Şahsen ben katılmıyorum para mutluluk getiriyor cidden ama sorun ki ne eksik
2 ay
Parayla mutlu olunmaz sözüne katılıyor musunuz?

Şahsen ben katılmıyorum para mutluluk getiriyor cidden ama sorun ki ne eksik
Sakın Sabancı toyotasa fabrikası açılışı Atv canlı yayında yıl 1994. Spiker sorar araba fabrikaniz var ne düşünüyorsunuz. Cevap araba fabrikamız olmayaydı da ben oğluma araba alabileydim. Oğlu var adamın Güler sabancı nin abisi ama spastik. Çaresi yok. Al sana para mutluluk getirmez. 1976 da Sakıp sabancinin kardeşi ozdemir bey sasa genel müdürü iken en çok da tesbih sallayarak gezmeye özledim demiş babama. Bilmem anlatabildim mi?
para çok şeydir ama her şey değildir. Mutlaka mutluluk getirir. Ama kalıcı olmaz parayla gelen mutluluklar. Zaten genel itibariyle hiç bir mutluluk kalıcı değildir. Kimsenin 24 saat aralıksız mutlu olduğu görülmemiştir. Ama kişi bahtı ile barışık olabilir. Yani bahtiyar olabilir. bu ise kalıcıdır
Görüş
14Görüş
Manevi ve duygusal yönden mutluluk olmaz fakat diğer şeylerde evet kesinlikle mutluluk getirir.
Para zamanı satın alır, zaman ise mutluluğu. Para ile mutlu olmayı bilmeyen, yaşamayı bilmiyordur. Biz parasız halimizle mutlu olacak bir şeyler buluyoruz. d
Paran yoksa zaten mutlu olmak istemezsin ki.
Parayla mutluluk oluyor fakat manevi boşluk varsa o dolmuyor.
Önemli olan parayı doğru şekilde kullanmak mutlu edebilir
Saçmalık kesinlikle para kazanmak ister misin?
Zengin olucak arkadaşim var sana tavsiye ederim
Katiomiyom parayla cok mutluyum:)) grl ezelim beraber
Para değil refah mutluluk getirir. Bunun için de belirli bir seviyede maddiyat elbette mutlak gereklidir.
Saçmalık bu durmda olan varsa ağır sorunludur
ben parayla mutlu olurum
Parayla mutlu olursun parasız neyle mutlu olacaksin
Onu da hangi akılsız ortaya attıysa zamanında
Bunu diyenler parasız 1 hafta yaşayamaz
Gel bir sürü para vereyim mutlu et beni
Aşırısı da yokluğu da mutluluğa engel.
Katılmıyorum.
Hahahahaha
En İyi Görüş