evliyim hamileyim maddi durumumuz da baya iyi vermiş çalışıyor sadece ben çalışmıyorum. kocam olacak bana sormadan annesigile para vermiş. ya o benim de param onun olan herşey benim nasıl söylemez bende buna kızdım birde haklısın söylemeyi unuttum diyor bende bırak unutmasaydın dedim bir daha unutmam söylemeyi özür dilerim dedi nasıl ben buna bunun bedelini ödetirim?
Cevabın nedir?
+1 yılYalnız senin maddi konuda özgürlüğün kısıtlandığı zaman o para senin paran oluyor. Yani tüm parası senin olmuyor. Eğer seni açta açıkta bırakıyor ise o paradan almaya bile hakkın var. Fakat seni zor durumda bırakmıyorsa kime ne kadar verdiğine karışmaya dinen ve ahlaken karışma hakkın yok. yasal olarak da buna hakkın yok. O hakkı nereden aldın bilmiyorum ama yazdıklarına göre söyleyecek olursam doğru bir bakış açısına sahip değilsin. Öz düşüncem bu.
88 Yorumla
Soran+1 yılkaesşeim ben vermesin demiyorum versin ama bana bir haber versin kaynanam teşekkür etti para için benim haberim tok ne parası dedim 😂
- +1 yıl
"kocam olacak (adam) bana sormadan annesigile para vermiş. ya o benim de param onun olan herşey benim nasıl söylemez... Ben bunun bedelini nasıl ödetirim?" Şu cümleleri sen kurmadın mı? Derdini net olarak oradan anladık aslında.
Soran+1 yılya işte bana söylemeden nasıl verir. bana deae bu sorunu yaşamazyız ben ona verme mi diyicrm ver diyicem zaten ama bir haber çok gördü
- +1 yıl
Bakış açın oldukça tehlikeli geldi bana. Adam gerek görmemiş olabilir. Annesi sonuçta arasındaki her konuyu söylemiyor olabilir. Gizli kapaklı bir öğrenciye yardım etse sana söylemesi mi gerekecek? Bazı şeyler gizli yapılabilir ki annesi ile olan herhangi bir konuda sana açıklama yapması gerekmiyor. Tıpkı senin her hareketinde ona açıklama yapma zorunluluğun olmaması gibi. Bir de burada paylaşacağına onunla konuşup hallet. Belki iyi niyetlisin ama o son söylediğin "bedelini nasıl ödetirim" kısmı beni pek ikna etmedi.
Soran+1 yılkaesşeim kaynanam bana teşekkür ederim para için dedi ben ne parası dedim dese böyle franskz kalmam demi. onın kız kardeşinin okul takdidibi bile ben hatırlatıyorum ben onun karısıyım tabiyki diiyicek ben anneme ondan hanesiz para versem hoş olurmu
Soran+1 yılyani bir daha bama haber vermesi için nasıl bir ders verebilirim o bu dwmek
- +1 yıl
bence bu yeterince ders olmuştur. buraları okutursan bir daha yapmaz emin olabilirsin :)
Soran+1 yılokuturum barışınca da
En İyi Cevaplar
Yani adam anne babasına para vermiş birde alttan almış özür dilemiş kendi kazandığı halde, hala bedel ödetmeye çalışıyor, seningibisi düşman başına vermesin allah, kapının önüne koyacaksın direk
129 Yorumla
Soran+1 yılkaesşeim kayananm bana para için teşekkür ederim ditor ben ne parası diyorum bana haber vermediği için kzıdım fransız kaldım orda
Soran+1 yılya kızdım ona ama ben onla hep gurur duyarım annesini annrm bildim kız kardeşinin okul taksitini o unutsa ben yatırmaya gidiyorum kpia koşa koz rencide olmasın diye
Soran+1 yılözel bie durumda kaynanam bana niye para için uluorta teşekkür etsin
Soran+1 yılevet. kız kardeşinin boca ihtiyacı varmış yoksa batacaklarmış
Soran+1 yılkayın babam ınds bu ara o kadar çekmesi mümkün değilmiş bizden istemiş
+1 yılHanimefendi esinizin dinen de hukuken de boyle birsey icin sizden izin almasi gerekmiyor. Eger sizin ihtiyaclarinizi ihmal edip boyle birsey yapsaydi o zaman tepkinizi anlayabilirdim. Fakat sizin ihtiyaclarinizi gozettigi surece esinizin kazancina karisamazsiniz. Erkek de ayni sekilde karisinin kazancina karisamaz.
