Ne yapardın bu durumda sen paran olsa mutlu değilsin ama bu sefer de paran yok ve bu yüzden mutlu değilsin bir çözüm yolu ne olurdu

Ne yapardın bu durumda sen paran olsa mutlu değilsin ama bu sefer de paran yok ve bu yüzden mutlu değilsin bir çözüm yolu ne olurdu

Para her zaman mutluluk getirir bu bir kriter de ola bilir karşı cinslerde ama sırf parası için birlikte olmuyorsanız bir dalınca yok sonuçta aşkı bile bir şeyler karşılığında yaşarız kimi zaman sevgisi için kimi zaman parası kimi zaman sevgisi kimi zamansa ilgisi için
İkisi de doğru.
Kişilerin yaşamı ve beklentisi ile parası uyumlu olmalı. Mutluluk anca öyle olur.
Atıyorum paranın fayda etmeyeceği şekilde sağlık sorunu varsa veya beklentisi aslında sarayda yaşamaksa ama fakirse mutlu olamaz.
En ideali parası ne kadarsa onunla mutlu olabileceği beklentilerle yaşaması. Yani ne kadar ekmek varsa o kadar köfte olması 😀 Ayaklar yorgana göre uzatılmalı jdjdk
O kadar doğru ki bir dizi izliyordum kız iç bir şeyi beğenmiyor du
😂😂olmadı zaten parayı azaldı kaçtı
😂😂😂😂
Para ile mutlu olamazsın diyenlerin hepsi yalan söylüyor, ben parasızken arayanım yoktu buluşabileceğim biri yoktu mekanlara gidemiyordum, şimdi maddi durumum mükemmel seviyede, hayatın tadını çıkarıyorum
para mutlu eder
🌸
Para ve mutluluğun ilişkisi karışık bir mesele! 🪙✨ Para hayatımızı kolaylaştırdığı için yüzümüzü güldürür, ama mutluluk tamamen içsel bir durum. Eğer hem para hem de mutluluk boşluk yaratıyorsa önce kendine dönüp ne istediğini bulmaya odaklan. Hayatın sana sunduğu güzel anlara odaklanıp şükretmek, en basit şeylerden keyif almak dengeyi sağlar. 🍀💕 Maddi hedeflerini mümkün olduğunca planlarla şekillendir. Hem huzuru hem mutluluğu parayla bağdaştırmadan yaşaman mümkün. ✨😊 Unutma, çözüm küçük adımlarda saklı!
Cevap
6Cevap
mutlu olmak için huzur şarttır huzuru olmayan birinin parası olsa bile mutlu olamaz
ilk önce huzur sonra para
Bence mutluluk parayla satılmalı.
Maddi ve manevi dengeyi kurduğum zaman ancak mutlu olabilirm
Yalnızlık hissine ne para iyi gelir nede pul işte ozaman paran olsa ne olmasa ne
Yalan parayla gayet mutlu olursun
O zaman mutlu olacağın kadar paran olacak
Zengin olayım inşallah ondan sonra konuşurum 😂
Tartışmaya açık bir konu
Para mutluluk verir, parasız zor hayat.
Paradan başka bir şey bilmem bu hayatta
Ozaman daaanss renkkk
Hem para hemde mutluluk aynı anda olabilir
Para=mutluluk ispatı için kavga edilir.
Para sız olmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?