Çalışmıyorum eşimin maddi durumu iyi ama bana para muhabbeti yapıyor ne yapmalıyım?

Şu an hamileyim eşim iki üç günde bir işe gidiyor rahat ve iyi kazançlı bir işi var. O hep evde olduğu için yemeğini felan yapayım yalnız kalmasın diye işe girmedim. Sürekli bi para muahbbeti dönüyor kız kardeşim evlenecek tek kardeşim nişanı var bu hafta gram altından başka takmam diyor. Kardeşimin arkadaşları çeyrek takacakmış bende utanıyorum gramla gitmeye. Geçen babam bir ihtiyacın olur diye para yerine bana bir gram altın verdi onu götürüp nişanda takmalımıyım? Bohça götürücektim kardeşime hediye. kafayı yedi götüremezsin diyor hamile halimle sabahtan beri bana saydığı laflara ağlıyorum daha 24 yaşımdayım. Kız kardeşiöde diyorki sen gramı bana ver ben sana çeyrek vereyim onu tak bunu yapsam iyice delirecek. Bende sinirlendim yemek yapmadım ev işiyle uğraştım yemek yapmadığım için bana küstü gitti işe. Sabah konuşmalımıyım yoksa küslüğe devam mı?

Çalışmıyorum eşimin maddi durumu iyi ama bana para muhabbeti yapıyor ne yapmalıyım?