15 Yorumla- +1 yıl
Ailesinin ihtiyaci varsa ya da kendi icinden geliyorsa maddi yardimda bulunmak bu onun bilecegi birseydir. Buna engel olamazsiniz.
Soran+1 yılgörmek istediğin givi görmüşsün ben vermesinden rahatsız değilim. ben bana haber vermemeisden rahatsizim kayınvalidem bana para için teşekkür ederim ditor ben ne parası dedim dese böyle fransız kalmam çoğu zaman kaesleinin okul taksitini ben kocama hatırlatıyorum
- +1 yıl
Evde huzursuzluk cikmamasi icin size haber vermesi daha iyi olurdu tabi. Ona birsey diyemem.
Soran+1 yılversin benden izin almasın haber versin desinki bu gün a neme se para verdim ben nasıl verişin mi diyicrm iyi yaptın kocacım biz bir aileyiz diyicem böyle iyi mi oldu fransjz givi kaldım ortada
Soran+1 yılyani kaynanam da diyicek bu olan dite bizim geline demedi yoksa kızarmı para verdi die düşünücek. çünkü saçma yani
- Para & Ekonomi konusunda 964 cevap paylaştı.
+1 yılSanki adam katliam yapmış neyin nefreti bu? Eğer anlayışla karşılayacağını bilseydi söylerdi, demek ki ihtiyaçları var ki göndermiş adam kendisi kazanıyor ne var bunda. Sen nasıl ailesiysen o da annesi. biraz düşünceli olun
53 Yorumla
Soran+1 yılkaesşeim bak ben demiyorum ki verme ama söylesin en azından kaynanam bana para için teşekkür ederim ditor ben ne parası dedim dese böyle fransız kalmam bana dese konu bu yoksa ben hep ona diyorum bak bu gün kardeşinin okul taksit günü git öde diyr yani konu söylememsis
- +1 yıl
Yani hamile olduğun için ters tepki vermenden cekinmiş olabilir. Söylerim dediği halde bir dahakine söylemeyip sözünde durmazsa o zaman kızmakta haklısın. Ama şimdi bedel odetmeye kalkışırsan ağzınızın tadı kaçar bu sefer sen söylenme diye hiçbirşey anlatmaz. Hoşgörülü ol hata etmiş olabilir
Soran+1 yılhamilelikle alakası yok ben ailesine para verdi diye ona asla bişey demem hatta gurur duyarım. o iş telaşı annesi iş yerine gelmiş o ara unutmuş. diyor böyle yoks aben im için bu sorun değil
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
27Cevap
+1 yılÖzür dilemiş daha naapsın bu 1 . İkincisi de kocan sana sormak zorunda değil bunu. Çok anlayışlı birine denk gelmişsin yat kalk Allah a dua et
47 Yorumla
Soran+1 yılpardon. ? onun olan herşey benim bunu kendi dedi. ve olay para vermesi değil bana habar vermemesi. yani kaynanam bana para için teşekkür ederim ditor ben ne parası dedim dese böyle fransız kalmam. olay bu yani söylese dese anneme para verdim bende iyi yapmışsın aşkı derim ama kaynanam bana ditor benim haberim yok izin almasın ama söylesin
- +1 yıl
Seni haklı bulan adam yok oku yorumları hala konuşuyosun Valla senin gibileri görünce korkuyorum evlilikten
Soran+1 yılbende senin gibileri görünce burda kimse benim kocamla aramdaki ilişkiyi bilmeez ve yorum yapar. ama ben bilirim demi burda olay pata değil bana haber vermemesi. izin almasın ama sadeve söylesin normalde herşeyi söyler bende oda
- +1 yıl
Yahu de ki hatalı bu kadar büyütecek ne var bedel ödetecekmiş bir de kocan o senin kocan...
