Siz neyapardiniz ya? Hamileyim ve bana alisveris parasi bile vermiyor kendimde alirim ama bana ben zaten evde fazla kalmiyorum calisiyorum kendin al kendine göre diyor? Ama haftada 2 gün evde? Bana yikiyor yani? Dün evin alisverisini ben yaptim kendime elbiseler aldim bana hic bir katkisi yok olmasin tamam ama zarari var? Biktim? Sizce bu normal mi ya?
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
bu nasıl evlilik bu nasıl birliktelik ne saçma sapan bi ilişkiniz var?
Nasil yani?
Ayrı kese yapıyorsunuz aranızda paranın lafını ediyorsunuz siz evli değilde ev arkadaşı gibisiniz anlatmana göre
Ya cezayi o yedi bana öde diyor? Ayrica kendi giderlerim var bu ay daha cok bunu biliyor demiyorda ben öderim diye? Sence bu normal mi ya? Hamileyim bide bana kendine göre alisveris yap diyor ben zaten 2 gün evdeyim diyor yani ozaman ona yemek yapmim bunu istiyor? Alisveris icinde para vermiyor sadece kirayi ödüyor
Bende sana hak veriyorum adama kızıyorum işte zaten bunların lafını nasıl ediyorsunuz anlamıyorum hele bide hamilesin
Evet dün bunlari soyledim kizdim gitti arabada yatti dogrulari soylersem kavga cikiyor.
Seninle ugrasamam ben dedi yat uyu diyorum dedi ama ben konusmaya devam ettim gece saat. Oda cekti gitti
sen çalışıyormusun ekstra gelirin var mı ?
Calisiyorum ben evet. Ayrica bana 4 gün calismaya devam et dedi ben 3 gün caliscam cocugumuz gelsin dedim. Bana resmen oyle dedi...
3 gün calisirsan kendi giderlerine anca yeter biriktiremeyiz dedi
Kendimi degersiz degilim ama kocam bana degersiz muamellesi yapiyor degerimi bilmiyor
Enteresan harbi enteresan sizinki sevgiyi saygıyı bir yana koydum mantık evliliğine bile benzemiyor :D
bu adamın seni sevdiğini düşünüyormusun?
Seven erkek boyle olmaz diye dusunuyorum... siz ne dusunuyorsunuz
Maddi konusu haric her dedigimi yapiyor ama konu maddiye gelirse boyle ayri dusuyoruz
Çalışman gerektiği konusunda ekonımik durumunuzun ne olduğunu bilmem çalışman gerekir mi bilmem ama öyle bile olsa bu şekilde bi davranma şekli olmaz. Bence seviyorsada hakkıyla sevmiyor. ya da kendini her seferinde yanlış ifade ediyor.
Hakkiyla sevmiyorsa bosanalim. Kendini dogru ifade edemiyorsa gelistirsin kendini. Biktim gercekten 5 ay evliyiz ama biktim. Cekip gidip arabada yatiyor ya? Sirf neden ben oduyorum dedigim icin? O istiyorki tamam ben oderim sorun degil dememi bekliyor neden ama?
Bir kucuk odamiz var oraya raflar alalim dedim 5 ay gecti... daha alinmadi...
Benim anladigim kendin al? Bir adam 5 ay bekletir mi? O kadar doydum ki aileme anlatasim var artik..
Sakin ol aranızda ki konulara hemen aileleri dahil etme oyuncakmı bu önce kendi aranızda çözmeye bak
otur konuş adam akıllı birbirinizi anlayın bilin ondan sonra hareket edin
Konustum kac kere konusmam lazim. Ya kendisine senden 1 kere para istemis insan degilim dedim sevgili donemimizde dahil dedim. Ben kendisine harclik bile vermis insanim. Ama sen bir kirayi odedin diye onu benim basima kalkiyorsun dedim, benim giderlerimi Kim karsiliyor dedim? Hepsini ben yapiyorum yaparimda dedim. Artik yeter biktim senin bu hallerinden dedim. Ya insan utanir... dusunur... karim bana boyle dedi der... elinden geleni ardina koymazda birdaha konusturmaz kendini... hic bir sekilde degisiklik yok kendi cezasini bile bana öde diyor?
Durumu sıkışık olduğu için mi diyecem ama her zaman böyle para konusunda sorun yaşıyoruz diyorsun ben anlamıyorum ki siz nasıl evleniyorsunuz birbirinizi nasıl buluyorsunuz hiç tanımıyormusunuz hiç anlamıyormusunuz da evlenince ortaya çıkıyor
Ya biz 4 yildir birlikteyiz uzun Zaman oldu sonra evlendik. Tabi ozmn ara sira kavgamiz oldu. Hic bir birikim yapmamis kendisi 35 yasinda evlendiginde borcla evlendi. Eyvallah dedim. Ben kendim odedim herseyimi borc yapmadim. Ben calisiyorum ya sen öde diyor bana anliyacagin. Ya ben m A l miyim? Akli basinda adam der ki esim goruyorum bu ay yatacak para cok senin tarafinda olmazsa yari yari yapalim? Hayat musterek gün gelir bende sana yaparim demi. Ama hayatta demiyor. Bide ustune kendi cezasini kitliyor bana. Umdugum gibi biri cikmadi düsmüs hallerinden kurtul dedim kac kere hala ayni
Sizi bilmem ama normalde kimin kazandığının bir önemli olmamalı senin benim param diye aynı evde aynı çatı altında yaşayan ailesiniz arkadaş değil para nereye kime lazımsa kullanılmalı senin benim demeden sen ben diye ayırırsanız araya ayrılık sokarsınız
Iyide hep benden cikiyor? Anliyormusunuz... kendisinden hicbir fayda gormedim... siz olsaniz baciniz surekli bunu yapsa diyelim ne dusunurdunuz?
Ya ben adama haklı demiyorum ki !!! Her ikiniz için diyorum
Evet haklisiniz peki ben konustum kac kere ama degisiklik yok ondan yana daha ne yapabilirim ki? Altin konusu var bide altinlar yari yari dedi bana hep. Teyzesinin altinlarinin hepsini kassaya atmislar kadinin hakkidir diye. Ya kendimi artik bu ailede enayi gibi hissediyorum...
Esimin derdi beni kullanmak... agzindan 1 kere olsun sana bunu alimmi dedigini duymadim hic
Peki böyle durumlar vardı acelen neydi hamile kaldın :D
Ya kimse kullanmak için evlenmez. O kadar da karaktersiz ve ruhsuz olacağını düşünmüyorum
Ya anlatmak istedigim. Sorumsuz bir insan. Insan anlatilani anlar bi yerde oyle degil mi? Vurdum duymaz. ya da gercekten anlamiyor? Geri zek. Baska aciklamasi olamaz
sen bana normal dm den ulaşsana
Önündekini kessin atsın ona aynen böyle söyleb
e normal değil bu durum tabi
ne dediğin anlaşılmıyor
kendini sana iyi yamamış kocan😂
Nasil yani
bulmuş senin gibi sponsoru her şeyinden faydalanıyor bence
Ödeme sende
Sen neden ödüyorsun
ver gitsin