Tek yaşajan kira ödeyen bir kız olarak maddi destek olmayan ama eve sürekli eli boş gelen bir desteği olmayan bir erkek ile İlişkinizi bitirmek acımasızlık mıdır ama kızın başka erkeklerden para bulmasını isteyen bir erkek kız parayı kazansın kendi karnını doyursun Oda bedava nasiplenmek istiyorsa bu durumda ilişkiyi bitirmek doğru değil midir
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Bu tamamen iki insanın bakış açısına bağlı, ben kendi bakış açımdan yorumlayacağım.
Eğer ileride bir yuva kurup hatta beraber bir evlat dünyaya getirmek istediğim biri ise ve maddi herhangi bir zor dönemden geçmiyor ise sevgilimin bana belirli ölçüde kol kanat germesini ve dışarıya çıkardığında ödemeleri kendinin halletmesini beklerim. Ancak dediğim gibi bu o an ki durumuna bağlı. Öğrencidir, para biriktiriyordur, maddi zorluktadır buna lafım yok.
Şimdi yorumumun altına "ee sen ne sunuyorsun ki bekliyorsun?" diyenler dolmadan söyleyeyim. Kadınlar genellikle manevi destek verirler yuvaya. Bunu kendi evinizden düşünün. Anneniz bir süreliğine evden ayrıldığında, diğer aile üyelerinin ayrılmasına göre apayrı bir duygusal eksiklik hissedersiniz çünkü o evi sıcak bir yuva yapabilen kadındır ve enerjisidir. Ayrıca bunu geçtim, çocuk diye bir şey var. Erkekler çocuk büyütümüne hiç bir şekilde laf edemez, kesinlikle çok zor bir süreçtir. Bedeni, mentalitesi, kariyeri, uyku ve yemek düzeni bozulur kadının bu süreç içerisinde.
Ama tabii yine başta dediğim gibi, bu benim görüşüm. İlişkide ikiniz de bu konularda ortak görüşleri paylaşmalısınız, nasıl mutlu ve huzurlu iseniz o yoldan gidin. 🫶10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Evet direkt cöpe at para harcamayan erkek ise yaramazdir
30 Yorumla
1 yılbu soruya konu olan kız kerizdir, her seferinde her şey dahil otel parasını ödemek gibi bir şey bu yaptığı ve hala sorun mu değil mi anlamaya çalışıyor.
10 Yorumla
1 yılKadınına bakamayan erkek den ne köy olur ne kasaba
24 Yorumla
Soran1 yılO kadar ama o kadar doğru ki 💯
- 1 yıl
Yol ver gitsin bunu kendisinin düşünmesi lazım
Soran1 yılVerdim zaten engelledim hiçbir şey söylemeden heryerden şimdi millete beni soruyor
- 1 yıl
😂😂
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
63
Cevap
78Cevap
- Para & Ekonomi konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılYani elinden geleni yapmalı gadası
22 Yorumla
Soran1 yılYapmıyorsa da yol almalı haksız mıyım
- 1 yıl
Aynen öyle
- Para & Ekonomi konusunda 22,9b cevap paylaştı.
u 1 yılsilebilirsiniz bence
10 Yorumla
1 yılİlişkini bitirmeni tavsiye ederim ancak maddi yönü için değil. Adam tam bir it.
Maddi konuya gelince, tek başına yaşıyorsan kiranı faturalarını giderlerini yönetmek senin görevin, bunu göze almış olman lazımdı eve çıkarken. Hayatına aldığın insanlar seninle bunları paylaşmak zorunda olmadığı gibi böyle bir beklentiye de girmemen gerekiyor.
71 Yorumla
Soran1 yılCanım ben göze aldım ama hergün bende kalmak isteyip de asla hiçbir yardım etmemesi çok doğru mu sence
1 yılBitir tabiki. Başlığı okuyunca, farklı biley diyecektim ama açıklamada, her şey ortada. Resmen kullanıyor seni. Vur tekmeyi gitsin. Enayi olma.
Bu arada espiri yapcam. Bana hiç sen gibi kız denk gelmedi hep yiyici kızlar denk geldi 😆 keşke banada senin gibi biri denk gelseydi , valla eli boş eve gelmezdim 😅
31 Yorumla- 1 yıl
Nerden tanışmıştın bununla? Merak ettim?