Soran+1 yılbedrk yani küçük bir ders empati. böyle yani biraz trip toksa 3 çü dünya savaşı çıkarıcak değilim 😂
- +1 yıl
E öyle de o zaman üzme kocacığını çok ararsın öyle kocayı
Soran+1 yılo sa ben im givi kadını çok arar her an hatrını soran derdini dinleyen. onu sürkeli düşünen. onun sevdiği herşeyi önemseyen. onun uğruna canını verecek onu anlayan ona yardım edem işlerinde. ile ona ben fikir veririm. üzgün oldumu gülüşünin sahteliğinden anlarım onu her daim sevecek bir karisi var. onun ikizlerini taşıyor şu an karnında
O onun ailesi pardon da tabii yardım edecek böyle bir düşünce olabilir mi ya ona ödettireceğine bir vicdanınla konuş
17 Yorumla
Soran+1 yılben vermesin demedim bana haber versin dedim kaynanam bana para için teşekkür ederim ditor ben ne parası diyorum bana haber verse fransız kalmiyacam sorun bu
- +1 yıl
Bence çok da haber vermesi gerekmiyor yaptığı her şeyi sana rapor edecek değil ya üslubum sert olabilir şu an ama bence senin sorun da oldukça tuhaf ödettirmek falan neyi ödetiyosun adam onu doğuran büyüten annesine para gönderip bir de sana söylemediği için özür dilemiş bence o adam sana ödetsin
Soran+1 yılkızım ben para göndermesine bişey demşyıru. rahatsız olıyroum ben bana haber vermemesine haber vermemesinden rahatsızım diye bilir aşkım anneme 50 bin veriyorum bense ay aşkım biz bir aileyiz tabi verixez o bizim annemiz derim. ayrıca artık şunu anla onın olan herşey benim p bile bunu diyor çünkü biz evliyiz benim olan herşey de onun bu bir şekilde. haber vericek evlikik öyle sevgililik giib değil ciddi bir muessese herşeyi haber vermek gerekiyor ben veriyorum mesela
Soran+1 yılben bama istediğini al aşkım diyor kredi kartı veriyi ama be yine de bir gerdanlık beğensem parası fazla olsa ona soruyorum. o da al aşkım beğendiysen diyot çünkü burda habe vermeyi düşünebilmek mesele para değil 😂
Soran+1 yılyok hayalı izin almasın ama söylesin desin aşkım bu gün anneme para verdim bende iyi yaptın şu cimle onu öldürmez. ve ben de olaya fransız yapmaz emin ol hatalı. biz evliyiz. söyleyebilir tamam izin almasın ama yani anneme para verebilirmiyim değil özne anneme para verdim ya da vericem anladımı😂
Soran+1 yılyardımıyım ne olursa olsun ona haber veriyorum;(
+1 yılYa siz neyin kafasini yasiyosunuz hepiniz kiza tepki vermissiniz.. o eve giren para kari kocanin parasi tabiki kocasi esine soyleyip ondan sonra ailesine vermeli aksi takdirde o evde huzurmu kalir.. hepiniz sormak zorunda degil seni kapinin onune koyardim bilmem ne, neyin kafasini yasiyosunuz o zaman hicte evlenmesin o kadini saymicaksa.. helal etmese o kadin o paranin bi kurusu bile haram olur..
100 YorumlaNiye bu kadar zoruna gitti anlamadım? Adamın kendi parası ve istediği gibi harcar. Verdiği kişi de annesi. Sen buna laf edemezsin
415 Yorumla
Soran+1 yılo önün kendi parası delil o bana benim olan heşreu senin dedi vu bir ikincisi sorun şu vermesi değil bana haber veememesi hatta kız kardrlinin okul taksitini bile ben hatırlatıyorum kaynanam bana para için teşekkür ediyor. ben ne parası diyorum haberim yok sorun bu
Soran+1 yılyok haber vermesi lazım mesele para değil mesele bana söylemesi artık şunu bir anla
Soran+1 yılbende anneme para vericem ona demiyicem
Soran+1 yılsiz evliliği ne sandınız ilk zorlukta bunalmak mi kardeşim evlilik ciddi bir müsesese dit. sevgililik givi habersiz bişey yapamassın. herşeyi ben bana izin verdiği halde isteğimi almaya arıyorum ona şu gerdanlığı alıyımmı mesala. o da al aşkım sorma ditor ama. işte burdksi haber verme önemli olan şey. ne olursa olsun
Soran+1 yılyani kardeşim bişey yapıyım bri daha sorsun isiyorum
Soran+1 yılolgunlukta alakası yok ben 23 yaşında biriyim bu olgunluk değil ben kesinlikle insanların lafla uslanmayacağını bilitim atalarımız bir müsibet bin nasihatten iyidir. derler. bir kere ders alsa bir daha yapmaz. ben hayatın gerçeklerinin farkındayım masalda değiliz biz
Soran+1 yılherkes onun parası diyor çünkü ne bilsinler bizim aramızı onun olan herşey benim benim olan da onun. biz böyleyiz. bana haber vermeliydi zaten by türk kadını kendini ezdirip erkekleri üstün görmeye meraklı oysaki kadon erkek eşit
Soran+1 yılyapım bu eşimse değil insanalrın bilip bilmeden konuşmadı beni çıldırtıyor en sevmediğim insan türü haddini bilmeyen insan. ve ben onları kapak etmeye bayılıyorum
Para & Ekonomi konusunda 376 cevap paylaştı. Adam kendi kazancını vermiş ve anne babasına vermiş sen veremezsin izin almadan ama kocan verebilir kendi kazancı olduğu için sen öyle adamı başında taşı belliki akli selim biri değilsin
54 Yorumla
Soran+1 yılönün kazancı ben im demek onun benim yok. bu bir o da böyle diyo sorun şu kaynanam bana para için teşekkür ederim ditor ben ne parası dedim dese böyle fransız kalmam olaya.
