Gizli Üye(25-29)8 ayBazıları demişki kendi kazancın hesap vermezsin senin paran sonuçta onu ilgilendirmez diye ithamlar saygısızca ne olursa olsun evli çiftsiniz birbirinize danışmadan o seni ilgilendirmez bu seni ilgilendirmez derseniz birbirinizin devamını getiremezsiniz şayet erkekler bu durum karşısında gururuna yediremez seni hiçe sayar bir erkek parasını kazanınca asla kadının yüzüne vurmaz ama nedense kadınlar zora düştüğünde benim param benim malım demekten çekinmiyor aranızdaki meseleyi bilmiyorum ama saygı sevgi anlayış ve en önemlisi birbirinizden haberdar olmanız
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Para & Ekonomi konusunda 1,8b cevap paylaştı.
8 ayO zaman ne kadar altın bozdurduysan hepsini geri alıp yerine koymaya çalış ya da olmaz dersen eşine bu alıştıra alıştıra söyle yani Ailem ev borcu ödeyip tapu alacaklar biraz eksikleri vardı dün gittim altın bozdurdum çünkü senin 1 katkın yoktu diye umarım kizmadin bilmeni istedim sadece diyebilin.. Hem zaten evlilikte altınlar ya da paralar hersey ortak olmalı senin benim diye bir şey olmaz ayrıca hersey den önce aile gelir sen doğru olanı yaptın. Olurda anlayışlı olmazsa ya da söylenirse o zaman sana ve ailene değer vermediği anlamına gelir böyle insanlada birlikte yaşanmaz soyleyim.. Hem başka şekilde öğrenecegine senden duysun sonuçta canını alacak değil ya..
00 Yorumla
8 ayAltın sadece size aitse bir sorun olmaz ama ortak mal ise o zaman hukuki sonuçları bile olabilir. Bunun dışında eşten habersiz böyle bir şey yapmak zaten etik ve doğru değil. Her ne olursa olsun birbirinize dürüst olmanız gerekiyor. empati yapmanızı tavsiye ederim.)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)8 ayErkekler evlilik de en çok gizli olan biteni öğrenince kadından soğurlar en az aldatılmak kadar da çabuk soğurlar gizli saklı olanlara. Eğer senin kazancınsa öğrense bile fazla tepki vermesine hakkı yok ama aksi olarak finansal kaynak eşinin evlilikte kendisiyse tepki vermekte haklı. Evlilikte sen ben gizlilik gibi durumlar yerine berrak olmanız mutluluğu getirir.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Bu tür durumlar gerçekten hassas. Ailene yardım etmek istemen, çok kıymetli bir düşünce ve sevgi dolu bir hareket olmuş. Ama aynı zamanda eşine bu konuyu açıklamamak, aranızda güven sorunlarına yol açabilir. Eşlerin birbirine karşı şeffaf olması ilişkinin temel taşıdır. 🫶
Sana naçizane önerim, eşinle bu durumu açık ve yapıcı bir şekilde konuşman. Paranın neden verildiğini anlatman karşılıklı anlayışı artırabilir. Belki zor gibi görünüyor ama uzun vadede ilişkinizi daha güçlü tutacaktır. Senin iyilikle hareket ettiğini anlayacağını düşünüyorum. 💬✨10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
83Cevap
- Para & Ekonomi konusunda 22,8b cevap paylaştı.
u 8 ayeşine söyle.
10 Yorumla - Para & Ekonomi konusunda 451 cevap paylaştı.
8 aybu açıklama ya hayal ürünü ya da çok ama çok kaba bir davranış
şimdi! önce soralım size-aynı durumu eşiniz yapsa tepkiniz ne olur?
elbette aaa onaylarım diyeceksiniz :D :D :D pekala mademm siz onaylayacaksınız, eşiniz neden onaylamasın?
ve eşinizden habersiz birikiminiz!!! neyin birikimi bu?2,5 ya da 200 bin tl biriktiriyorsanız melseğinizi yazamrmısınız? yazmazsınız hatta yazamazsınız öyle bir para yok!!!
