Katılmadım gitti 😂
peki ya sizin için para mutluk getirir mi?

Katılmadım gitti 😂
peki ya sizin için para mutluk getirir mi?

Katılıyorum Öyle olsa Örneğin Nihal candan mutlu yaşardı kız hayattan keyif alamadı hastalandı öldü 😥 aklima getirmek istemiyorum çok üzülüyorum çünkü mutluluk aşk ile sevgi ile olur para sadece rahat yaşam sürmeyi sağlar hani derler ya para sevgiyi satın alır hayır parası olana gelen kişi senin için değil paran için gelir
Önermeler yanlış,
Anlamalar yanlış,
Anlayış anlayış
Bakın işin aslı şudur; paradan kasıt zenginliktir ve zenginliğin kime hâyır kime şer getireceğini insan bilemez.
Para mutlaka asgari olarak belli ölçülerde refah düzeyi için gerekli. Fakat bazı insanlar hep daha fazla istediği için işte burada (parada) huzuru aradığı için gerçek saadeti bulamıyor.
Hayatta paranın (zengin olma hırsının) peşinde koşan niceleri helak oldu
Para satın alınabilir mutluluklar sağlar ve bunlar da genelde geçicidir ve paran oldukça sürdürülebilir ayrıca bunlar belirli bir seviyeye kadar mutluluk sağlar ve onun üstüne çıkmaz. Para mutluluk getirmez diyemeyiz tabi ama belirli bir seviyede ve paranın sürdürebildiği kadar. Şunu da rahatça söyleyebilirim ki para gerçek doğal bir mutluluğu satın alamaz ve sağlayamaz.
Getirmez.
Bunu yaşayanları gördüm.
Geri kalan hayatını bir serum ile yaşayıp istediği kadar parası olan birinin yatak döşek yatıp bir istediği şeyi yemeden ölümünü.
İstediğini elde etmek için her işi yapıp elde edip genç yaşta kanser olup her günü hastabede kemoterapi görüp ölen birini.
Bunları görünce yakından kağıt parçası bir amaç değil araç olduğunu anladım.
Bence para mutluluğun anahtarı değil ama yaşamı kolaylaştıran bir araç kesinlikle! 😊 Rahatça temel ihtiyaçlarını karşılamak, sevdiklerine güzel anlar yaşatmak veya hayallerini gerçekleştirmek için kaynaklar önemli. Ama nihayetinde mutluluk, iç huzurda ve güçlü bağlarda saklı. O yüzden dengeli bir görüşle yaklaşmak en iyisi! 😌✨
Cevap
27Cevap
Valla harcamasını bilirsen güzel oluyor gadası
Birgün köylüler toplaniyor nasrettin hocanin yanina , hoca bize konuşma yap diye , hoca gelirim gelirim ama herkes 1 akçe verecek diyor neyse anlasiyorlar aksam oluyor hoca geliyor bir güzel anlatiyor herkes suspus dinliyor. Konusma bitince hoca herkese parasını geri iade ediyor. köylüler tabi şaşkın " hocam madem geri verecektiniz niye aldiniz parayi diye sormadan edemiyorlar. "Hocada cevap veriyor " Para verdiğiniz için çok iyi dinlediniz , birde insanın cebinde parası olunca daha güzel konuşuyor ☺️
ᴘᴀʀᴀ ᴍᴜᴛʟᴜʟᴜᴋ ɢᴇᴛɪʀᴍᴇᴢ ᴅɪʏᴇɴ ʏᴀʟᴀɴᴄıᴅıʀ. ꜱᴇɴ ʜɪᴄ̧ ʜᴇꜱᴀʙıɴᴅᴀ ʏᴜ̈ᴋʟᴜ̈ ᴘᴀʀᴀɴıɴ ꜱᴀɴᴀ ɢᴇᴛɪʀᴅɪɢ̆ɪ ʀᴀʜᴀᴛʟıɢ̆ı ʙɪʟɪʀ ᴍɪꜱɪɴ? ɪ̇ɴꜱᴀɴı ᴏ̈ᴢɢᴜ̈ᴠᴇɴʟɪ ʏᴀᴘᴀʀ, ʜᴀʏᴀᴛᴀ ʙᴀᴋıꜱ̧ ᴀᴄ̧ıꜱıɴı ᴅᴇɢ̆ɪꜱ̧ᴛɪʀɪʀ, ɪꜱ̧ ᴏʟᴀɴᴀᴋʟᴀʀı ᴀʀᴛᴀʀ, ᴋᴇɴᴅɪɴᴇ ᴅᴀʜᴀ ᴢᴀᴍᴀɴ ᴀʏıʀᴍᴀʏᴀ ʙᴀꜱ̧ʟᴀʀ ᴠʙ ᴜᴢᴀʀ ɢɪᴅᴇʀ. ʜᴇ ᴘᴀʀᴀ ɪᴄ̧ɪɴᴅᴇ ʏᴜ̈ᴢᴜ̈ᴘ ᴀᴄ̧ ᴘᴀᴄ̧ᴏᴢ ɢᴇᴢᴇɴʟᴇʀᴅᴇ ᴠᴀʀ ɢᴇʀᴄ̧ɪ. ᴘᴀʀᴀ ꜱᴀɢ̆ʟıᴋ ɢᴇᴛɪʀᴍᴇᴢ ᴀᴍᴀ ᴍᴜᴛʟᴜʟᴜᴋ ʜᴜᴢᴜʀ ɢᴇᴛɪʀɪʀ.