- +1 yıl
Bence bu huyundan vazgeç fransızda kalsan bir şekilde tölere edersin adama bide kızmışsın adamın kazancı senin değil aynı evinde yaşıyor olman birşey drğiştirmez sen kendi ailene vereceğin zaman eşinden izin almak zorundasın hakkı soruyorsan hak bu eşinin kıymetini bil başka kadınlarlada yiyip içebilirdi😉
Soran+1 yılkaesşeim kocsm benim olan herşey senin dedi nu bir ve ikincisi islama göre eşim bana bakmak. ve para vermek zorunda onun olan herşey benim zaten o da bunun farkında p benim kocam benden bieşy esirgemez. ve zaten üzerime ev de yaptı sen evlilik aşkı farklı anlamışsın evlikik demek benim paramda kanımda canında senin demej onun benim yok ikimizin herşey öyle bir dünya tok yani söyle düşün Allah korusun eşime küçük bişey olsa rabbim esirgesin başımızdan alsın onun tüm malı mülki imza yetkisi ve parası benim. benden başka kimse onun işlerine imza atamaz. anladın mı hukujenn de bu böyle o ikimizin parası ben onun karısıyım bana bakmak zorunda
Soran+1 yılsana ben hala anlatamadım demi vermesine delil ben im bilmeme kızdım. yoksa versin önemi yok. ayrıda kızlarla yiyip içe bilir ne böyle bir hakkı mi vat? sen hangi dünya da yaşıyrosan orda namus yok galiba aldatmanın bahanesi olmaz. olamaz.
+1 yılÇok büyük bir mebla olmadığı sürece sana sormak zorunda değil ki
05 Yorumla
Soran+1 yılmebla 130 bin bu bir 😂😂 ve ben bana söylesin diyorum para önemli değil. yani kaynanam bana para için teşekkür ederim ditor ben ne parası dedim dese böyle fransız kalmam bana dese sorun hu toksa istediği kadar versin benden izin alsın demiyorım sadece söylesin hani verdim vericem desin nemde fransız kalmıyım
- +1 yıl
Para sorun değilse sorun yok zaten ortada
Soran+1 yılbana söylemesi sorun. canım. benim için sorun ona trip atıxsm ve ikizilerime onu şikayet ediecem 😂
- +1 yıl
İşte tam bu kısım çok saçma geldi bana.
Soran+1 yılhayır biraz trip benim gerçekten kırıldığımı anlamalı. yani kaynanam bana teşekkür etti para için ben dedim anne ne parası kadın diyicek bizim oğlan niyr dememiş yoksa nu kız olaymı çıkartıt diye düşünür. dese bende annecim biz bir aileyiz. olurmu öyle şey derim sorun bu
+1 yılAdam anası olan kadına vermiş senden eksikmi ediyor parayı
22 Yorumla
Soran+1 yılkaesşeim bana söylese ben ver derim kız kardeşinin okul taksitini bile ona ben hatırlatıyorum sorun şu kaynanam bana para için teşekkür ederim ditor ben ne parası diyorum haber verse fransız kalmiyacam olaya
- +1 yıl
Haklısın burda
+1 yılAlla alla yardım edemez mi? Ailesine niye böyle gaddardınız ki
24 Yorumla
Soran+1 yıletsin etsin bak ben ona her zaman diyorum kız kardeşinin okul taksitini öde günü bu gün dire sorun şu bama haber vermedi kayınvaldem bana para için teşekkür etti ben hangi para dedim benim haberim yok
- +1 yıl
Unutmuştur anlayışla karşılıcan
Soran+1 yılbieaz trip 😂 olmassa olmaz
- +1 yıl
Usandırdınız şu hareketinizle
İnsanlık halı unutabilir bu kadar büyütme hamilesin sen şu an çocuğunun ve kendi sağlığını düşün biraz.