1 yılher şey maddiyat olmasada insanda biraz şahsiyet olmalı. Sevdiğin birine destek olmaktan daha doğal bir şey yok. Destek her yönlü olabilir, olmuyorsada amacı farklı bir arkadaş.
32 Yorumla
Soran1 yılBen de bunu söylemek istedim zaten ben ondan nakit bir destek istemedim ama bana hiçbir yönden desteği yok bir güne bir gün gel markete gidelim benim arabam var sana bir şeyler getirelim sen getiremiyorsun belki senin araban yok demedi üstelik ev boştu kendine gelip benden bakıyordu bir şeyler yoktu hiçbir şey ama nedense alkol getirmeye gelince onu sürekli getiriyordu evime sadece alkol getiriyordu başka hiçbir şey getirmiyordu ya insan yanına çerezler meyveler getirmez mi onları bile yapmadı
- 1 yıl
Baştan belli olması daha iyi değil mi?
1 yılMasraflarina ortak olabildignce olmali. Insan nezaketen gelirken istedigin bisey var mi diye sorar yok dense bile bi markete girip en azindan bikac bisey alir.
24 Yorumla
Soran1 yılO kadar ama o kadar doğru söyledin ki sonuçta bir kızın evine gidiyor ve bu şekilde sadece ama nedense gelirken alkol getirmeyi biliyor bu insan onu düşünebiliyor nedense hani tek düşündüğü bu
- 1 yıl
Kizin baska erkeklerden para bulmasini bekleyen erkek demissin boyle bir beklentisi mi var? Nasil bir erkek bu ya
Soran1 yılBence de erkeğim diye gezmese iyi olur ortalıkta soğudum ondan yol verdim engelledim zaten beni soruyor millete şimdi de
- 1 yıl
Seni kullanmis resmen. Ama neler kaybettiğinin farkinda degilmis ahm akmis
1 yılHer şey gayet net. Ya aşırı pinti ya da insanları kullanmayı seven birisi. Başkalarından para desteği sana gelsin ama nasıl gelirse gelsin de diyebilirdi. Doğru olanı yapmışsın.
22 Yorumla
Soran1 yılAynen öyle diyor başkalarından gelsin para diyor zaten kendi de benim evimi beni bedava kullanmak istiyor sürekli bende tek başıma kira ödüyorum umrunda değil asla evde yiyecek yok benden bakıyor bende ona yol verdim engelledim kız arkadaşıma ulaşmış beni soruyor
- 1 yıl
Bulmuş bedava yaşamı bırakır mı hiç? Israr edecek ilişkinin devamı için. Bu tür insanlardan hiç haz etmiyorum biraz onuru olur insanın düşünceli olur.
Bir ilişkinin maddi ve manevi sorumluluğu vardır. Sorumluluk alamamayan birisi ile olmaz. Net.
21 Yorumla
Soran1 yılKesinlikle o yüzden yol verdiğim için vicdan yapmıyorum
Gizli Üye(25-29)1 yılBu adama nasıl güvenip evine alıyorsun ya görüntünü kaydedip seni erkeklere pazarlasa iğrenç biri
Belliki manipüle edilmissin ayrıl kaç kurtul çok yanlızsan eğer sosyalleş ama böyle kan emicilerden uzak dur
Ve film tavsiyesi Tinder avcısı mutlaka izle
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılCanım buna ilişki denmez. Bulmuş senin gibi enayiyi sırtından geçiniyor seni de zerre sevmiyor. İtilmişle kakılmış
514 Yorumla- 1 yıl
😃😆😅
Cevap sahibi1 yıl@Coman01 ben hiç böyle biri olamadım
- 1 yıl
Genelde kadınlar yapar, evet. Bu sefer erkek yapınca, işler değişti diye, yüzlerce yorum aldı bu soru popüler oldu 😅 kardeşimizin kendini kullandırması milleti şaşırttı. Normalde erkekler kullanılır. Bu sefer kullanılan bu ablamız oldu 😅 şahsen küçüktür bu 20- 25 arasıdı yaşı, erkekde alfa erkekdir, ilişki uzmanıdır. Pua falandır. Zengin de olabilir, olmayada bilir, zengin olmasa bile, gününü gün eden biridir. Hayatı yaşıyordur. Buda ona kapılıp, fedakarlık yapıyordur. Helal olsun o adamla arkadaş. Kanka olmak isterim. Çünkü ondan öğreneceklerim var 😅😆😄
