calisanlara borç veriyor hep sonra benden alıyor 2 senedir bana borçluydu
simdi hepsini ödedi ama calisanlar için ben neden bukadar borç verdim ki okdr kredi karti ücreti ödiyorum sizce napim
calisanlara borç veriyor hep sonra benden alıyor 2 senedir bana borçluydu
simdi hepsini ödedi ama calisanlar için ben neden bukadar borç verdim ki okdr kredi karti ücreti ödiyorum sizce napim
Çalışanlara borcu neden veriyor ki yani bu iş arkadaşlarımı o borçları geri alıyor mu sende alıp onlara neden borç veriyor ki param yok desin ne iş yapıyor Senin bu Eşin
Aciyor hep geri veriyorlar evet banada geri veriyor fakat bıktım yani acikcasi insaat
Tamam da yok de yani paranı altına bağla ya da farklı bir şey al talep ettiğinde de şu an param yok deyip konuyu kapat
Acindiriyor hep
Ama bu kişi Senden yüz buluyor Senden yüz bulmasa bu şekilde olmazdı bence sen birazcık duruş koy ortaya Sen ne işle meşgulsün
Cevap
6Cevap
Geri ödüyor sa sorun yok ama senin borcun varsa ona yoğunlaş
Hayır ödedi biti tabi benimde evet ödiyor hep tabi
O zaman sorun nedir 😂
Sinir oliom hep başka insanlara yardim ediyr benim kafami yio diye tek 😂
Türkçen harika
Hahaha dini
Dimi diyeceksin ya dini ne 😂
Bazı insanın yapısında hayır kelimesi yok
Evet de o yardim etmeyi seviyor ama yardim etiklerin cogu nankörlük yaptı tabi parasını geri aldı çünkü korkar herkes ondan ama yardim edincede nankörlük gördüm
Vefalı insan kalmamış
Senden başka şeylerde almasın sonra
Geri verdi ama sinir oldum işte
Yok kadinlar ile çalışmaz erkek hepsi
Evet kadin hiç yok misal is yerinde tek erkek müsteri oldumu da erkek bazen esleri de olur onlarda ztn yaşlı hep kontrol ediyorum ben
Kadin videosu bile bakmiyor 😂😂 yotube storysinde kadin bile gelmio yanisilika bile okdr korkiio
Hayır ama korkuyor benden tabi
At başından ne uğraşcan
Kocanız fazla yardımsever galiba
Evet bakaslarina hep cebinden de şimdi çalışana 500 Euro hediye eti yardim lazimmis gencmis daha bananeki
Bencede
Paranın lafı olmaz
@Badboyy02 dimi 😂
Değişikmis bence bosan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?