Dünyanın en harika olayını gerçekleştirmek üzeresin takıldığın şeylere bak.01 Yorumla
Soran+1 yılya ikizilerim mavera nehir ve ali demiri kimsenin üzmesine izin vermem aska
fazla uzatma bence her sey yolundayken rahatlık mı batıyor
10 YorumlaBence hamile olduğun için hormonların mantıklı düşünmene engel oluyor
18 Yorumla
Soran+1 yılyoo ben para veemsnden rahatsız değilim bana haber vermemesinden rahatsizim kaynanam bana para için teşekkür ederim ditor ben ne parası dedim dese böyle fransız kalmam bana desee kızdığım nokta bu anneme bu gün para verdim dese vak izin almak değil sadeve söysin. ökdğemez di bu cümle onu
Soran+1 yılbedel ödetmek yani biraz trip olabilir belki empati yoksa 3. dünya savaşı çıkarıcak değilim 😂😂
Soran+1 yılkardeşim ailesine sahip. çıkuyor dite ben onla gurur duyourm benim meselem bana söylememesi yoksa para mühim değil kurban olsun anneme
Soran+1 yıltrip arıcam dur ikizlerim mavera nehir ve ali demir doğsun babalarını onlara şikayet edicem onlar kızsın ona
Soran+1 yılikizler olunca 3 kişilik trip yani
Gizli Üye(36-45)+1 yılne paracı cıkmışsın ya eşine aallah sabır versin ben böyle seye hayatta gelemezdim başlardım parana da puluna da eleman biraz light galiba üzüldüm.
28 Yorumla
Soran+1 yılben para vermesinden rahatsız değilim bana haber vermemesinden rahatsizim kaynanam bana para için teşekkür ederim ditor ben ne parası dedim dese böyle fransız kalmam demi
Soran+1 yılyok koxam çok sınırlı bie adam ama ben ona herşeyi haber veriyorum ya o yzden altan aldı sen onu bilmessin o ne cindie 😂
Cevap sahibi+1 yılya biz senin yaptığını işyerlerinde yapıyoruz himayemizdeki işlerin bizim onayimiz ya da en kötü haberimiz olmadan yapildimi donuşunsen haberimiz olmazsa kızarız, stres olur yinede geri dönüşü vardır. sen eşine amirlik tasliyorsun aile arasinda para vermis belki cok onemli gormemis belki bosluguna denk gelmis durumunuz da var tepkinde de hakli olabilirsin ama bize negatif yansıdı birde karsı atak yapacan taktik istiyorsun. ne guzel iyi niyetli adam bosver pek konusunu acıp adamı huylandırma saygısını yitirtmeyin milletin
Soran+1 yılbiraz trip atmaktan bişey olmaz bence
Cevap sahibi+1 yıleh işte bir tık , icindeki iyilik meleğini öldürmeyecek kadar olsun. ilerde coluk cocuga gecsin genler onlarda size boyle jest yapar ;)
Soran+1 yılbebeğimiz bie gelsin ikizlerimiz kızomız mavera nehir ve oğlumuz ali demir doğunca ben babalarını onlara şikayet edicem
Cevap sahibi+1 yılçok güzel isimler, allah bagışlasin simdiden.
Soran+1 yılsizede nasip etsin
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılPara onun istediğine verir vede yabancı değil, Adam çalışsın para senin olsun, ne güzel, aynısını kadın çalışsa kocasına kuruşunu vermez.
26 Yorumla
Soran+1 yılyok islama göre onun bana bakması lazım şimdi bana sakın işte herşeyib islama göre mi deme evet elimden gelen bütün islam görevlerini yapıyorum. ve o nun olan herşey benim o benim kocam
Cevap sahibi+1 yılSana Bakar ve islama göre annesine de bakması lazım.
İslama Göre Kocanı burada deşifre etmende yanlış olması gerekmez mi?
İkili ilişkilerde sorunu kendi aranızda çözmeniz gerekmeli.
