Eşim maddi ihtiyaclarimi karşılamıyor? Ayrılmalı mıyım?

Verirse ev alisverisi icin veriyor. En son kendime ne zaman bir sey aldim bilmiyorum.

Baska kadinlara bakiyorum kocasi maasi kadinin eline sayiyor, kadina kredi karti cikartmis ordan harcıyor. Calismiyorum. Ihtiyaclarimi gidermesi gerekmez mi?

Ögretmenlik mezunuyum atama bekliyorum. Mesele calisip calismamakta degil. Bir erkegin dinen de bir sekilde sorumlulugu degil midir esinin ihtiyaclarini karsilamak?

Evde karin tokluguna calisiyorum sanki. Ben para kazanirim o sorun degil bana calis vs gibi yorumlar yapmayin, mantikli degil. burada koca olan kişiden ben bir fayda gormuyorum. Evine bakiyor evet. Market alisverisi vs ama o da yiyor.

Ekonomik siddetten dolayi dava açsam direkt bosanabilir miyim? Galiba aldatmalarda vs cekismeli olmuyormus pek. Bu gibi durumlarda da anlasmali bosanma olmazsa direkt ayrilabilir miyim?

Mesele benim calisip calismamam degil. Goruyorum ki bu adam ben rahatsizlansam calisamasam, hamile kalsam calisamasam da destek olmayacak anlasilan.

Bu kadin ev hanimi, geliri yok, ihtiyaci olur, heves eder, canı bir seyler ister, bir ayakkabi begenir gozu kalmasin, param var gitsin alsin diye dusunmez mi? Dusunmuyor galiba.

O kadar pismanim ki atanmadan evlendigime. Hatta evlendigime pismanim. Atansam bu sefer bu huyunu goremezdim, bir de ustune benim parami da yerdi cok hakediyormus gibi.

Ne yapayim ya. Cok yoruldum.

Eşim maddi ihtiyaclarimi karşılamıyor? Ayrılmalı mıyım?
Cevapla