Cevap sahibi1 yıl@Emre3558123 tabi incel olduğun için sana faydası olur aynen
Soran1 yıl@Emre3558123 yeni gördüm yorumunuzu yorum evet çok fazla var okuyamadım ben 25 yaşındayım o 42 yaşında bu arada büyük bayağı benden
Soran1 yıl@Coman01 bende yol verdim güzelce engelledim heryerden peşime düştü millete ulaşıp beni soruyor
- 1 yıl
Peki 45 yaşındaki adamla. Nasıl oluyor da 25 yaşındaki kadın çıkabiliyor? Nerden, nasıl tanıştınız? İlk baştan yaşını biliyormuydun? Bunları merak ettim öğrenmek isterim. Ona göre bişeyler yapcam kendimdr
- 1 yıl
Sen 17 yaş büyük biriyle kullandırıyon kendini. Benim bulduklarım 7 yaş küçük diye. Baştan eliyorlar. Nedir benim bu şansım anlamadım. Biz 7 yaştan eleniyoruz. Millet 17 yaş küçükle karı koca hayatı yaşıyor
Soran1 yıl@Emre3558123 aracı vasıta ile benim sıkıntılar vardı maddi değil ama başka türlü yardımcı olmuştu ilk zaman bir ay içinde yüzünü gösterdi bende yol verdim
Soran1 yılKendini böyle farklı gösteriyor manipüleci birisi olduğunu anladım beni kullanmaya kalktı sürekli bende engelledim heryerden şimdi ulaşmaya çalışıyor millete beni soruyor
Cevap sahibi1 yıl@Emre3558123 sen buna mı özendin? Bu dünyanın ahireti var. Kimsenin yaptığı yanına kar kalmaz.
1 yılDoğru bir karar.
Sen kararını vermişsin. Sadece bu görüşünden sonra pişman olur muyum diye milletin yorumuna bakma ihtiyacı duymussun.
Verdiğin karar senin için doğrudur. Milletin aklıyla karar verme.
Senin vicdanın ne diyorsa o doğrudur.30 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 443 cevap paylaştı. Senin evine gelip senden faydalanıyorsa maddi desteğide yoksa çöptür.
32 Yorumla
Soran1 yılAynen öyle yok asla
- Para & Ekonomi konusunda 934 cevap paylaştı.
1 yılAcımasızlık değil çünkü hayat müşterek ve her iki taraf da birbirine yük olmamalı
29 Yorumla- 1 yıl
Hele ki kadın ekonomik olarak özgürse bir "erkek" ona yük olmamalı. Öyle yapan biri adam değildir
Soran1 yılEvet bir güne bir gün sormadı bir ihtiyacın var mı bu eve geliyorum evde yiyecek yok sana markete gidelim benim arabam var sen belki getiremiyorsun demedi asla
- 1 yıl
O zaman asalak biri. Neden sülük gibi olan bir "erkek" ile birlikte yaşamayı tercih ediyorsun
Soran1 yılEtmedim yol verdim arıyor sürekli şimdi kız arkadaşıma kadar ulaşıp beni sormuş
- 1 yıl
Sence neden seni soruyor
Soran1 yılKonuşmak istiyor benle ben engelledim başka nodan yazdı son defa falan yasmış yüz yüze söyle kararını bu durumda neden soruyor saf gördü kaybetmek istemiyor demek ki
- 1 yıl
Yanlış anlamanı istemem ama seni "enayi" yerine koyduğu için soruyor. Çünkü senden faydalanmak istiyor.
Soran1 yılO kadar doğru söylüyorsun ki ben yol verince zoruna gitti devam etmek istiyor bedava faydalanmaya
- 1 yıl
Öyle asaalaklar yüzünden düzgün erkekler de kötüleniyor
Bunu ciddi ciddi birde soruyormusun kızım ondan sana hayır gelmez boş insan yarın birgun evlense de seninle sana bakamaz seni çalıştırır kac kurtar kendini bu sebepten dolayı da ayrıldığını söyleme çünkü acitasyon yapıp bir süreliğine çalışıp gözünü boyamaya çalışıp yine aynı şeyleri yapabilir.
40 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılBu insan değil ki. Böyle biri ile arkadaş dahi olunmaz.
11 Yorumla
Soran1 yılKesinlikle 💯
Para & Ekonomi konusunda 356 cevap paylaştı. Desteğe ihtiyaç varsa paraları yaşça büyük bonkör birini bul
11 Yorumla
Soran1 yılBununda yaşı benden büyük ama cimri çıktı
Daha bitirmedin mi. Dangalak bir sevgilin varmış ayıptır söylemesi
12 Yorumla
Soran1 yılYol verdim engelledim heryerden
- Para & Ekonomi konusunda 599 cevap paylaştı.
1 yılEvinde kalıyorsa, evinde yiyip içiyorsa masraflarına elbette destek olmalı, aksi bedavacılık olur. Onun dışında kendi masraflarını yönetmek senin görevin, senin sorumluluğun. Bitirmen doğru olmuş.
10 Yorumla
1 yılMuhtemelen yaşça senden küçük. Değilse bile bırak gitsin
12 Yorumla
Soran1 yılBüyük benden
- 1 yıl
Bırak bence
1 yılBu durumda En mantıklı olan ilişkiyi bitirmek zaten
15 Yorumla- 1 yıl
Nasıl başka erkeklerden para bul der , onuruna gururuna hicmi dokunmamış anlamadım , 😅
Soran1 yılHatta para verenle aranı bozma bile dedi resmen
- 1 yıl
Pes bu ne genişlik sen en iyisi ayrık kurtul bundan vallahi
Soran1 yılZaten ayrıldım kız arkadaşıma ulaşmış beni soruyor ben her yerden engelledim aramalarını açmıyorum başka numaradan ulaşmaya çalıştı engelledim
- 1 yıl
Tebrikler vallahi en doğru olanı yapmışsın ,
Bu adamdan uzak dur acilen. Bildiğin para için kullanıyor sevgi mevgi de yok nedemek başka erkeklerden para bul
40 Yorumla
1 yılFB ilişkilerini kesinlikle tasvip etmiyoruz. Nikâhsız evlilik öncesi cinselliği de aklı başında ve gururlu bir kadın kendisine yaşatmamalı. Maddi ve manevî olarak suistimal ve travma nedeni.
20 Yorumla
1 yılOh ne güzel memleket **m bedava dam bedava işini görüyor beş kuruş faydası yok ne alışveriş ediyor ne kiraya destek ne faturalarına yardım ediyor bacım direkt ayrıl.
22 Yorumla- 1 yıl
Ahahaha bu nasil yorum ya
Gizli Üye(25-29)1 yılHayır kendi ayakların üzerinde durmalısın bence, ama seni yemeye çalışıyorsa o ayrı bir durum ona müsade etme
27 Yorumla
Soran1 yılŞöyle evimde bedava kaldı ev boştu acıktı benden bakıyor ne var diye soruyor birsey yok ama dedim hiç demedi bu eve marketten birseyler alayım yeriz diye bir gün bile sadece alkol getirdi bana evime
Cevap sahibi1 yılHee bak haklısın o zaman sonuçts sende ev grçindiriyorsun
- 1 yıl
Alkolüde seks yapmak için getirmiştir birlikte içeriz diye 😅😆 kendide içecektir. Karşılıklı olsun, sevişiriz diye düşünmüştür 😆😅😀😃. Ulan kendime çok kızıyorum yaa. Kaderime kısmetime. Neyim eksik lan? Benim bu adamdan neyim eksik. Fazlam var. Eksiğim yok. Zengin mi bu adam? Bence değildir? Zenginse cimri ozaman. Salla evlenmez. Neden evlensin. Bedava işini görüyor zaten. Ne diye zahmete girip, evlensin. Bırak onu. Daha iyilerine laiksin
- 1 yıl
Erkek istesen erkek çok emin ol. Baktın birini bulamadın. Ben varım 😅😆😃
- 1 yıl
Nerden tanıştın bu adamla onu merak ettim?