Soran+1 yılya kardeşim kaynanam bana para için teşekkür etti ben ne parası anne dedim haber vermemesi sorun kız kardeşinin taksitini bile ben hatırlatıyorum eşime attık anla sorun vermesi değil bana habar vermemesi
Cevap sahibi+1 yılUnutmuş adam özür dilemiş, illaki ceza diyorsan bir gün yalnız yat, o ceza yeterli.
Soran+1 yılyok abartmıcam o kadar da biraz trio atarım
Cevap sahibi+1 yılbir günlüğüne yeter abartma tabi, her zaman seninle beraber.
Biz buna aile icinde istişare diyoruz , soylese daha iyi olurdu tabiki. Ona de ki benim malim benim malim, senin malin yine benim malim, azcik anne ye de olabilir :)
21 Yorumla- +1 yıl
=) =) =)
Bunun icin bedel mi ödeteceksin annesine vermesi kadar normal bir durum olamaz.
21 Yorumla
Soran+1 yılannesine vermesi zaten durum değil kardlsin bana söylemesi durum. kaynanam bana para için teşekkür ederim ditor ben ne parası dedim dese böyle fransız kalmam bana dese bende ay anne önemli değil biz bir aileyiz diyicem hayır rol yapıyım diyicem para be kadar ne için onu bile bilmiyorum.
+1 yılAnnesine para vermiş işte biraz bacım neyin çelişkisindesin ak
21 Yorumla
Soran+1 yılya versin versin bana haber verse ne olur benim derdim bana haber vermemesi
Gizli Üye(36-45)+1 yılŞu memlekette vicdanı olan aklı başında kadın var mı
211 Yorumla
Soran+1 yılçoçuk tacizi tecavüz ler katliamlar. hep erkeklerde ama ülkede kadın yok düzgün bence ülkede. adam ypk düzgün
Cevap sahibi+1 yılNerden nereye geldik
Soran+1 yılbak karkdsim benim sorumun elimin ailesine para vermesi değil ama bana söylese bak izin almasın aa söylesin ç kaynanam bana para için teşekkür ederim ditor ben ne parası dedim dese böyle fransız kalmam bana dese yani kızıdğım nokta haber vermemesi
Cevap sahibi+1 yılNe o zaman o benim de param diosun sanki yabancıya vermişler gibi büyütüyor sun
Sana haber vermemiş olabilir
Ne yani neyin davasını güdüyorsun hala
Fransız kaldıysan kaldın konuşup durumu aydınlığa çıkartırsın olur biter
Ysa sanki kumarda kaybetmiş başka kadına dostuna yedirmek gibi konuşma yenge hanım
Senin paran olduğu kadar ailesinin de parası sen mi doğurdun kocanı allasen saçmalıyorsun
Soran+1 yılşimdi öncelikle. kumarda para yemesi bu kadar normal karşılanmaz. ben ona bedel ödeticem diyorsam 3 . dünya savaşı çıkarıcak halim yok biraz trip biraz laf sokma o kadar 😂 bak karnımda ikizleri var birdr onların tribini eklerim o kadar 😝
Soran+1 yılikizler olduğu için 3 kişilik trip yiyecek
Cevap sahibi+1 yılBulmuşsun kuzu gibi adamı nee yaparsan yap yenge hanım Allah ömrünüze ömür bebelerinize güzel ömür versin ne diyeyim başka
Soran+1 yılkuzu mu? tanımıyorsun ya kuzu de bir haklı olsun. bana ne tripler atıyor ne tripler 😂 aslan burcu erkeği o asla kuzu olmaz aslan ve kürt olur
Cevap sahibi+1 yılKocanın da âlâsını bulmuşsun seni köftooor 😂
- +1 yıl
sana diyorum vallahi buldum herifi ikizde bebek verdim artık değerim 5 karına çıkar
Cevap sahibi+1 yılEnişte de benim akrabam galiba melek 😂
Senn elinde bir durum yani şimdi senn ailen olsa vermez yok der kesn
03 Yorumla
Soran+1 yılyoo benşm aileme de ev için vermiştim bişeu demedi evi ben hediye alayım istersen dedi ama ben ona haber verdim o bana söylemedi
Soran+1 yılyoo iş telaşı iş yerine geldi annem direk verdim unuttum söylemeyi dedi
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılyok artık nedir bunda art niyet olan? vermiş verebilir de..
25 Yorumla
Soran+1 yılsoruyu bir dahs oku 😂 sorun vermesi değil bana haber veememesi
Cevap sahibi+1 yılbende onu diyorum işte haber vermese ne olur yani. :) sonuçta annesi..
Soran+1 yılama işte kaynanam bana para için teşekkür ederim ditor ben ne parası diyorum fransız gibi kaldım haberim olsa ay anne biz bie aileyiz. derim sinriim buna
Cevap sahibi+1 yılolsun ya takma o kadar :)
Soran+1 yılbir az trip bence halleder bu işi 😂
Gizli Üye(30-35)+1 yılbuldun tabi zengin türk erkeğini kancayı taktın elinde oynatıyorsun :D ailesi o be
20 Yorumla
+1 yılHaklısın bence sana söylemesi gerekirdi burdaki bekarlar konuşuyo öyle boş boş
42 Yorumla
Soran+1 yılkaesşeim paradan değil sadeve haber vermemesi bana sıkıntı
- +1 yıl
Tabii ki haber vermek değil sana sormalı izin almalı. O para ikinizin rızkı
neden para vermesi bu kadar koydu?
311 Yorumla
Soran+1 yılpara vermesi değil bana sormaması haber vermemesi koydu
Soran+1 yıltabitki bana sorucak ben onun karısıyım 😂😂 o sa diyor zaten haklisin benim olan herşey senin özür dilerim sormalıydım diyr siz evlenince eşiniz size bişey sormaz nerde olduğunu sa bilmezsiniz ama onun parası benim param biz evliyiz bana söylemesi lazım. demesi lazım.
Soran+1 yılyoo bebepim ben üniversite mezunuyum yani bir iş bulurum ama o by eve bir tek benim param gürer. istediğin herşeyi al önemi yok dedi? soun şu kaynanam bana para için teşekkür ediyor ben ne parası diyorum bana haber verse kalmiyacam öyle bana dese ben de ver derim
- Para & Ekonomi konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılBukadar kin iyi birşey değil sonuçta ailesi yani çok aşırı tepki veriyosun yıpratır
00 Yorumla
+1 yılyani bence de sana sormalı
20 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 1,2b cevap paylaştı. Adam çalışıyor veriyor, sana noluyor? :d
23 Yorumla
Soran+1 yılversin versin ama bana da br habe versin
Soran+1 yılevet ben herşeyi ona soruyorum o sa bana soracak ben onun karısıyım tabiyki herşeyi bilicem
+1 yılAnnesine para verir tabi buna karışamazsın.
16 Yorumla
Soran+1 yılbana sorsun haber versin gitsin istediğini versin benim dersim benden habersiz olması yoksa para vermesi değil
- +1 yıl
Hmm sonuçta öğrendin yani senden gizli bir şey yapmamış ki.
Soran+1 yılams rezil oldum kaynanam kızı teşekkür eetti ben şok hayır haber verse bende anneme an ne biz bir aileyiz bu günlerde çıkar ailelik ortaya derim
Soran+1 yılama haberim tok ne parası niçin bir söylese
- +1 yıl
bence çok büyütme. Sonuçta sen de aynı fikirdeymişsin tatsızlık olmasın boşuna.
Soran+1 yılbana söyleseydi keşke deseydi ama uzatmam biras trip yer
+1 yılAllah senin gibilerinden korusun ya
30 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılSöyleyecek çok şey var da neyse...
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen çalşıyorsan paranı kendine sakla bundan sonra
02 Yorumla
Soran+1 yılhayır ben çalışmıyorum o çalışıyor hherşeu onun ama onun olan herşey de benim
Cevap sahibi+1 yılSeni de bilgilendirmesi lazım ama verme diyemezsin.
Gizli Üye(36-45)+1 yılVay be ne gelinler var...
20 Yorumla
+1 yılKiskananlar catlasin verecek tabi ailsi degilmi
12 Yorumla
Soran+1 yılemin ol ben istemesem verdirtmem kardeşinin okul taksitini bile ben hatırlatıyorum ona
- +1 yıl
O kadarmi kilibik kocan
+1 yılAbartmaa
20 YorumlaMeslegi ne ki bu kadar iy durumu
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılsaçmalık
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYanlış düşünüyosun
00 Yorumla
+1 yılVerme bir gece
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMeblağ ne kadar?
00 Yorumla
Devamını Gör(22)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı