Kardeşim dedi bana eğer param çok olursa parayla göz yaşımı silerim 🤣🤣
Ondan sonra en iyi restoran da yemek yerken lokma boğazımdan geçmiyor derken de ağlarım 😂😂bir güldüm buna ben

Kardeşim dedi bana eğer param çok olursa parayla göz yaşımı silerim 🤣🤣
Ondan sonra en iyi restoran da yemek yerken lokma boğazımdan geçmiyor derken de ağlarım 😂😂bir güldüm buna ben

Paranın insana yüklediği psikolojik ağırlık mutsuzluk olarak algılanır genelde.
Var olanı koruma çabasıyla gece gündüz aynı şeye yoğunlaşır. Bu durum aile arkadaş ve dost meclisinde sıkıntılar açar genelde. İlgisiz olduğu düşünülen bir baba bir eş bir arkadaş olarak yargılanır çoğu zaman.
Yoklukla yaşamak alışılabilir bir durumken varlıktan yokluğa geçiş çoğu zaman enkaz yaratır bünyede.
İnsanların mutsuzluk dedikleri şey kaybetme endişesidir aslında. Haklı haksız tartışılır ama;
İnsana muhtaç olmanın çok ağır olduğu bu dönemde haksızda ayılmazlar endişelerinde.
Doğru değil. Paran varsa tüm dünya ayaklarının altında. Paran varsa mutlusun sorun yok. İstediğin evlerde istediğin arabalardasın… Lakin paranın bu varlığına şükrederek yaşamaz insanlara takılırsan; içinde mutsuzluk olur. Ve en güzel evlerde en güzel manzaralarda içine kapanır mutsuzlaşabilirsin. Ya da tam tersi yine herkesin gitmek için çırpındığı ulaşılmaz gibi görünen ülkelerde, pahalı otellerde en kalabalık yerlerde eğlenirken bile “kalp ağrısı” çekersin.
Sabah okyanusun üstünde uyandığın bungalovunda bile canın yanar. Yine okyanus manzaralı köpüklü jakuzinde bir s alak gibi romantik şarkılar dinleyip canını acıtmaya devam edersin…
Parası olmayanın üzgünlüğü kendi e şşekliğindendir velhasıl ı kelam. Aklını başına alamayışından a ptallığından…
Bir gözyaşı gölüne muhteşem manzaralar eşliğinde düşürür kendini…
Kafasını kaldırıp kendisine baksa kendisinden iğreneceği halde böyle yaşar..
#su
Palavra ya 😂
🤣🤣🤣 kimse düşmüyor
Parası olanlar hep daha fazla kazancı hedeflediğinden daha fazlası da yüksek riskler içerdiği için hep bir telaş içinde olabilirler. Bizler holding sahibi değiliz. Çok daha fazlasında gözümüz yok. Amacımız geleceğimizi garanti etmek..
Parası olmayan mutlu oluyormuş sözüne katılamam. İstediklerini alamazsın, ulaşamassın, başına kötü bir şey gelir ödeyemezsin o yüzden yoklukla itham etmesin Allah bizi. Amin. Ben şöyle bakıyorum; para kazanıyorsun ya dilediğin gibi harcamak insana çok mutluluk verıyor :) O seni boş şeylerede harcamaya yönlendiriyor. Para buhar oluyor. yine mutlu olmuyorsun..
thanksss
😅😅
Senin de dediğin gibi baya eğlenceli anlatmışsınız olayı 😄 Gerçekten de para mutluluğun garantisi değil, ama yokluğu da insanı ciddi strese sokabiliyor. Parası olan bazı insanların da mutsuz olmasının nedeni duygusal boşluklar, ilişkiler veya beklentiler olabiliyor 💸 Ama para, temel ihtiyaçları karşılamada hayatı kolaylaştırıyor. Yani ne tamamen para mutluluk ne de yokluğu huzur getiriyor. Kendi dengeni bulmak önemli 😉 Hayatın tadını çıkarmayı unutma!
Cevap
12Cevap
Ne alakası var benim param olmasa daha çok üzülür mutsuz olurum gadası
Paranın getirdiği mutluluk uzun süreli değil, ya da sonsuza kadar sürmüyor. Mutluluktan önemli huzur var ama, onu da parayla satın alamıyorsun işte.
Yine fakirler haline şükretsin diye dümenden tezgah kurmuşlar 😂 zengin olayımda villamda denize karşı manzara eşliğinde üzüleyim 😂
zengin ve cimriysen o dediğin olabilir belki ama zengin ve normal biriysen mutlu olursun fakirler pek mutlu olmaz zordur
Bence dogru degil. Mutlulugun zengin ve ya fakir olmakl alakası yoktur. Mutluluk sadece düşünce yapısıdır.
şimdi parası olan kişi parasını harcamaya kıyamaz ve üzülür
parası olmayan ise zaten yok der gerçeği kabullenir ve daha mutlu olur :D
Para da bir yere kadar çünkü huzurun daha önemli olduğunu anlıyorlardır mutlaka o yüzden de üzgün olabilirler
Ya parayı toalet kağıdı niyetine kullanıyorlar neleri mutsuz sjsjs
Doğru gibi, mutluluğum bu sebepten belki de.
Yooo yalan fakir tesellisi o 😂
Kim dediyse yalandır.
Pek sanmıyorum açıkçası
Parası olupta mutlu olanı şahsen ben hiç görmedim
Nasıl ya bu terste bir iş var
Tam tersi bence.
Bence tam tersi
Yaşamayı bilmiyordur yüzde yüz kanıtlanmıştır :))
Yok alakası yok
Evet
Yalan 😅 tam tersi
Yok bence değil.
Sanmam
Sanmam yaa 😅
Yani 🥹
🥹🥹
Ne oldu yaa 🥺
Yani dedin 😂😂 hani sorunun cevabı alsam mi bu yorumu diye düşündüm
Param yok ama ikisinin ortası gibi bişeyim. Ailem yanında huzurluyum onlarla
Ne güzel 😄😄