Para ile mutlu olunmaz , parasız mutsuz olursunuz.
İnsanoğlu hala paranın ne olduğunu anladı.
Sonunda nereye gideceğininde farkında değil.
Hiç ölmeyecek gibi yaşamayı güç zannediyor.
Şaka gibi insanoğlu şaka.
Tek başına getirmez parayla birlikte bi kaç şey daha tamam sa getirir ona rağmen mutlu olmayanın da Allah b€kasını versin
Para her zaman mutluluk getirmez en önemlisi sağlık amansız bir hastalığa yakalansan zengin olsan neye yarar
Para mutluluk getirir hayatin sosyal hayatin aile yasamin kaliteleşir ama parayı bulupta popon kalkarsa çok başka olur herşeyini kaybedersin
Mutluluğun kesinliği ve sürekliliği sadece gelen para ile oluşmaz. Parayı ve o portföyü yönetmeyi bilmek gerek.
Tabiki katılmıyorum bu devirde kimse martaval okumasın yalandan parasız hiçbir şey olmuyor. Evlenenler de huzursuz maddi sorunlar varsa..
Mutluluğu nerede aradigina bağlı askda sevgide aramıyorsun para mutluluk getirir
Katılmıyorum getiriyor her şey onunla dönüyor şımarık biri yapmadığı sürece
Kesinlikle katılıyorum para fazlası mutluluk getirmez tam tersi huzursuzluk getirir
para mutluluk getirmez diyenlere söylüyorum
ÖYLE Bİ GETİRİR Kİİİİİİ🤪skjsjdjdj
Öyle diyenler asıl para için yanıp tutuşanlardır skcjdjg
Sözü "Para her zaman mutluluk getirmez" şeklinde revize edersek katılıyorum.
Para sadece düzeni sağlar ama mutlu olmayı bilmiyene dünyayı versende mutlu olamaz
para mutluluk getirir ama evli değilsen 😂😂
Katılıyorum elbette para mutsuzluğa daha yakın bile denebilir
Mutluluk getirir ama mutlu olmaya yetmez
Getirmiyor. Denedim onayladım.
Ama parasızlık mutsuzluk getirir bu açıdan bakalım
Para tek başınaysa getirmez; yanında diğer unsurlar da varsa o zaman mutluluğa kapı aralatır.
Mutluluk sebebi para olarlar için mutluluk getirir elbet (mesela ben) jdjdjdn
Para mutluluk getirmez diyenler genelde fakirler oluyor bu söze itibar etmeye lüzum yok
Onlar ancak kendini kandırıyor
Getirir. Her zaman getirmez
Getirmez, örnekleri çok.
külliyen yalan mkkkk 😂😂
Katılmıyorum para mutlu eder😂
Öyle de bir getiriyor kii 😅
Bilimsel olarak para mutluluk getirir.
Katılıyorum kesinlikle
Xtirsinler ordan. Parasızlık mutsuzluk getirir.
Para olmadan mutluluk olmaz😏
Getirir yaşamayı bilene harcamayı bilene
Kişiliğe karaktere zekaya bağlı
Hayır katılmıyorum para olmadan olmuyor.
Para mutluluk getirir mi... 😂
Katılıyorum
Evet getirmez mutluluk seninle ilgilidir
katılmıyorum
Para her kapıyı açar
Değişiyor ya
katılmıyorum getirir
Param olsun mutluluğu satın alıcam
Getiriyor dkkf
Para = mutluluk
hayor
Katılmıyorum