- 1 yıl
@Emre3558123 nerede tanışmış başka adam mı yok ona
- 1 yıl
@Su_perisiii00 bende bunu sordum. Nerden tanıştınız dedim. Cevab vermedi. Daha görmemiş olabilir. Girince buraya görür belki. Ama yüz yorumun içinden zor okuması 😆
boşversene konu erkeklikte değil sevdiğin kişiye destek olmakla alakalı ve değer vermekle alakalı
11 Yorumla
Soran1 yılKesinlikle böyle sevgi olmaz olsun birde hergün seni seviyorum diyordu sırf kandırmak için işte ne kadar erkekliğe sığar bu
Gizli Üye(36-45)1 yılSenn onu zaten baştan boşuna nasiplendirmissin
31 Yorumla
Soran1 yılBöyle biri bilemedim zamanla gördüm 1 ayda şimdi yol verdim engelledim kız arkadaşıma ulaşıp beni soruyor
Gizli Üye(45 üstü)1 yıldoğrudur. bide cebine harçlık koy oldu olacak. ileride seni ticari sermaye olarak kkullanır bu kimse
32 Yorumla
Soran1 yılBana da öyle geldi yol yakınken yol vereyim dedim şimdi de peşime düştü kız arkadaşıma ulaşmış beni soruyor bana başka yerlerden yazıyor asla cevap vermiyorum engellediğim halde
Cevap sahibi1 yılal işte🤷♂️bela. aman uzak ol
- Para & Ekonomi konusunda 332 cevap paylaştı.
1 yılEvet ilişki de bazı şeyler eşit olmalı bi zahmet o eve geliyorsa bir şey getirmeli her zaman olmasa da getirmeli bu ne senden geçiniyor kodumun herifi bas tekmeyi.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBen bu tipte biriyle evliyim bir de sen dusun beni
25 Yorumla
Soran8 ayEyvah evlenmeden önce anlamadın mı
Cevap sahibi8 ayAnlasam evlenirmiydim yarama basma ya cok kotuyum cook
Soran8 ayOf bende 3 4 ay başıma geldi kendimi çok kötü kullanılmış hissediyorum psikolojim bozuldu
Cevap sahibi8 ayAyril gitsin evli degilsin nasilsa
Soran8 ayAyrıldım kanka zaten heryerden engelledim aylar önce ama o silmiyor engellemiyor tabi aç köpek ya ama sorun şurada kendimi kötü hissediyorum psikolojim bozuldu kullanılmış hissediyorum
1 yılSana kanun yok destek verecek dıye ama ınsan olarak sana sorması lazım bırseye ıhtıyacın var mı eve gelıyorum bırsey eksık mı hep kendı aclıgını doyurma pesınde olmamalı
11 Yorumla
Soran1 yılKesinlikle çok doğru söyledin böyle insandan hiçbir şey olmaz zaten yol verdim vicdan da yapmıyorum
Bi insan sorumluklarini veya karşi kişiye davranişlarinda olarak saygili olamiyorsa uzaklaşma isteği normal gibime geldi...
10 Yorumla
1 yılSorun para kazanıp kazanması değil karaktersiz bir insan olması oh otursun paşam bir işe yaramasin bide para isitoyr
10 Yorumla
1 yılDetaya baktığımızda ilişki kurman hata böyleleriyle. Soruya baktığımızda farklı bir cevap verirdim.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBöyle bedava işi bulmuş oh ne güzel ye iç seviş üstüne birde para isterdi yakında
12 Yorumla
Soran1 yılBence de doğru söylüyorsun artık bu gidişat oraya gidiyordu ben de yol verdim her yerden engelledim şimdi de ona buna beni soruyor
Cevap sahibi1 yılSorsun bence boş ver. Önüne bak
Bitir. Allah’ın izniyle çok mutlu olacaksın öyle erkekler var ki. Sümsüklerle ömrünü heba etme
21 Yorumla
Soran1 yılUmarım tatlım artık mutluluk banada nasip olur 🙏
Gizli Üye(36-45)1 yılKız ortada ilişki yok sömürü var ne ilişkisi adam seni kapatması yapmış üstüne pilav pişirmiş suyunu kaynatıyor nohudu da atıp pazarını kurmuş satıyor daha eskisinden bahsediyorsun
10 Yorumla
1 yılbir sonraki adimda seni satiliga cikartir o pez. aman dikkat et
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yıl. Kullanıyor seni bebeğim hemen terket. Bu aralarda ne bu tip erkekler çoğaldı kadın parası yiyen net söylüyorum adam değildir. Onda ark niyet ara.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılKarşınızdaki kişi her kim olursa olsun beklentiye girmeyin... ha olmuyosa akliniza bu düşünce düştüyse ayrılın ve yalnız çalışıp yalnız keyif yapın.. bence
