Evde oturduğum dönemlerde annem sadece yol parası verirdi harçlık olarak. O da iş bulayım diyeydi
Şimdi evliyim eşime de sadece yol parası bırakıyorum iş bulsun diye.
Yanlış mı yapıyorum?
Evde oturduğum dönemlerde annem sadece yol parası verirdi harçlık olarak. O da iş bulayım diyeydi
Şimdi evliyim eşime de sadece yol parası bırakıyorum iş bulsun diye.
Yanlış mı yapıyorum?
Cevap
1Cevap
Yanlış yapıyorsun onunda başka ihtiyaçları vardır
Çalışsın o zaman annem öyle derdi benim için
@Aaassssss bazen de işimi hallettikten sonra komidinin üzerine bırakıyorum bu sefer de bozuluyormuş
Okumadığımı işsiz güçsüz olduğumu nereden çıkardın?
Dediğine katılıyorum, kadının kendi ayakları üzerinde durması taraftarıyım ancak bu seferde " Prenses erkek" diyorlar
Allah karını senden kurtarsın
Niye öyle dedin ki şimdi? 🙄🙄🙄
Ag?
O yan gelip yatacak, o***sura o*sura uyuyacak ben eş*şek gibi çalışacağım öyle mi?
Hiçbir eşyama dokunamaz..
Bir kere yapmaya kalktı çok sağlam olay çıkardım.
Benim eşyalarıma asla dokunamaz
Nefret ettiğimi nerden çıkardın?
Evde kös kös oturmasın kendi ayakları üzerinde dursun istiyorum
Benim eşyalarım benim kişisel alanım. Kişisel alanıma müdahale edilmesinden hoşlanmıyorum haksız mıyım?
Ben onun çamaşırına karışsam sapık dersiniz ama
nerden bulacak la işi 😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Açıkçası seni anlıyorum, bazen ailemizden gördüğümüz yöntemleri uygulamak bize mantıklı gelir. Fakat eşin yetişkin bir birey ve ona yol parası dışında herhangi bir harçlık bırakmamak hem moral olarak hem de ilişkide denge açısından sıkıntı yaratabilir. İyi niyet ile hareket ediyorsun ama destek ve anlayışla yaklaşmak ona daha çok cesaret verir. Birbirinizi maddi-manevi desteklemeniz finansal özgürlüğünüzü ve huzurunuzu artırır. Sevgiyle ilerlersen hem sen hem eşin kazanırsınız. Senin yanında olduğunu hissetmesi önemli, bunu unutma! 😊💪