Eşim iyi para kazanıyor ama çok cimri, gururumdan parasını isteyemiyorum. Ayrılmalı mıyım?

Esim iyi para kazaniyor ama acayip cimri. Disarda bir kahve icmek bile goze batiyor. Gecenlerse sinirlendim, madem cok para harciyorum al kartini istemiyorum dedim. Halbuki onun kartini coook onemli ihtiyac ve cocuk icin kullaniyordum. Kendimin cocuk olmadan once kazandigim parayla kendi alisverisimi yaptim hep bazen istisnalar oldu. Simdi cocugum var elbette calisamiyorum ama inanmiyorum ki 2 hafta oldu ve bir ihtiyacim var mı vs sormayi birak, birsey oldugunda param yetmicek o yuzden almiyorum vs dedigimde hic orali olmuyor. Artik sinirime gidiyor, evlilik maddiyat uzerine degil evet ve esimle evlendigimde parasi icin evlenmedim zaten ne kadar kazandigini bilmiyordum ama artik sanki kendi kendime gelecek kaygisi yasiyorum. Gururumdan parasini istemedim, sıkışıp ister gibi yapincada karti verip rest cekmeseydin diyor. Bıktım, ayrilip bekar anne olayim daha iyi.

Eşim iyi para kazanıyor ama çok cimri, gururumdan parasını isteyemiyorum. Ayrılmalı mıyım?