10 Yorumla
1 yılİş mi bulamıyor yoksa işsiz mi
Aman bitir seni kullaniyor bildiğin
10 YorumlaHemen bitir. Başka erkeklerden parayı kendi bulsun.
10 Yorumla
1 yılİlişkiyi bitir direkt okurken bile sinir oldum
10 Yorumla
1 yılbedavaya s i k t i ri yorsun bence o yüzden seni bırakmaz. yurtta kalsan senle sevgili olmaz zaten.
10 YorumlaBitir tabi erkek gibi davranmalı sorumlu davranmali
10 YorumlaSeninle birlikte mi yaşıyor? O zaman o da okdr da eli boş gelmesin yani
10 Yorumla
1 yılAninda bas tekmeyi böyle erkekler insanın hayatını somurur
10 Yorumla
1 yılİyide o erkek değilki yani öyle erkeklik mi olur burada büyük eksiklik hatta yanlışlık var
10 Yorumla
1 yıldurduğun hata öyle adamın ne gereği var öylesine adam bile denmez, geç kalmışsın...
10 YorumlaNe çarpık ilişkileriniz var... adam başka erkekten para bul diyor. Sen erkek kiramo ödesin diye bekliyon.. hepiniz bir çıkar peşinde.. sorsan adı ilişki..
02 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılO sevgilin değil pe*zevngin oluor güzel kardeşim gbi sen başka erkeklerden bulcan oda yicek yol ver şu davara
10 YorumlaMk bize tam tersi kız gelir internet sepetinde ki bütün elbiseleri bize kitlemeye çalışır onu geçtim sevgili bile değiliz güya arkadaşız kimseye maddiyatını karşılığı olmadan sunmayacaksın yoksa hemen yolmaya çalışırlar
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılEvet ilişkiyi bitirmek doğru. Seni canım yerine koyuyor başka bir şey degil
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılErkek değil o, lütfen düzeltelim; PEZ***NK!
20 Yorumla
1 yılher şey maddiyat mı para gelir geçer yanında olan insan kalır ustam yakışmaz bize maddiyat için bazı şeyleri bitirmek para gider onur ve şeref kalır
00 Yorumla
1 yılSevgiliden maddi destek beklemek saçma asalak gibi sevgiliyi sömürmek daha saçma. Senin sevgilinde asalağın teki
12 Yorumla- 1 yıl
@ModernKontes
Sevmek paylaşmaktir bence - 1 yıl
@Kaybolangenclik sömürmek sevgi değildir.
Para & Ekonomi konusunda 1b cevap paylaştı. Adam evine kadar zahmet edip, ayağına servis yapıp, sana zevk veriyor, bir de üstüne para mı istiyorsun?
Ayıp, çok ayıp. Rabbim, bize hayırlı kadınlarla tanışmayı nasip etsin 😄
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılbedava skiş dönmüş bunu anlıyorum da sen fiyatını baştan belirleyecektin.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılNe yani sen çalış o yesin o zaman? Sana o oğlandan hayır yok
10 YorumlaDoğru düzgün insanları ellerinizin tersiyle iterseniz böyle
insanlarla hayatınız kararır.00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKimseden maddi destek beklemem babamdan bile. Bana yük olmasınlar yeter
12 Yorumla
Soran1 yılBen zaten bak siz anlamıyorsunuz tamam mı bir kişi bu şekilde şey yazmış bana ben ondan nakit para istemedim benim evime her gün alkol alıp gelmesini bilen bir adam yanına çerez meyve bile getirmemiş bir güne bir gün bana yük oluyor anladın mı anladınız mı şimdi bana yük olduğu için sordum
Cevap sahibi1 yılBen de yük olmasınlar diyorum zaten. Madem yük yol ver o zaman. Böyle insanla yürümez
- Devamını Gör (81)
Devamını Gör(126)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Para & Ekonomi > Sorular > Maddi destek olmayan erkekle ilişkiyi bitirmek doğru değil mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler