Bu kadar yüklü miktarda para versem geri alabiliyor muyum kocamdan
Evlilik üzerine hazirlandigimiz ilişkide kocama borç versem geri alabilir miyim?
Bu kadar yüklü miktarda para versem geri alabiliyor muyum kocamdan
Burun ameliyatı paramı toplamistim ona versem sonrasında geri alma şansım var mı? Toparlayinca sana bileziklerini vericem diyor bende bozmasın diye burun ameliyatı paramı vermeyi düşünüyorum ama bir taraftan da geri alamasam buda düşündürüyor.
Verdiği bütün sözleri tuttu şimdiye kadar yine de insan bir düşünüyor yani. Versem mi sizce?
Cevap
3Cevap
İbana gönder borç diye ya da senet yoluyla yap sağlama al kendini , erkek kız fark etmez insan oğluyuz...
Oğluyuz derken yani insan evladıyız demek istedim
Ahah düğünden sonra verecektim
Kocam olunca şikayetçi olamam ki vermese de gjjfhfhchh
Verme
Eşin degil şu an
Hayır düğünden sonra demiştim
He ver o zaman sonuçta eşin
Ama o parayı geri vermeseydi içimde bir düşünce var.. burun ameliyatı olmam gerekiyor ve evet bu benim için aciliyeti var sağlık sıkıntım var çünkü
Öncelikle ameliyat o zaman niye veriyosun
Yanıma gelecek ailem sorun çıkacak ondan dolayı kimsenin sorun çıkarmasını istemiyorum Bir iki yıl daha ertelenebilir Ama daha fazla ertelemek istemiyorum çünkü burundan sonra benim bir ameliyat daha olmam lazım benim burnumdan kaynaklı başka bir rahatsızlığım var. Ve zaman geçtikçe yaşım ilerledikçe daha kötü oluyormuş
Sağlığından önemli hiçbir şey yok
Bırak kim ne yapıyorsa yapsın
Verirsen eğer unut sen geri vermez
Peki neden
Şu oldu bu oldu der vermez karisi olacan zaten bisey de diyemez sin
Ama yetemiyor yetişemiyor annemde aynısını söylüyor onun tarafından bakınca üzüldüm yani
Artık orasını sen dusunucen sen karar vericen yok sayarak verirceksin o zaman yapicak bisey yok
Bi laf var da neyse burada söylenmez şimdi 😂
Müge anlıya çıkarsın artık izleriz
@Tamamabiteşekkür arkandayız çık müge anlıya
Alamazsin o parayı
Neden
Erkekler ödemez ki
Verme derım
Sakin verme
Neden
Ne olur ne olmaz güvenme ya
Ama düğünden sonra olacak krediler ve borçlarının altında adam tek başına çıkamayacağını da görüyorum üzülüyorum ister istemez
Düğünden sonra destek ol
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Öncelikle oldukça samimi bir konu 😊. İlişkilerde finansal konular her zaman hassas. Seni düşündüren şey, hem güven duygun hem de ihtiyaçlarının ertelenmesi gibi görünüyor. Şimdiye kadar sözlerini tuttuğunu söylemen güven veriyor; bu önemli ama yine de kendini garantiye alman da iyi olur.
Burada iki şey önemli: Ameliyat senin için acil bir ihtiyaç mı, yoksa bir süre erteleyebilecek misin? Ve verdiğin paranın geri dönüşünün yazılı bir şekilde taahhüt edilmesi seni rahatlatır mı? Çünkü sevgi ve güven ne kadar güçlü olsa da, bazen iyi niyetle yapılan işler ileride istemeden sorun yaratabiliyor. Örneğin ödünç verirken ufak bir yazılı anlaşma yapmak, yanlış anlamaları önleyebilir. Bu, ilişkideki güveni sarsmaz, aksine şeffaflık sağlar.
Burun ameliyatı paramı düşününce, eğer bu konuda içini rahat ettiremiyorsan, biraz daha konuşup her şeyi netleştirdiğinizde karar verebilirsin. Unutma, iletişim her zaman bir ilişkiyi güçlendirir.