nişanlım yüzüğü ver dedi bende verdim olayın üstüne annemi aradı annem geldi onu durdurmaya beni sakinleştirmeye çalıştı ama olmadı gitti sonrasında biz eve geçtik annemle annem onu aradı yapıcı olmak adına gel oğlum konuşalım dedi gelmicem dedi 6 7 defa sonra tamam dedi geldi ama yine de çözüme kavuşamadık baş başa konuşmamızda önce yüzüğü tekrar takmak istedi ama benim içimde güven kırılmıştı ikna olmadım ve takmadım sonrasında benden memnun olmadığını mutlu olmadığını söyledi bende o zaman neden konuşuyoruz hala dedim çünkü çok kırıldım sonra evden çıktık ona evlilik teklifi yüzüğünü de geri verdiö annemde yapmayın kızım dedi oda kapıdaydı üzüldü sonkez baktım yüzüne gitti gittiği gibi ailesine anlatmış olanları sonra 2 saat sonra annem onu aradı annesi açtı telefonu üstten bir üslupla konuştu annemle annem yapıcı olmak adına aramıştı ama annesi bizim kalbimizden düşen düşer baştan düşünecekti kızın dedi benim oğlum altın topu dedi sonra da telefon kapandı o gündür bugün iletişim yok bir şok içindeyim ben ne yaşadım diyorum kendime kendime de kızıyorum 🥺

1 haftada nişan atmak?