21 yaş gurubunda hangi ünv bölümü okusranız okuyun ki 21 yaş ünv mezun olmamıştır, hadi oldu işe girer girmez hop sana 300 bin maaş dediler öylemi
ya elle tutulur bir yazı değil bu
otur Sıfır yalancı
10 Yorumla
8 ayYorumlara göz gezdirdim ve biraz tuhafıma gitti. Herkes, sizi suçlamış ama suçlanacak bir şey yapmamışsınız. Ailenize destek olmanız çok güzel ve takdir edilesi. Eşinizden gizlemenizi gerektirecek bir durum da yok. Sonuç olarak kendi birikiminiz ve nasıl harcamanız gerektiğine siz karar verirsiniz. Tabii ki kendi evinize de yardımcı olmanız güzel bir şey ama ailenizin ihtiyacı varsa doğru olanı yapmışsınız. Geri ödeyeceklerini de söylemişler, ortada bir sorun da kalmamış. Eşiniz öğrenirse şaşırır ve kızabilir ama kendi birikiminiz olduğu için ve eşiniz de aynı şekilde kendi ailesine yardımcı olduğu için söz söylemeye hakkı yok. Nasıl ki siz anlayışla karşılıyorsunuz, eşiniz de anlayışla karşılamalı. Aksi takdirde düzgün iletişim olmaz ve evliliğiniz bitebilir. Eşinizle konuşup konuşmamak sizin kararınız ama suç işlemediğinizi de bilmenizi isterim. Kendinizi suçlu hissetmeyin.
17 Yorumla- 8 ay
Ben, yaptığım hiçbir yorumda cinsiyetçi ve duygusal tavır alarak yorum yapmam. Yaptığı şeyin yanlış olmadığını ve ailesine destek olmasının güzel bir şey olduğunu söyledim. Ki zaten kendisi aşağıdaki yorumlarda, eşinin de aynısını yaptığını söylemiş. Ben de, eşini anlayışla karşıladığı için, eşinin de anlayışla karşılaması gerektiğini söyledim. Yorumlardaki birçok insan da, sanki çok büyük yanlış yapmış gibi suçlu göstermişler. Bunun yanlış olduğunu söyledim.
Yaptığım yorumda herhangi bir yanlış yok. Tekrar okuyun ve analiz edin. Çünkü yaptığınız yorum, saldırı niteliğinde. - 8 ay
Sadece soru sordum... saldırı olarak algıladıysan çelişkinin oldupunu gösterir çok büyük yanlış yapmış değilse mesela kolaylıkla ditebilirdin ki evet erkek de karısından gizli biriyim yapıp istediği gibi anne ve babasına yatdım yapabilir bunda bir sorun yok. Böylelikle yaptığın yorun meriçlik gibi görünmekten kurtulurdu
- 8 ay
Yaptığım yorumda herhangi bir art niyet olmamasına rağmen bana hesap sorar gibi kinayeli konuşursanız, saldırı olarak algılarım. Ayrıca, kadın profili açmış erkek olduğunuzu düşünüyorum.
