Öncelikle merhaba arkadaşlar normal de ben bu duruma kızacak biri değilim ihtiyacı olan birini gördüğüm de her zaman veririm parasın da değilim ama biz evlenirken eşimin ailesi düğün istemedi mobilya istemedi o topa girmediler yıllardır kiralık evde başkalarının eşyalarıyla yaşıyoruz çok zor zamanlardan geçtik yeri geldi aç kaldık ama onun ailesi 5 kuruş yardım etmedi hep benim ailem destek oldu dün de benim hesabımdan ailesine para gönderdiğini görünce üzüldüm surat astım bir ton bağırdı gerçekten çok kırıldım bazen eşimin bana iyi gelmediğini düşünüyorum evliyiz ama bir o kadar da yalnızım daha önce defalarca ayrılmak istediğimi dile getirdim onu çok seviyorum ama artık mutlu değilim ailesi söz konusu olduğun da bana o kadar bağırıyor ki sizce ne yapmam gerekiyor benim çocuğumun rızkını onlara gönderiyor üstelik eşimin bir dünya borcu var ailesinin yok hiç bir zaman da yardım etmediler
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Dur bir dakika senin hesabindan ailesine senden izinsiz para gönderiyor kusura bakmasin o para ailesine haram rizam olmadan gönderiyor sonucta. Sana iki tavsiyem parani al bir şekilde eşinden gizle biriktir. Ikinci tavsiyem sende onun hesabindan bir kez ailene para yolla bakalim tepkisi ne olucak.
Benim annem yatalak hasta ben 6 ay anneme baktım hasta bezini falan kendim aldım onları fazlasıyla o hasta yatağında yatan Kadından aldı üstelik annem yatağa düşmeden önce bize hep benim annem yardım etti sürekli annem altın bozdu gönderdi bazen ayrılmak istiyorum ama kendisi asla istemiyor bugün de artık bizi gönder olmuyor yapamıyoruz dedim olmaz önce annemlere gideceğiz dedi 😔 sonra sizi gönderirim bir kaç gün kalırsın geri alırım diyor ayrılma kelimesini dahi açmıyor
Eşinle ciddi konuşma yapmadiysan kesinlikle yap seni rahatsis eden konulari anlat senin uzuldugunu bilmeli. Sonucta herkesin ailesi kendine annen birde hasta rabbim acil şifalar versin para gonderilicekse önce senin ailene yardim yapilmali. Sonucta eşinin ailesi calişabilir
Senin rızan olmadığı takdirde o para helal sayılmaz. Çünkü senin ve ailenin rızkını gönderiyor. Sen helal etmeyebilirsin
Bişey değişmeyecek ki kendisi benden daha iyi biliyor benim abimin düğününü mobilyalarını annem babam aldı abim hiç borca girmedi kendisi de benim aileme özeniyor o zaman anlamıştı beni uzun uzun konuştuk sizden daha değerli hiç bişeyim yok söz veriyorum bir daha göndermeyeceğim dedi ama hep devam etti öncekiler de sesim çıkmadı hep içten içe üzüldüm ama bugün mesaj gelince benim hesabımda ikimizin de parası vardı sonuna kadar göndermiş mesaj geleceğini biliyor önce sustum ama dayanamadım söyledim kızdı işte sen annene bişey aldığın da benim sesim mi çıkıyor diyor ama benim eşim ne yapsa annemin hakkını ödeyemez annem yemedi içmedi hep bize gönderdi ben iyi oluyum torunu mamasız kalmasın diye
Ne sen ailene gönder nede ben aileme göndereyim. Böyle söyle o zaman
Ben hiç bir zaman göndermedim ailem de kaldığım da eşimden beş kuruş almadım bana dayımlar falan verdi babam harçlık veriyordu ben babamın bana her para verişinde ben babama kıyamayıp o paraya anneme bez aldım benim annem yatağa bağlı yaşıyor artık 😔 ona zaten yeterince üzülüyorum bir eşimin böyle yapması gerçekten bilmiyorum ben bir kaç ay anneme baktım o süre zarfında tek kuruş istemedim o paralara ne oldu diye sormadım bile çünkü ailesine gönderdiğinden emindim yine
anne oğul ilişkisi, kocanla aranın bozulmaması için bence aralarına girme.. bu tip problemleri yaşayan birisi olarak sana tevsiyem.
Çok üzülüyorum ama gerçekten buna değseler sesim çıkmaz ve beni çok kötü etkiliyor bebeğim oldu görmeye gelmediler ayaklarına kadar götürdük insan bebeğe para falan vermez mi ilk torunları bırakın parayı hediye dahi almadılar
yani evet illaki onlarında hataları vardır. istersen detaylı konuşabiliriz. dediğim gibi benimde benzer durumlarım oldu.. şu an ben de sen gibi yalnız hissediyorum.
bir şey demedin
Öncelikle ailesi buna saygı duymanı öneririm eğer rahatsız oluyorsan eşinle bir konuş derim
Ben ailesine karşı bir gün bile saygı da kusur etmedim ama en zor zamanlarımız da yanımız da yoklardı ben kendimi geçtim torunu için bir insan bişey yapmaz mı 3 yıldır evliyiz bir kez bile gelmediler torunumu özledim diyorda özleyen insan gelmez mi benim bebeğim 1.5 yaşında 1.5 yıldır özlüyoruz dediklerin de giden hep biz olduk aramız 4 saat benim annem kanser hastası o 15 günde bir gelirdi 14 saatlik yolu beni özlerdi torunu oldu ona dayanamayıp hep geldi ve her gelmesinde hem almak istemediğim halde bana para bırakırdı hem de torununun mamasını bezini alırdı
O yüzden eşime ailesi konusunda saygı bekleme benden bence
Yani haklısın içinde baya biriktirmişsin bence patlamadan git eşinle konuş derim ben ancak konuşarak çözersiniz bu sorunu
Sende çalışıyormusun
Yok okuyordum ama bebeğim var onu kimseye bırakamam o yüzden evdeyim
M kutun kapalı acarmisin konuşalım
Aynı benim babam. Allah yardımcın olsun
senden gizli olmaz saygısızlık
Yapacak bir şey yok ya kabullen ya da boşan
Benden ayrılmak istemediğini söylüyor ben çok fazla kırılgan biriyim en ufak şeyde üzülüyorum bunu o da biliyor bunu bilerek kabul etti beni ilk zamanlar da böyle değildi ama sonradan aile konusu açtığım da hep kızıyor benim annem sana ne yaptı diye sorun da o ya hiç bişey yapmıyor ailesi tek kızgınlığım bu
Ben seni eklicem çok uykum var yarın uzun uzun yazayım olur mu
Karışma
Karışmazsam devam edecek göndermeye daha önce bebeğim hastalandı önceden maaşı azdı yetmiyordu ilaç alacak paramız yoktu ailesinden istedi yok dediler ben bunları unutamıyorum ailesi de kendisi artık beni kötü etkiliyor ben tüm zamanımı bebeğimle eğlenerek geçirmek istiyorum
bu dahada buyur medenıce konus