- 8 ay
Niye? Bir erkek olarak seb kadını haklı görebiliyorsan bir kadın olarak ben haksız ve erkeği mağdur göremez miyim? Sırf karşı cinsin aleyhinde diye cinsiyet ayrımcılığına destek olmamak sadece erkekten beklenecek bir vicdani tavırdır? Kadınlara hakaret ettiğinin farkında mısın bilmiyorum... sana ısrarla aynı soruyu soruyorum cevabı "cinsiyetçi değilim" şeklinde verilebilecek bir soeu değil. Açık açık "evine harcamayıp biriktirdiği parayı gizlice babasına aktaran erkeğe de aynı şekilde yaptığında bir sorun yok eleştirenler haksız" der miydin demez miydin diye soruyorum. Cevabı hala daha vermedin. O cevabı verip niyetinin yalakalık olmadığını ispat edebilecekken konuyu benim şahsıma getirip kadınları objektif olmayan, vicdan yoksunu, yalakalığa prim veren narsistler olarak damgalamış oldun... yalakalık nereeee hakaret nere deme! Bu işler böyledir niyet yalakalık olur ama vardığın nokta hakaretten başka bir nokta olmaz
- 8 ay
Tabii ki savunabilirsiniz ama sayfanıza göz gezdirdiğimde yaptığınız yorumların, bir erkeğin ağzından çıktığını görebiliyorum. Ve kendi yorumumda dediğim gibi, yorum yaparken objektif olmaya ve empati kurmaya çalışıyorum. Ve evet, tersi durum olsaydı da aynı cevabı verirdim. Çünkü ortada bir yanlış yok. Kendisi birikim yapmış ve ailesine yardımcı olmuş. Bunu kötü karşılayacak birinin de eş olabileceğini düşünmüyorum. Kadınlara da hakaret etmiyorum, sürekli beni saygısız olarak göstermeye çalışıyorsunuz ama hiçbir şekilde bir saygısızlık yapmadım, cinsiyetçilik de yapmadım. Yalakalık konusuna gelecek olursam da, burada kimseyi tanımıyorum, ki tanısam da yalakalık yapmam. Konuyu nasıl yalakalık olarak algıladınız, bilmiyorum ama düşünce biçiminiz yanlış. Ben, yaptığım yorumda ne erkeğe hakaret ettim, ne de kadını övdüm; yaptığının yanlış olmadığını, aynı şeyi eşinin de yaptığını ve kendisi anlayışla karşılıyorsa, eşinin de anlayışla karşılaması gerektiğini söyledim.
- 8 ay
Yoruldum. Tamam. Bir tane soru için birbirimizi kırmanın anlamı yok. İyi günler.
8 ayGizlilik olmamalıydı bu ne ya gizli gizli para vermişsinde eşin Kızıcak korkusundan mı söylemiyorsun anlamadım. Ayrıca eşin senden gizli bir başkasına bu kadar para verip sana söylemeseydi kabul edermiydin? Sırt ailemdir deyip gizli gizli işler yapma eşinde artık ailenden biri
13 Yorumla
Soran8 ayHaklısın..
- 8 ay
O duruş ne...
8 ayprofile bakıyorum senle evlenen bir erkek varsa galiba kıyamet az kaldı demektir ben gidem kefenimi giyiyim hazırlıksız yakalanmak istemem 🙃
035 Yorumla- 8 ay
@zEstrella bunun gibiler beni seçmesi mi :) güldüm ya sokak adım başı bundan dolu
- 8 ay
@zEstrella pek sanmam benim gibi yok abin tek
- 8 ay
@zEstrella bu izmirli kızları sevemedim gitti neden düzgün kız çıkmaz oradan meme profilli kız
- 8 ay
@zEstrella genelde senin yaş gurubum amcalar dayılar ile takılıyor biz bile onlara göre çocuk kalıyor o kadar yaşlılar ile :)
- 8 ay
@zEstrella peki sen neden beni ilk dk dan beri aleştiriyorsun bence soruya doğru cevap verdim niye böyle bu kızlar yok erkekler söyle kendisine bakıyorsun patetes ligi kızı vermediği bir ölüler klamış oluyor :) ama salavatlar bitmiyor
- 8 ay
yok amcalar yok dayılar sanki burada sevgili arıyorum sen gibi arkadaş arıyorum :) aw
- 8 ay
@zEstrella doğru tespit yapmışım bakire olmuyan kadın benim için önemsiz nefesimi boşa tüketme :)
- 8 ay
@zestrella ne için buradasın müşteri için mi yoksa islamı yaymak için mi :)
- 8 ay
@zEstrella ben bakireyim 🙄 :)
- 8 ay
neyse ek le soru altında darlama
- 8 ay
@zEstrella takip kabul et firavun faresi
- 8 ay
şeytan görmüş gibi taşlıcam kutsal sular atıcam üstüne
- 8 ay
@zEstrella ben naptım şimdi :) şeytan olduk şimdi ben göktrengri inanıyorum
Soran8 ayYani komik bir cevap vermişsin inan neler yasadım anlatsam destan olur ama anlatmama gerek yok fikrin bu bişey diyemem dostum
- 8 ay
anlat dinlerim
- Para & Ekonomi konusunda 1,8b cevap paylaştı.
7 ayKendi birikiminse bence eşine söyleyip vermen daha doğru olurdu. Saklaman yanlış olmuş.
Eşin ile bir planınız varsa, ona göre birikim yapıyorsanız bu birikimi ailene vermen bence yanlış olmuş. Hastalık durumları vs istisnadır bak, ameliyat vs durumları.
00 Yorumla
8 ayAllah ın hudutları kuranda yazıyor sorunun cevabı orada var,,, Şimdi inşallah ben yanlış anlıyorumdur sen tuttun düğünde takılan bilezikleri altınları nasıl olsa benimdi diye ailene gönderdin öylemi, hadi diyelim sen çalışarak kazandın kocan sana sormayacakmı senin. Bilezikler nerde diye, ne diyecen zaten senle boşansak bile onlar benimdimi diyecen,,,,
bide sana şunu diyeyim Allah tan başka güvendigin ne varsa o sana ihanet edecek sen bekle değerli olacam zannet tüm malı erkek kardeşine hibe ettiklerinde senin kocanda borç ödeyecem diye çırpınıp durduğunda kim sana ihanet ediyormuş görürsün senin yaptığını senin ailen sana yapacak
00 Yorumla
8 ayYahu siz mi evliliği yanlış biliyosunuz ben mi çok bağnaz kaldım bu konuda bilmiyorum arkadaş evlenmek eş olmak demek bir insanin iki ayrı ruhu bedeni kalbi varken bir olması değil mi ya hadi desem ki esin kötü para vermiyor kenara atıyorum okey çünkü hastalıkta sağlıkta lazım olur sen tamam kendin biriktirmissin amenna da neden gizlilik neden birbirine danışıp paylaşıp öyle destek olmak varken niye bu ayrım
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)8 aybu memleketin erkeği kadını kafayı yemiş. yorumlara bakıyorum, kendi kazancın istediğini yapabilirsin diyen bolca kişi var.
erkek boşanınca neden nafaka veriyor o halde? erkeğin kendi parası olmuyor mu? evlilik olayı resmen erkeği s**me dolandırma kurumu olmuş.
aynısını aynı şekilde eşin de yapmamalı sen de. uzun sürmez sizin evliliğin ömrü. bugün parayı gizlersin, yarın başka şeyleri. çoluk çocuk yapmayın derim, yavruya yazık olur.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)8 ayKendi kazancınsa niye endişeleniyon, endişeleneceksen niye verdin, bi de şöyle düşünelim eğer kocan kendi parasını annesine kız kardeşine senden habersiz verseydi eminim ki kavgacı gelin modunu açıp kocam rızkımızı anasına bacısına yediriyor deyip kıyameti koparırdın kesin
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)8 ayEvlilik herşeyi ben bilirimden. Her şeyi biz bilirize geçiştir. Bu şekilde aldatılırsında... boşanırsın da... eşinle anlaşamazsın da... Sen bilirsin ama demek ki doğru çift değilsiniz. Belki eşin anlayışla karşılıyıcaktı. Altın bozdurmuşsun. Ben de bir kuyumcu olarak o adamın seni boşaması gerek diyorum. belki 4 ay sonra 8 bin olur gr fiyatı. kılsız kadınla hayat yaşanmaz.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)8 ayEvlilikte senin kazancın benim kazancım diye bir şey yok her şey ortak, eşinden gizli saklı şeyler yapmak da güven zedeleyici bir şey, bence paradan daha önemlisi de bu eşine de söylemeliydin onun da fikrini almalıydın haberi olmalıydı, şu soruyu erkek yazmış olsaydı herkes linç ediyordu şimdi, umarım ailen bir an önce öder eşinle aranızda sorun çıkmadan
00 Yorumla
8 ayGizli olması hiç hoş değil çok soğulası bir durum ben şahsen soğurdum güvenim kalmazdı eşin veriyorsa ailesine gizli vermiyor en azından haber verip karşı bile çıksa eşin verebilirdin ailene o vermiş çünkü.
10 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 1,7b cevap paylaştı.
8 ayEn azindan söylemen iyi olurdu biri benim arkamdan iş yapacak sonra ben kazandım djyecek iyi o zaman o da kazandığı parayı ailesine versin gizlice xdbbd gizli saklı işler dönsün evlilikte oh mis
00 Yorumla Para & Ekonomi konusunda 395 cevap paylaştı. Evet öyle ama aynısını senin eşin yapsa ve sen sonradan öğrensen üzülürsün ve moralin bozulur. Bu yüzden bence onunla konuş. "Ailemi zor durumda görmek istemedim" de. Geri gelecek para de. Aranızda bu denli büyük bir sır olmamalı.
00 Yorumla
8 ayNiye sakliyosun ki. Ben olsaydım açıkçası kızardım. Çünkü siz artık aileleri bizden ayrı bir aile kurmussunuz belki o senin çocuğunun rızkı. He eğer çok ciddi biseyse zaten eşin anlayış gösterir ama bence bişey saklama eşinden. Şahsen benden böyle bişey saklansa eşimi ya başardım ya da 1-2 ay babamlarda kalırdım. Evlilikte gizli saklı olmaz, siz aynı yatağa giriyorsunuz yahu.
10 Yorumla
8 ayKatkısı olmasa bile düşünceni söylemen gerekirdi eş olarak yakışanı bu ama inş ki paran geri gelir çünkü araya para girdiği zaman anne baba eş kardeş hepsi değişiyor
10 YorumlaEger eşinin o paradan haberi yoksa bilmesine gerek yok. Ama eğer bilgisi dahilinde ise söylemen gerekiyor yoksa büyük olay çıkartabilir.
00 Yorumla
8 ayEşinin kızmaya hakkı yok ki neden gizleme ihtiyacı duyuyorsun? Kendi paran kendi tasarrufun.
Bu arada profil fotonla öyle oynamışsın ki direk eğilmiş :D
00 Yorumla
8 ayYanlış bence yinede sonuçta eşinde bi ailen artık aynısını o sana yapsaydı habersiz bi şekilde ailesine para gönderseydi sen ne yapardın yinede kızardın haber verebilirdin diye söyle bence
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 311 cevap paylaştı.
8 ayEşin de aynısını yapsa böyle rahat olabiliyorsan problem yok. Eşin de gitsin kendi ailesi için kredi çeksin, her ay maaşından ödesin mesela...
04 Yorumla
Soran8 ayEşim çekti zaten onlar için daha önce evlerinin çatısına çekmiş ev aldılar sözde bize ama anasının üzerine yapılan eve de kredi çekti. O yüzden onu da vermiş sayıyorum benim rizkımdan kesiliyor ama ben mesela şu an aileme verdim ama bu ay eşime 10 bin destek verecek para da vericem
- 8 ay
Değişik bir evlilik, herkes kafasına göre takılıyor. Siz de bir evin içinde evcilik oynuyorsunuz, aile olamamışsınız
Soran8 ayYani seviyorum ama ilk yılımızda fazla aileci biriydi şu an tayin olduk hayatımız daha iyi.
- 8 ay
Ama bu kafadan kurtulup artık aile olduğunuzun ve kendi evinizin kapısının olduğunu anlamalısınız, böyle hayat geçmez...
- Para & Ekonomi konusunda 1,1b cevap paylaştı.
8 ayEvli biri olarak söylüyorum. Eşler gizli işler yapmamalı. Evlilikte sen kazandın ben kazandım olmaz. O kazandığın paralarda onun da hakkı var
111 Yorumla- 8 ay
Evlilikte ayrı gayrı mı? Olur
- 8 ay
Neden dinlemesin yahu gizli saklı işmi yapılır. Eşin senden habersiz evdeki parayı verse sesin çıkmaz mı
- 8 ay
@zEstrella ben diyorum ki eşler arasında gizli saklı olmasın. Senin benimi var mı bu işin
- 8 ay
😀😀😀 ya sen ne Alem kızsın
- 8 ay
O zaman seni mutlu edecek cevabı vereyim erkekler eşlerimizden gizli hiç bir şey şey yapmayın
senin benim diye bişey mi var öyle düşünüyorsan neden evlendin? Evin reisi adam bide ondan gizli veriyon ya zamanında ailen vermezse ne olcak?
04 Yorumla
Soran8 aySen ben yapiyor ama eşim ben birikim yaptıkca kıskanıyor ben niye yapamıyorum diyor şimdiki erkeklerde biraz prenseslik varya
Soran8 ayYok ama mesela sevincimi paylaşıyorum diyorum bu ay bu kadar kazandım felan onu kıskanıyor bi göremedik diyor dmdnsmd
Gizli Üye(25-29)8 ayEşinin katkısı yok derken... eşin evin geçimini sağlarken sen çalıştığınla para biriktirip ondan gizli para gönderiyorsun. Sen aile olarak eşini ve çocuğunu değil hala ana babanı ve kardeşlerini görüyorsun.
Düşün bakalım eşin evine harcamayıp birikim yapsa da o parayı senden gizli annesine babasına aktarsa ve sen de öğrensen ne tepki verirdin?
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)8 ayHepsi kendi kazancın bile olsa eşine söylemen gerekiyor. Izin olarak değilde bilgisi olsun sonuçta eşin eşek başı değil. Sen böyle gizli saklı iş yaparsan büyük ihtimalle eşinde gizli saklı iş yapar.
00 Yorumla
8 ayEşine söylemen lazım ortak bir şey evlilik ailene para desteğinde bulunman gayet normal oda verebilirdi
00 YorumlaSonuçta birikimi siz yapmışsınız evlilikten önce yapıldıysa birikim bilmesine gerek yok gibi.. bilemedim
00 YorumlaKarışık konular ben gizlemezdim o da gizlemediği için ama gizlemeyi tercih ettiysen sebebin vardır
00 YorumlaEşinin bilmediği her şeyi yapabilirsin anlamına geliyor bu o zaman, nasılsa katkısı yok, bilmiyorda. Oh ne güzel hayat
00 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 318 cevap paylaştı. Eşin böyle bir şey yapmış olsaydı sende bunu duymuş olsaydın tepkin ne olurdu, Birde siz bir ailesiniz ailede senin benim param olmaz
00 Yorumla
8 ayBu durum aranızda problem olacaksa bahsetmemekle doğru olanı yapmışsınız, bu konuda hesap vermek zorunda değilsiniz, kendi kazancınız.
05 Yorumla- 8 ay
- 8 ay
- 8 ay
e ama bu sağlıklı bir evlilik mi şimdi?
- sorun çıkacağını bilmesine rağmen para gönderiyor: eşinin rızasını gözetmeme
- sorun çıkacak diye gizliyor: eşinin arkasından iş çevirme
- ailesine olumsuz laf söyleme korkusu: eşine ailesinin ihtiyaçları konusunda güvenmiyor
sorunun ne kadar derin olduğunu anlatabildim mi? olmaz yani...
8 ayBöyle evlilik olmaz eşinden gizli para varemezsin
Düşün senin eşin aynısını yapsa sen öğrensen01 Yorumla
Soran8 ayValla eşim gözümün önünde krediler çekti ailesine geçen kardeşine telefon aldı 25 bine gittiğimizde sürekli yemek aldırıyolar annesi üzerine ev aldılar (sözde bizeydi) ona 800 bin para verdi kredi de çekti. Halen diyor anneme yatak odası mı alsam vs babasının yapamadığı kocalıgı yapıyor sanki bende bişi demiyorum
8 ayKendi kazancın istediğini yapabilirsin ama yinede haber verseydin
04 Yorumla
Soran8 ayİşte kendi ailesi için istemisti borç yakın zamanda bende vermedim ama kendi aileme guvenım fazla ve tabiki sevgiö
- 8 ay
İyi de aile ayrımı yapmak sizi yıpratır
Soran8 ayAma cidden öyle ailesi çok haksızlık yaptı şu an eşimde farkında
- 8 ay
Nasıl bir haksızlık
Şoyle düşün eşinde senden habersiz ailesine destek olup sana soylemiyo hiç hoş değil söylemen lazim
10 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 469 cevap paylaştı.
8 aySenin Parana kimse karışamaz ama ama keşke bir danışsaydin peki geri verecekler mi?
02 Yorumla
Soran8 ayEvet vercekler 1-2 aya
- 8 ay
İnşallah
8 aySenin kazancın olsa da haberi olsaydı iyi olurdu yavrucum.
00 Yorumla
8 ayHelal olsun 2.5 ayda 200 bin biriktirme aylık gelirin ne kadar ki?
00 Yorumla
8 ayO zaman bence başka bi adamla yat onu da söyleme sonuçta özgürsün yani 😉😇
00 Yorumla
8 ayBence yine de haber vermeliydin. Siz ailesiniz.
00 Yorumlaİyi yapmışsın
Ailene vermeyecrksinde kime vereceksin00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 1,1b cevap paylaştı.
8 ayValla kendi birikim soyleyebilir de ama sonuçta karşılıksız vermissin gayet de mantıklı
00 Yorumla
8 ayKendi kazancınmış işte birde hesap mı vereceksin
00 YorumlaParanın hesabını eşime vermem gerektiğini hiç sanmıyorum
03 Yorumla- 8 ay
O yüzden ya bekar ya dulsun ne olursa olsun insan değilsin
- 8 ay
Hayır evlilik müşterek yaşamdır yani ortaklıktır kim yaparsa yapsın saçmalık
Gizli Üye(25-29)8 ayben 2,5 ayda 200bin biriktirmenize ayrı annenizin altın günü parasıyla bunu ödeyecek olmasına ayrı şaşırdım. aylık geliriniz nedir, çalışıyor musunuz?
00 Yorumla
8 ayEvlilikte benim kazancın senin kazancın yok bence
00 Yorumla
8 aySenin kazancın ve geri ödemeli, bence hiç sıkıntı yok. Hem yabancıya değil annene vermişsin.
00 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 374 cevap paylaştı. Tebrik ederim iyilik etmişsin.
Eşine sessiz kal.
00 Yorumla
8 ayKendi kazancın olan birşeyi neden eşine soracaksın ki?
00 Yorumla
8 aymaşallahın var o kadar parayı nasıl biriktirdin 3 ayda
00 YorumlaEsin bilmesi gerekirdi. esin de aynı şeyi senden habersiz yapmamali
00 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 370 cevap paylaştı. Karı kocanın ayrı parası olmaz ve birbirinden gizli yaptığı iş de olmaz, bence hoş bir davranış değil; kötü değil ama hoş da değil.
10 YorumlaŞimdi bende aynı durum olsa anne babasına gönüllü veririm 200000 artık çok büyük para değil ama habersiz vermen hoş olmamış ogrense tepkisi nasıl olur?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)8 aySebebi her ne olursa eşinize söylemeliydiniz. Yaptığınız şey evliliğe ve eşinize saygısızlıktır.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)8 ayNeden esinden gizli verdin? Esin senden gizli verseydi hosuna gider miydi?
10 YorumlaKatkı olup olmamasi önemli değil bence buda aldatmaya girer
00 Yorumlabu tür konularda gizlilik olmalı düşüncesindeyim
00 Yorumlabişi olmayacak ailen o senin tabi bakacan elin oğlundan izin mi alacaktın ailen hep yanında ama elin oğlu hep yanında olmayacak
22 Yorumla
8 ayEvlik herşeyi ben yönetirim tarzıyla gidiyosun benım kazancım vb evlik böyle değildir ortak karardır bence düşünceni yanlış buldum eşine de danısman bence iyi olurdu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)8 ayadı üstünde sorun da bu gizli vermemen gerekir çoğu zaman
00 YorumlaAsko neden tedirginsin kendi birikimini kendi aile vermişsin bence gurur duymalısın eşin izin vermez diye mi soylemedij acaba soylesen daha iyi olurmus ama boş ver artık
00 Yorumla- Devamını Gör (79)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat